Şimdi Ara

Safir T-14 Çelik Kasa Metal Kundak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
40.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim silah 2 aydır tamirde hiç kimse ilgilenmiyor aldığımdan beri 4 kere tamire gidti artık bıkdım almaz olaydım kimseye tafsiye etmem berbat silah istanbuldaki silah vabrikasıda aynı şekilde berbat biyer
  • Airsoft gibi M14 görüntüsü olan bir tüfeğim olsun diyorsanız alınız.Ama av tüfeğinde özellikle jarjörlüde tek başarılı model Spas 12 dir.Amerika da bu akdar şikayet edilen malı madara ederler buradaki gibi gidip aylarca fabrikada bekletmezler.Yanlız UTAS UTS-15 diye bir model var o çok başarılı.Yerli silah sanayi kaliteden ziyade görüntüye önem veriyor.Zaten türkiye de silah meraklısı az hatta bu devlet tarafından kasten engelleniyor.İnsanlar ömürleri buyunca sade askerde silah görüyor neredeyse fransız okul kızı gibi yetişiyorlar.Azerilerin Ermeniler ile savaşta başarısız olup çok kayıp vermesinin sebebide buydu Ruslar onları geri hizmette çalıştırdı.Sonra daha kalabalık ve aynı silahlara sahip olmalarına rağmen yenilip koskoca karabağı kaybettiler.
    UTAS UTS 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takcicek -- 18 Ocak 2015; 10:55:53 >

• Arkadaşlar AKSA tarafından yenilenen Safir T-14 metal kasa (çelik kasa da diyorlar) sorunsuz çalışıyor. Yeter ki silaha uygun fişekleri kullanın.
    https://www.youtube.com/watch?v=PneEqhAhZ2s
  • Yaklaşık 5 aydır yeni model metal kundak safir t-14 kullanıyorum.İkinci tüfek olarak aldım ve hedef atışlarında geri tepmesi az olduğu için çok zevkli bir silah.Henüz bir takılma veya sorun yaşamadım.Yaklaşık 300 fişek attım ve fişek kaynaklı 2 defa takılma yaptı bunun dışında sorunsuz silah.Hobi veya genel korunma amaçlı kullanılacaksa 10 numara olmuş.Ben canlıya sıkmıyorum ama arazi talan eden domuzlar için kullandığım 12 kalibre husan marka şarjörlü av tüfeğim de var.Kendisi tam anlamıyla bir canavardır.
  • 2 ay önce üretilmiş olan ful çelik kasa için satıcının biri çok iddialı konuştu bora alacaktım bora dan daha iyi olduğunu söyledi
    ama bunca zaman sürekli sorun çıkaran bir tüfek olduğunu okudum nadirende olsa sorunsuzları oluyor ama heleki bu silahın dağıldığı yorumları soğuttu beni.
    çelik kasa alan varmı yada çelik kasanın metal kasadan ne farkı var bilenle r yardımcı olabilirlermi.

bugün yada yarın alacağım acilen yazarsanız sevinirim.
  • Burda videolar var izleyin derim.

https://www.youtube.com/watch?v=o5jM69Uj1ms
  • esiroglu E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar safir t14 tüfeğim vardı çok sıkıntılar yaşadım sıkıntıları zaten biliyorsunuz saymaya gerek yok. Aksa arms t14 ün patentini satın almış diye duydum ve hemen fabrikayı aradım belli bir ücret karşılığında eski safir verip yeni sıfır aksa crossfire tüfeğini verebileceklerini söylediler ilk başta safirden çok soğudum için sıcak bakmadım sonra araştırmaya başladım videolarını izledim sonra bir daha fabrikayı aradım sorun yaşamayacağımı yinelediler kısacası karar verdim aldım tüfek elime geçen pazartesi geçti. Pazar günü atış yapma fırsatım oldu abi tek kelimeyle süper bu işi biliyorlar bırak sıkıştırmayı seri bile atabiliyor parmağım yetişemedi tetiğe basmaya onları da arayıp tebrik ettim şu an o eski safirden kurtulduğum için çok mutluyum herkese tavsiye ederim saygılar.. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kriptolojik K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar safir t14 tüfeğim vardı çok sıkıntılar yaşadım sıkıntıları zaten biliyorsunuz saymaya gerek yok. Aksa arms t14 ün patentini satın almış diye duydum ve hemen fabrikayı aradım belli bir ücret karşılığında eski safir verip yeni sıfır aksa crossfire tüfeğini verebileceklerini söylediler ilk başta safirden çok soğudum için sıcak bakmadım sonra araştırmaya başladım videolarını izledim sonra bir daha fabrikayı aradım sorun yaşamayacağımı yinelediler kısacası karar verdim aldım tüfek elime geçen pazartesi geçti. Pazar günü atış yapma fırsatım oldu abi tek kelimeyle süper bu işi biliyorlar bırak sıkıştırmayı seri bile atabiliyor parmağım yetişemedi tetiğe basmaya onları da arayıp tebrik ettim şu an o eski safirden kurtulduğum için çok mutluyum herkese tavsiye ederim saygılar.. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.