Şimdi Ara

İzeltaş 19 inç plastik takım çantası 58 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende alet çantalarına bakıyordum. Trendyol da 22" olan başka marka 60tl fiyatı var. Hangisini almak mantıklı acaba? 21" olan var birde koçtaşta 50tl ama plastik kilitli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü daha önce kullanma imkanınız oldu mu?

• 16 inç olanı mevcut bende amazondan 44tl ye almıştım. Gayet kaliteli üründür tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Bende alet çantalarına bakıyordum. Trendyol da 22" olan başka marka 60tl fiyatı var. Hangisini almak mantıklı acaba? 21" olan var birde koçtaşta 50tl ama plastik kilitli.

Dün sipariş vermiştim aynı satıcıdan 78 tlydi kargo akıbetine bakayım dedim onaylanmamış. ürüne baktım fiyat 58e düşmüş iptal ettim tekrar aldım. Bence 19inç olsun izeltaş olsun derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: orchuns

16 inç olanı mevcut bende amazondan 44tl ye almıştım. Gayet kaliteli üründür tavsiye ederim...

Evde 2 tane 14" takım çantası var. Bunları birleştirmek için 19" olan bu takımı mı almalıyım yoksa biraz daha küçük bir modele bakmalıyız.?

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

2 adet 14 inç tam dolu ise 19 inç veya daha büyük almanız gerekebilir 16 biraz ufak kalabilir ikisi için, fiyatı iyi bence niyetiniz var ise kaçımayın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orchuns

2 adet 14 inç tam dolu ise 19 inç veya daha büyük almanız gerekebilir 16 biraz ufak kalabilir ikisi için, fiyatı iyi bence niyetiniz var ise kaçımayın derim.

Tam dolu değil ama dediğiniz gibi 16" biraz küçük gelebilir. Ancak ürünü ilk aldığımda gözüme baya büyük gelecektir. Taşıma biraz zor olacaktır ama sonuçta evde kullanılacak. Bir şekilde alışırız herhalde.

Neyse verdik bakalım siparişi. Bakalım nasıl bir şey gelecek?

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Memnun kalırsınız diye tahmin ediyorum hocam

• 25tl ev yaşam kupnu+ cashback ile 34tl ye geldi

• Fiyatı 86 olmuş biten fırsatlara taşınabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Fiyatı 86 olmuş biten fırsatlara taşınabilir..

aynı fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Fiyatı 86 olmuş biten fırsatlara taşınabilir..

fiyat yine 57.96

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Bu üzerine izeltaş etiketi yapıştırılmış plastik bi alet çantası izeltaş farkı beklemeyin
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

katılıyorum, almış olmak için almayın arkadaşlar. izeltaş' ın alanı plastik çanta değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Bu üzerine izeltaş etiketi yapıştırılmış plastik bi alet çantası izeltaş farkı beklemeyin

markasızlarda ortalama 10tl daha ucuz. 25tl ev yaşam kuponu ile iyi fiyat bence

• Sanırım ufak defoluluk durumu var o yüzden fiyat ucuz eline ulaşıp bakan var mı?

• Kargo gelince kontrol ederim. İsteyen alır arkadaşlar. Ne idüğü belirsiz markalar 40 tl falan. Bence 58 tl gayet iyi. Eğer plastik kokusu yoksa bence ideal.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir hirdavatcı ya da firma kendi ürünü üzerine başka bir markanın etiketini yapıştırıp satabilir mi
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.Bende 1 adet satın aldım.En azından kilitleri falan metal gözüküyor.Geldiğinde kalitesine bakar yazarım tekrar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.