Şimdi Ara

Safari ve dh bir bakın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda gezinirken hangi konuya girsem reklam açılan bir sayfaya yönlendiriyor. Sinir bozucu olmaya başladı artık. Sizde durum nedir, sizinde böylemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki saçma gelecek ama Wifi ile alakalı olabilir.Şöyle örnek vereyim ben dhye komşunun wifisinden girince dh ye tıkladığım an reklama yönlendiriyor,ama kendi netimizden bağlanınca öyle bir şey olmuyor.Örnek dediğim de gerçek
  • Yok hocam şuan kendi netimden bağlanıyorum. Şimdi şu mesajı yazarken bile reklama yönlendirdi.

• arada bir oluyor da bana 10 mesajda 1 yani.
  • Benim konumdaki sorun sanırım. Bende de ilk önce forumda olmaya başladı daha sonra tüm sitelere yayıldı. Chrome ve operayıda indirdim denedim durum aynı.

http://forum.donanimhaber.com/m_98096127/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 7 Ekim 2014; 23:49:25 >
  • Herzaman olduğu gibi konu sapmış biraz ama farklı çözümler önerlmiş linke gözatın;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97403564#

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

Yok hocam şuan kendi netimden bağlanıyorum. Şimdi şu mesajı yazarken bile reklama yönlendirdi.

Tttnet mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Herzaman olduğu gibi konu sapmış biraz ama farklı çözümler önerlmiş linke gözatın;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97403564#

Cevap için teşekkürler. Burada dns ayarından bahsetmişler ama sorun 3G'de olmaya başladı ve devam ediyor...
  • Sorun hala devam ediyor arkadaşlar. Açılan sayfada süpperoyun diye bir yere yönlendiriyor. Birde üstüne sms geldi haftalık üye yapmış. 4.80 tl
    Wifi ile alakası yok 3g dede yapıyor bunu. Çözümü yokmudur bunun. Nette gezinmek işkence halini aldı

• Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm. Mağazadan maven+ browser indirdim. Şimdilik bir sıkıntı yok. Safariden girince aynı sıkıntı devam ediyor. Belki yazılımsal bir güvenlik açığı vardır. Sorun düzelene kadar safari kullanmıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

jb varsa kaloranin reposundan basic a d b l o c k e r (bosluklar birlesecek) yukleyin.Hem browserlardaki hem de uygulamalarin icindeki tum reklamlar engelleniyor , çok ise yariyor.Sistem kasmasi ya da sarja olumsuz bir etkisi yok.

Tolga,hocam hakli. Ise yariyor

• Jb yok arkadaşlar. Şimdilik maven işimi görüyor. İçerisinde blok işini kendi hallediyor. Çoğu reklam sitelerini kendi engelliyor ayrıca eklemede yapabiliyorsunuz.

• Bende de devam ediyor, diğer browserlar da çözüm olmadı. Ağ ayarlarını sıfırladım o da çözüm olmadı... Son çare restore sanırım.

@cagdastyana, hocam istenmeyen ödemeleri engellemek için yukarıda linkini verdiğim konuma bakabilirsiniz. Yapılan üyelik haftalık değil aylık, iptal etmezseniz her hafta 4,90tl çekecekler hesabınızdan. Benimde başıma geldi, hiçbirşey yapmadım ama nasıl olduysa onaylanma sayfasına yönlendirildim...
  • n1ghtfall kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı olay. İptal ettim bende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.