ARKADAŞ BİR SELÇUK HUKUK BİR MARMARA HUKUK DİYOR BU ADAMA İNANMAYIN TROLÜN TEKİDİR. KANITI FOTOLARDADIR!!!!!! |
SAFAXCL YALANCIDIR
-
-
ben yksye hazırlanıyor sanıyordum
-
Safa realisttir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yksye hazirlaniyor zaten ama selcuk diyor sonra marmara hukuk?
-
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eli kaymış
-
Öyle elin ben
-
knk ben bu forumda cidden ruh hastalarının olduguna inanıyorum onlardan biri de bu arkadas kanımca
-
anladım hocam
-
biz bunları söyledik.
-
bomboş konu. bu konuya sadece pırt atılır
pırt
-
Yalanciymis,trollmus bunlari gecelim arkadaslar.Safaxl arkadasimiza uzulmemiz ona destek olmamiz lazim niyeti kötü degil bizim cocugun aksine cok temiz kalpli ama hayat idealini gerceklestirmemesi onu derinden sarti o da kendini boyle delilige vurdu ozunde cok temiz bir abimizdir ama iste felek delikanlinin aklini alir aklini ben kendine gelsin diye 3 gune 1 refakat ederim ona kocaman yuregi vardir onun bir bilseniz hatta ornek vermek gerekirse 3 gune 1 istanbul cerrahpasaya hast gider kolunu kaybetmis hastalara baston yapmasi icin yardim eder :'))
kanka halaycıbasına yaptıgın gibi buna da bi iki posta atmanı beklerdim açıkçası.. Bu şefkat dolu tavrın beni derinden sarstı.
-
Pilotbeyde gizli fosforcudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2023bakani -- 15 Mayıs 2021; 18:49:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Le oglim pilotbey dedigin adam her masada KAF ESS kimyaozel senin o adama dil uzatmaya mesain yetmez uza bi ya
Gecen seneki o asi 12.sinif halim
gitti ya reis mezun adamiz incindik durulduk.
Sen de mi be safaxcl
sayisal ol
Bunun kolpa olduğu belliydi zaten 100-70
50 K imiş He He anca moralini bozuyor milletin önce dürüst olmayı öğren sonra sıralama hesabı yap konu dışındaki balık adamın tyt ayt versiyonu -
:(
knk ben bu forumda cidden ruh hastalarının olduguna inanıyorum onlardan biri de bu arkadas kanımca |
Yalanciymis,trollmus bunlari gecelim arkadaslar.Safaxl arkadasimiza uzulmemiz ona destek olmamiz lazim niyeti kötü degil bizim cocugun aksine cok temiz kalpli ama hayat idealini gerceklestirmemesi onu derinden sarti o da kendini boyle delilige vurdu ozunde cok temiz bir abimizdir ama iste felek delikanlinin aklini alir aklini ben kendine gelsin diye 3 gune 1 refakat ederim ona kocaman yuregi vardir onun bir bilseniz hatta ornek vermek gerekirse 3 gune 1 istanbul cerrahpasaya hast gider kolunu kaybetmis hastalara baston yapmasi icin yardim eder :'))
|
Pilotbeyde gizli fosforcudur
|
Bunun kolpa olduğu belliydi zaten 100-70
50 K imiş He He anca moralini bozuyor milletin önce dürüst olmayı öğren sonra sıralama hesabı yap konu dışındaki balık adamın tyt ayt versiyonu |
Le oglim pilotbey dedigin adam her masada KAF ESS kimyaozel senin o adama dil uzatmaya mesain yetmez uza bi ya |
sayisal ol
|
+ @JohannesEggestein
|
|
Harbi boşsun ha. Karamba bile senden daha iyi yapacak ahashahshahs |
Benzer içerikler
- bilgi sarmal mı 345 mi
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- mert hoca ekşi
- testokul cevap anahtarı
- bilkent ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X