Şimdi Ara

İzeltaş 19 inç plastik takım çantası 58 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Bu mesaj silindi.

plastik üründen nasıl bir kalite bekleyeceğiz hocam. benim de geldi, kalitesi gayet iyi, plastik kokusu yok. uzun yıllar götürecek izlenimi aldım. fiyat olarak 3 marka da aynı, 25tl ev-yaşam kodu ile ihtiyacı olan için iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

plastik üründen nasıl bir kalite bekleyeceğiz hocam. benim de geldi, kalitesi gayet iyi, plastik kokusu yok. uzun yıllar götürecek izlenimi aldım. fiyat olarak 3 marka da aynı, 25tl ev-yaşam kodu ile ihtiyacı olan için iyi fiyat.

Alıntıları Göster

evet koku yok o açıdan iyi super bag de koku olduğu söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

evet koku yok o açıdan iyi super bag de koku olduğu söyleniyor

Alıntıları Göster

tek beğenmediğim kısmı menteşeler oldu. kapağa çok yük konup hızlı açılsa kırılabilir. daha kalın plastik kullanılsa daha iyi olurmuş

• Benim takım çantası da geldi. İlk izlenimim kalitesinin çok iyi olmadığı yönünde. Evet, koku yok. Bu güzel bir durum. Ancak plastiği çok ince ve kutunun ağırlık dağılımı sorunlu. Takım çantası boşken kapağını açınca devriliyor. Ayrıca arkadaşların da belirttiği gibi kapak menteşeleri de zayıf gibi. Üzerine biraz ağırlık geldiğinde kırılacak-kopacak gibi duruyor.

Sonuç: Demek ki markaya güvenmek her zaman iyi sonuç vermiyor.

Aynı özelliklerde başka marka çantayı daha ucuza alabilirdik.

• Arkadaşlar bu fiyata bu çanta gayet iyi, benim de elime ulaştı çanta, fakat malzeme kalitesinin kötü olduğuna katılmıyorum. Çantanın plastiği gayet kaliteli, ayrıca koku yok, ek olarak; ben çok ergonomik buldum çantayı, belki eleştiri olsun dersem menteşe bağlantı yerinin daha katmanlı olması iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaa60 -- 14 Ocak 2021; 14:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaa60

Arkadaşlar bu fiyata bu çanta gayet iyi, benim de elime ulaştı çanta, fakat malzeme kalitesinin kötü olduğuna katılmıyorum. Çantanın plastiği gayet kaliteli, ayrıca koku yok, ek olarak; ben çok ergonomik buldum çantayı, belki eleştiri olsun dersem menteşe bağlantı yerinin daha katmanlı olması iyi olurdu.

aynen, ev kullanımı için ideal. Montaja vs gitmeyeceğimiz için fazla para vermeye gerek yok

• Benimde ürün geldi. Açıkçası bende beğendim. Çok beklenti içine de girmemek lazım. Verilen ücrete değer kesinlikle.

• Bi benimki gelmedi hayret kargoya bile verilmedi görünüyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EV YAŞAM KUPONU NASIL BULABİLİRİZ

• Benim kargo da geldi.İlk açtığımda bi koku geldi sonra yok oldu durunca.Malzemeleri doldurdum , evdeki ıvır zıvırı topladı boş yerde çok hala hatta.Yalnız kapağı kapatırken üst kapak menteşelerden çıktı.Bana da menteşeleri hiç güven vermedi.Onun haricinde ev için yeterli bence.Teşekkürler tekrar.

• ebasagac E kullanıcısına yanıt
    Daha once alisveris yaptiginiz hesaplara bakin gelmemisse cek satis bölümünde satanlar var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.