Şimdi Ara

Safari mi? Diğer Tarayıcılar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben sanalda kullanıyorum Chrome kasıyor nedense ama Safari uçuyor. Yandex denedim o da Chrome ve Safari arası bir performansa sahipti.
  • safari
  • OS X ve iOS'de de Safari den Şaşmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple.com a girin veya animasyonlu bir siteye...
    Fare tekerleğiyle animasyonu kaydırın, en hızlı tepkiler Safaridedir. FF ise en yavaşı,ince ayarları da denediğim halde böyle. FFi sırf tab wheel için kullanıyorum.

• 2 aydır mac kullanıyorum ama alışkanlıktan bir türlü chrome dan vazgeçemedim çok pratik geliyor bana.
  • Bende chrome çok geç açılıyor keza sayfalarda öyle.Bi google açması 15 20 saniye alıyor.
  • Safari'den vazgeçmem ben hala 5.1.7 sürümünü kullanıyorum ve memory leak var. Çok fazla Ram harcıyor. Mavericks'e ve yüksek sürüm Safarilere geçme zamanı geldi artık.
  • Su ana kadar Safari kullaniyordum ama bir turlu son zamanlarda Safari uzerinde baslayan
    -Youtube videolarinin acilmamasi, acilmasi halinde surekli videolarin donmasi
    -Google uzerinde herhangi bir arama yapmaya calistigimda acilan sonuclarin cok uzun surmesi
    -Herhangi bir site acmak istedigimde veya donmasi veyada hic acilmamasi

problemlerinden dolayi Firefox kullanamaya basldim ve gayet memnunum.
  • Bir mac kullanıcısı olarak aşağı yukarı bütün tarayıcıları denemişimdir. Ama bence içlerinden en oturaklı, düzgün, kullanışlı, uyumlu olanı safaridir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.