Şimdi Ara

Safir T-14 Çelik Kasa Metal Kundak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
40.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıklamada ''Amerikaya giden kasadandır'' denmiş..

http://www.sidomaav.com/safir-t-14-celik-kasa-metal-kundak-urun1940.html

• Amerikaya değil uzaya giden kasa dense tavsiye etmiyorum arkadaş. Aldım alacağıma bin pişmanım. 4 ay oldu alalı 7 kere tamire gitti. değişmedik bir tek seri no kaldı. yine de daha bir şarjörü baştan sona bitiremedim. Allahtan benim yerim fabrikaya yakın da her seferinde gidip tamir ettiriyorum. milyonda bir de olsa şansın varsa bir kaç yüz fişek sıkıntısız atanları duydum.
    Safir fabrikasının içini gayet iyi bilen biri olarak söylüyorum. değil silah demlik yapsalar çalışmaz o demlik.
    hayatım boyunca aldığım hiç bir şeye bu kadar pişman olmadım.
    Ama yine de para sizin keyif sizin. atış yapmak değil evde duvara asmak istiyorum diyorsanız güzel duruyor duvarda. :)
  • Çelik kasa neymiş bir kere. Bu saçma lafı duymak bile uzak durmaya yeter.
  • Nette bakıp bakıp dün 700 tl olan ilk cıkanı görmeye gittim av bayisine elime aldım.Şokkk herşey bildiğin plastik çakır çukur ötüyor sallayınca av bayisine dedim bune abi oyuncak gibi ,alanın beyninden şüphe ediyorum zaten diyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: horsanali

Amerikaya değil uzaya giden kasa dense tavsiye etmiyorum arkadaş. Aldım alacağıma bin pişmanım. 4 ay oldu alalı 7 kere tamire gitti. değişmedik bir tek seri no kaldı. yine de daha bir şarjörü baştan sona bitiremedim. Allahtan benim yerim fabrikaya yakın da her seferinde gidip tamir ettiriyorum. milyonda bir de olsa şansın varsa bir kaç yüz fişek sıkıntısız atanları duydum.
    Safir fabrikasının içini gayet iyi bilen biri olarak söylüyorum. değil silah demlik yapsalar çalışmaz o demlik.
    Ama yine de para sizin keyif sizin. atış yapmak değil evde duvara asmak istiyorum diyorsanız güzel duruyor duvarda. :)

beni dahi soğuttunuz ama gerçekten görünüşü güzel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.taskan

quote:

Amerikaya değil uzaya giden kasa dense tavsiye etmiyorum arkadaş. Aldım alacağıma bin pişmanım. 4 ay oldu alalı 7 kere tamire gitti. değişmedik bir tek seri no kaldı. yine de daha bir şarjörü baştan sona bitiremedim. Allahtan benim yerim fabrikaya yakın da her seferinde gidip tamir ettiriyorum. milyonda bir de olsa şansın varsa bir kaç yüz fişek sıkıntısız atanları duydum.

Görünüşü çok güzel... bu mesajı yazdıktan sonra yine bi atış denemesi yapmak için gittim. dedim hadi utandır beni yazdıklarım için safir.. ama utandırmadı :) kurma kolu kırıldı içinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.taskan

quote:

Görünüşü çok güzel... bu mesajı yazdıktan sonra yine bi atış denemesi yapmak için gittim. dedim hadi utandır beni yazdıklarım için safir.. ama utandırmadı :) kurma kolu kırıldı içinde.

herşeyden önce parası almak için uğraş bir yana silahdan soğutmus seni :) ben bu tarz tüfek kullanmadım ama merakim vardı bu yazıyı okudum birdaha düşünmem gerek :) ama moosberg maverick model 88 var çok memnunum ama otomatik turu değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.taskan -- 9 Şubat 2013; 2:18:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şaka değil gerçek :) son yazidan sonra yine tamire gitti geldi. tamam dendi... ben yine son bir deneme yapmak için atış yapmaya gittim. Bu olay bu haftasonu cumartesi oluyor. yaklaşık 10-15 tane atış yaptıktan sonra, gaz pistonu, kurma kolu ve adını bilmediğim bir iki parçası daha resmen kırıldı. şaka değil gerçek. bu kaçıncı tamiri olacak artık şaşırdım. her atıştan sonra içinden çapak dökülüyor zaten. birşeylerin kırılmaması imkansız. herneyse yine tamire gidecek ve geldiğinde bir daha atışa götürmeyeceğim. tamire götürmek için aldığım fişek ve yol paralarıyla zaten çok güzel bir pompalı alabilirdim. Tüm hayatım boyu yaptığım en aptalca alışverişler arasında bir numaraya oturur safir. alın veya almayın demem sonra birisi yanlış anlar ben yaşadıklarımı paylaşıyorum.
  • quote:

arkadaşlar şaka değil gerçek :) son yazidan sonra yine tamire gitti geldi. tamam dendi... ben yine son bir deneme yapmak için atış yapmaya gittim. Bu olay bu haftasonu cumartesi oluyor. yaklaşık 10-15 tane atış yaptıktan sonra, gaz pistonu, kurma kolu ve adını bilmediğim bir iki parçası daha resmen kırıldı. şaka değil gerçek. bu kaçıncı tamiri olacak artık şaşırdım. her atıştan sonra içinden çapak dökülüyor zaten. birşeylerin kırılmaması imkansız. herneyse yine tamire gidecek ve geldiğinde bir daha atışa götürmeyeceğim. tamire götürmek için aldığım fişek ve yol paralarıyla zaten çok güzel bir pompalı alabilirdim. Tüm hayatım boyu yaptığım en aptalca alışverişler arasında bir numaraya oturur safir. alın veya almayın demem sonra birisi yanlış anlar ben yaşadıklarımı paylaşıyorum.

Oha yaw geçmiş olsun

Uzaya giden kasa olsa bile yanından geçmem artık :D :D

• way be bir zamanlar bende kasanın şıklığından almayı düşünüyordum ama hatırlamadığım bir nedenden vazgeçip hatsan almıştım demekki allah korumuş
  • Arkadaşlar sırf m16 görüntüsü için heveslendim bu silaha ve eniştemle beraber gözümüz kapalı gittik emniyete işlemleri yaptık silah alma belgelerini çıkarttık av derneğine üye olduk. İnternetten yorumları okumuştum ama o kadar değildir yorumlar eski düzelmiştir şimdiye diyordum. Ve dün fabrikasına daha doğrusu atölyesine gittim. Doğru caddeye gittiğim halde giriş kapısını bulamadım. Meğer belirsiz bi halde demir parmaklıkların arasından giriliyormuş. Ürünlere bakıcaz dedik bize kapıya bi tane t14 getirdilerki hayal kırıklığı. Ne namlunun ne diğer aksamın boyası yerinde. Her tarafı çizik yağlı ve amatörce bir demir yığını. Ben yerli bir firma için bir başarıdır güzel bir mekanda ürün sergilerler poligonda denetirler vs diye düşünürken buruk bi halde attım kendimi dışarı. Gerçekleri gördüğüm halde yine küçük bi ümitle soruyorum sizlere. Pek ava gitmeyen biri olarak arabada taşıyıp ara sıra şişe vurmaya kullanmmak için almayı düşündüğümü söylesem kullanan arkadaşlar ne önerirler acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMARFAROOQ -- 28 Temmuz 2013; 17:28:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende almayı görüntüsünden dolayı çok istiyorum, ama kırk yılın başı denk gelip meskun mahal dışında güvenli bir yerde 100 atışın 40'ı takılacaksa çok sinir bozucu olacaktır. Vallahi buradaki forumdaşlarım beni bugüne kadar hiç yanıltmadılar, biraz daha tecrübesi olan arkadaşlardan bilgiler, tecrübeler ve önermeler dinlemek istiyorum.. Okuduğum diğer ateşli silah forumlarında, ilk çıkan seriler genellikle daha az sorun çıkartıyor gibi, orta zaman diliminde çıkan aksamı plastik olan seriler acayip sorunlu (özellikle fişek sıkıştırma konusunda), son çıkan seriler yine metal aksamlı olarak çıkmış ama pek sağlıklı bir paylaşımda bulunan olmamış.. Sonuçta ömür boyu garantili ama her seferinde fabrikaya kargola, tamir edilsin geri gelsin, bu keyif değil bildiğin eziyet gibi.. Üstadlardan yorum ve bilgi bekliyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYENEN ÇOK KALITESİZ Bİ SİLAH AMA PARAYA KIYARDA İYİSİNİ ALIRSAN MUKEMMEL BİRSEY 1500 TL YE İYİSİNİ ALIRSIN
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    ben biraz kullandım silah neredeyse hiç tepmiyor dolasıyla hedefi tam 12 vurursunuz tutukluluk sorunu var ama tamamen çelik kasa olanlar fiyat yuksek ama kalıtelı tutukluluk yapmaz onu tavsiye ederım
  • Bu SAFİR tüfeklerin ilk çıkan serileri çok iyiydi.
    Ben uzunca bir süre kullandıktan sonra iş yerimdeki bir arkadaşıma sattım; hala yahu neler duyuyorum bununla ilgili, senden aldıgım iyi, Allah razı olsun der..
    Şu an piyasada 700-800TL bandında bazı sıkıntılı tüfekler var.
    Onları biz de alıp müşterimize tavsiye etmiyoruz, sonucta siz sorun yaşarsanız sorunu bayiye yansıtıyorsunuz.

Safirin günceli sattıktan sonra arkasında durabilecegimiz 2 modeli var;

https://www.isgoren.com.tr/urun/965

https://www.isgoren.com.tr/urun/1516

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 18 Mart 2014; 18:16:52 >

• Yeni kasa kullanan arkadaşlar var mı? Eski tiplerinde yaşanan sorunlar devam ediyor mu? Kısaca yeni kasadan alıp sorunsuz kullanan var mı?
  • Safir almak kesinlikle akil isi degildir. Catus Bora Seylan alin ama asla safire yanasmayin bedava verseler dahi almayin avcilikdan sogursunuz.
     Safir T-14 Çelik Kasa Metal Kundak
  • ben alalı 1 yıl oldu 3 kere istanbula gönderdim şu andada tamirde dipçik dağıldı komple metal yapacaklarını söylediler tabiki ücret ne tutacak bilmiyorum yani derdi bitmiyor kesinlikle almayın çok uğraşırsınız.
  • "Şarjörlü av tüfeği" mantık olarak zaten saçma. Başarılı bir model de yok gördüğünüz üzere. Yerli silah sanayi zaten içler acısı. Beretta çifte'yi alıp, keyfine bakacaksın. Sıfır sorun, sıfır hata.
  • quote:

bir olay bu kadarmı mükemmel anlatılır aklınıza sağlık bende aldım bir tane acaba haram parammı vardı diye yorumladım gerçekten berbat bir tüfek.........

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.