Şimdi Ara

Safari tarayıcıda dil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben birkaç ay önce bir iphone 6 aldım şu anda ios 11 sürümüne güncel. tarayıcıda arama yaparken sonuçlar sürekli çince çıkıyor (çince olup olmadığından çok emin değilim, korece de olabilir fakat büyük ihtimalle çince) site adları ve sitelerin içerikleri türkçe, fakat görseller, videolar, haberler kısmının bulunduğu yer çince. sayfanın en altında türkçe seçeneği var tıkladığımda türkçeye dönüyor ama safariden çıktığımda ya da farklı bir arama yaptığımda yine çinceye dönüyor yok mudur bunu düzeltmenin bir yolu? aşağıya ekran fotoğrafı da koydum, bilen birisi çıkarsa çok memnun olacağım ne zamandır araştırıyorum bir sonuç yok (ilk resim aramak istediğim şeyi yazdıktan sonra çıkan ekran, orada google yazısının altındaki link gibi yere bastığımda arama sonuçları çıkıyor ikinci resimde olduğu gibi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prfktx. -- 28 Ocak 2018; 20:1:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin değilim ama Genel-Klavye-Klavyeler ayarlarına gir.Orada Çinçe gibi yabancı bir dilde klavye var mı?Varsa onu sil.
    İndirdiğim bir uygulama Rusça inmişti ne alakaysa?Sonra bunun sebebinin Klavye ayarlarında seçtiğim Rusça Klayve seçeneği yüzünden olduğunu anladım.
    Belki bununla alakalıdır.

Birde Genel-Dil ve Bölge ayarlarını kontrol et.iPhone dili Türkçe,Bölge ise Türkiye seçili olması gerek.
  • klavye ayarlarında çince vardı fakat uzun zaman önce kaldırmıştım diğer dil ayarları da türkçeye ayarlı dediğiniz gibi@Vega

• Ayarlar --> Safari --> tarihce ve verileri sil gibi bi kisim var , deneyebilirsiniz belki ise yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Safari sorunu
    3 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.