Şimdi Ara

Safari video çözünürlüğü Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben safariden bazı sitelerden dizi takip etmekteyim. Ancak sözde 720 p izle desem bile bir çok sitede otomatik olarak 360 veya 480 p başlatıyor.

Normalde Youtube'dan izlediğimde muhtemelen 480 p yapıyordu maksimum şu anda protube ile 720 p izliyorum gözlere şenlik. Ben bunu safaride de yapmak istiyorum. Bunun için bir çözÜmümüz var mı arkadaşlar ?

Cihaz ios 6.1 ipad 2 JB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim safari kendi kendine kapanıyor şu pozisyonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Merhaba Arkadaşlar

Ben safariden bazı sitelerden dizi takip etmekteyim. Ancak sözde 720 p izle desem bile bir çok sitede otomatik olarak 360 veya 480 p başlatıyor.

Normalde Youtube'dan izlediğimde muhtemelen 480 p yapıyordu maksimum şu anda protube ile 720 p izliyorum gözlere şenlik. Ben bunu safaride de yapmak istiyorum. Bunun için bir çözÜmümüz var mı arkadaşlar ?

Cihaz ios 6.1 ipad 2 JB
    @fatihburak: Aşağıdaki linkte rlxhkn arkadaşımız istediğinizi yapan bir javascript paylaşmıştı. Konuya bir göz atarsanız bulursunuz. Aslında rlxhkn'ın imzasında var js ama, girmeye kalktığımda server geçici olarak askıdaydı.

@coolcool: Bir ara bende iPadde vardı bu sorun. Herhangi bir javascript penceresi çıktığında kapanıyordu iPad. Kalıcı çözüm maalesef restore ile oldu. Ondan önce geçici olarak Safari ayarlarında javascripti kapatıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 10 Şubat 2013; 0:19:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Benim safari kendi kendine kapanıyor şu pozisyonda

Bu olay bendede oluyordu nereye basarsan bas kapanıyordu restore çözüm malesef en azından bende öyle geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

@fatihburak: Aşağıdaki linkte rlxhkn arkadaşımız istediğinizi yapan bir javascript paylaşmıştı. Konuya bir göz atarsanız bulursunuz. Aslında rlxhkn'ın imzasında var js ama, girmeye kalktığımda server geçici olarak askıdaydı.

@coolcool: Bir ara bende iPadde vardı bu sorun. Herhangi bir javascript penceresi çıktığında kapanıyordu iPad. Kalıcı çözüm maalesef restore ile oldu. Ondan önce geçici olarak Safari ayarlarında javascripti kapatıyordum.

hocam tam olarak konunun linkini yollar misiniz. bulamadim dediginizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95
    ...
    hocam tam olarak konunun linkini yollar misiniz. bulamadim dediginizi

Özür dilerim. Linki yazmayı unutmuşum <: )

http://forum.donanimhaber.com/m_60605352/mpage_12/f_/key_720//tm.htm#66691808
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Çözünürlüğü Öğrenme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.