Şimdi Ara

Sağ Açık Önerisi Gervinho vs. Alexis Sanchez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu taksit olayını hiç denemedim ama hep tavsiye ediyorlar messi'yi öle alim bari :P bende diyorum 60M nerden geldi desene man utd diye :D o değilde liverpool'u zevkine aldım hedef 3. veya 4.'lüktü şampiyonluğu ilan etcem nasıl coştu takım anlatamam ya :D adamlar şampiyonluğa aç ya köpek gibi saldırıyorlar elimden kimse kurtulmuo 85. dakkaya 3-2 giriyorum 90+3 4-3 alıyorum maçı :D geçen senin takımla oynadım 2-0 yeniliyordum 2-2 bitirdim old trafford'da hala yenemedi kimse :D herkes agger'i izlio real madrid, man city, bayern münich, lucas'ı valencia istio :D bu andy caroll nasıl 40m edio onu çözemedim hala bi halt yok anca corner'de kafa vuruo :D
  • alexis sanchez profili kötü ama başarılı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

bu taksit olayını hiç denemedim ama hep tavsiye ediyorlar messi'yi öle alim bari :P bende diyorum 60M nerden geldi desene man utd diye :D o değilde liverpool'u zevkine aldım hedef 3. veya 4.'lüktü şampiyonluğu ilan etcem nasıl coştu takım anlatamam ya :D adamlar şampiyonluğa aç ya köpek gibi saldırıyorlar elimden kimse kurtulmuo 85. dakkaya 3-2 giriyorum 90+3 4-3 alıyorum maçı :D geçen senin takımla oynadım 2-0 yeniliyordum 2-2 bitirdim old trafford'da hala yenemedi kimse :D herkes agger'i izlio real madrid, man city, bayern münich, lucas'ı valencia istio :D bu andy caroll nasıl 40m edio onu çözemedim hala bi halt yok anca corner'de kafa vuruo :D

Taksit kadar güzel şey yok ya :DD Oyuna FB de başladım ve 4 sezon geçirdim.3 Lig kupası 3 Türkiye Kupası 4 Süper Kupa Şamp.Liginde 1 kere final 1 kere çeyrek finale geldim.Sonra Man.Utd transfer oldum da olmaz olaydım beğenemedim bir türlü Nuri Hulk Alexis aldım gol atamıyorum.Açıkcası zor bir lig primier lig 4 kulvarda yarışıyosun buda oyuncuları zorlayıp performanslarıda düşürüp sakatlığa zorluyor :D Bakalım Şamp.Ligini almak istiyorum artık.Tabi bunun yanın da Uruguayla Dünya kupasında Yarı Final oynadım ve dünya 3. oldum :D.Sonra istifa edip İspanya ya geçtim avrupa şamp. gitme gruplarında 2. sıradayım bakalım nolcak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

alexis sanchez profili kötü ama başarılı oluyor mu?

Sağ Açık Önerisi Gervinho vs. Alexis Sanchez

Gerçekten her takımda başarıyla oynayabilen bir oyuncu.2015 yılındayım özellikleri böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss

quote:

bu taksit olayını hiç denemedim ama hep tavsiye ediyorlar messi'yi öle alim bari :P bende diyorum 60M nerden geldi desene man utd diye :D o değilde liverpool'u zevkine aldım hedef 3. veya 4.'lüktü şampiyonluğu ilan etcem nasıl coştu takım anlatamam ya :D adamlar şampiyonluğa aç ya köpek gibi saldırıyorlar elimden kimse kurtulmuo 85. dakkaya 3-2 giriyorum 90+3 4-3 alıyorum maçı :D geçen senin takımla oynadım 2-0 yeniliyordum 2-2 bitirdim old trafford'da hala yenemedi kimse :D herkes agger'i izlio real madrid, man city, bayern münich, lucas'ı valencia istio :D bu andy caroll nasıl 40m edio onu çözemedim hala bi halt yok anca corner'de kafa vuruo :D

Taksit kadar güzel şey yok ya :DD Oyuna FB de başladım ve 4 sezon geçirdim.3 Lig kupası 3 Türkiye Kupası 4 Süper Kupa Şamp.Liginde 1 kere final 1 kere çeyrek finale geldim.Sonra Man.Utd transfer oldum da olmaz olaydım beğenemedim bir türlü Nuri Hulk Alexis aldım gol atamıyorum.Açıkcası zor bir lig primier lig 4 kulvarda yarışıyosun buda oyuncuları zorlayıp performanslarıda düşürüp sakatlığa zorluyor :D Bakalım Şamp.Ligini almak istiyorum artık.Tabi bunun yanın da Uruguayla Dünya kupasında Yarı Final oynadım ve dünya 3. oldum :D.Sonra istifa edip İspanya ya geçtim avrupa şamp. gitme gruplarında 2. sıradayım bakalım nolcak :D

oo senin kariyerde sağlammış gitmediğin memleket kalmamış :) tüm aklımdaki adamların şuan liglerdeki durumuna baktım en iyi durumda olan alex sanchez ibreyi ona döndürdüm, gervinho 30 maç oynamış 9 gol 5 asist tırt yani, alexis daha ii 25 maç 19 gol 4 asist 7.53 ort ile oynuyor..

• Oynadığım Aston Villa kariyerimde Gervinho'yu kullandım. Gerçekten Elia tarzı bir oyuncu ama kimi zaman aşırı beyinsizleşiyor. Hani 2 tane adam bomboş gidip 3 adamın arasına felan dalıyor. Onun dışında iyi. Diğer kanadımda ise Dzsudzsak'ı oynatıyordum ve açık söyleyeyim Dzsudzsak'tan aldığım verimi ne Ashley Young'tan ne de Gervinho'dan aldım. Fiyat bakımından da daha iyi ama gene sen bilirsin.

Ayrıca Sanchez'i hiç kullanmadım ama özellikle Bitiricilik ve Orta Açması bana çok yetersiz geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 11 Haziran 2011; 0:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Oynadığım Aston Villa kariyerimde Gervinho'yu kullandım. Gerçekten Elia tarzı bir oyuncu ama kimi zaman aşırı beyinsizleşiyor. Hani 2 tane adam bomboş gidip 3 adamın arasına felan dalıyor. Onun dışında iyi. Diğer kanadımda ise Dzsudzsak'ı oynatıyordum ve açık söyleyeyim Dzsudzsak'tan aldığım verimi ne Ashley Young'tan ne de Gervinho'dan aldım. Fiyat bakımından da daha iyi ama gene sen bilirsin.

Ayrıca Sanchez'i hiç kullanmadım ama özellikle Bitiricilik ve Orta Açması bana çok yetersiz geldi.

:) alışığım o beyinsizlerden var bendede bi kaç tane :) arkadaşlar akıl verin Raul meireles'i satıcam bayern ile valencia istiyor kaç para istiyim değeri 12.5 asking price giriyim mi yoksa öle bırakayım mı?
  • Beyler Robben diyorum adam tek başına takım resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

Beyler Robben diyorum adam tek başına takım resmen

Çok çabuk sakatlanıyor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

Beyler Robben diyorum adam tek başına takım resmen

Çok çabuk sakatlanıyor diyorlar

Sakatlığından değil de eğer gerçekten iyi bir kadro kuracaksam kesinlikle almam Robben'i. Hani sağ tarafta ortada forvette daha yetersiz adamlar olur Robben'i kurtarıcı olarak alırsın ama kadron kaliteli ise Robben zarar veriyor takıma. Sıfıra inip sağ sol yapıp bile şut çekiyor adam nasıl iş anlamadım.

• şampiyonluğu ilan ettim, fa cup'u aldım, lig kupasını aldım, uefa kupasınıda aldım yönetim fln çıldırdı 1990'dan beri şampiyon olmuyorlarmış çok eğlendim ya ancak kriz hala sürüyor kimi alsam kimi alsam offf :( robben sakatlanıyor paso onu biliyorum :(
  • quote:

şampiyonluğu ilan ettim, fa cup'u aldım, lig kupasını aldım, uefa kupasınıda aldım yönetim fln çıldırdı 1990'dan beri şampiyon olmuyorlarmış çok eğlendim ya ancak kriz hala sürüyor kimi alsam kimi alsam offf :( robben sakatlanıyor paso onu biliyorum :(

Alexis Sanchez.Beğenmezsen ödediğin parayı ben wercem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss

quote:

şampiyonluğu ilan ettim, fa cup'u aldım, lig kupasını aldım, uefa kupasınıda aldım yönetim fln çıldırdı 1990'dan beri şampiyon olmuyorlarmış çok eğlendim ya ancak kriz hala sürüyor kimi alsam kimi alsam offf :( robben sakatlanıyor paso onu biliyorum :(

Alexis Sanchez.Beğenmezsen ödediğin parayı ben wercem :D

ahahha :D ya gervinho'yu alan adamların yazdığını bir görseniz biri diyorki süper biri dio iş yok :D anlamadım bide 2016'daki halini gördüm pek bi cacık yok yani hep 6-7 gol 5-6 asist yapmış kesmez beni going for sanchez bakalım ne olacak :)

• arkadaşlar baya bi adamı satış listesine koycam ne öneriyorsunuz bu konuda satış konusunda tecrübem yok, 5M'lik adam için mesela asking price ne denir yada bi şey demiyim mi? nasıl bi yol izliyim, oyun bize 5 lik adamı 10'a satıyor ama kendisi almaz herhalde dimi tavsiye istiyorum bu konuda özellikle @WorldClass kardeşim senden :)
  •  Sağ Açık Önerisi Gervinho vs. Alexis Sanchez

Şampiyonluk kaçtı ya :D.Yenilgim yok şampiyon olsaydım çok güzel olurdu :D

Bu sezon şampiyon olan Arsenal bana teklif yaptı gitsem mi

• quote:

arkadaşlar baya bi adamı satış listesine koycam ne öneriyorsunuz bu konuda satış konusunda tecrübem yok, 5M'lik adam için mesela asking price ne denir yada bi şey demiyim mi? nasıl bi yol izliyim, oyun bize 5 lik adamı 10'a satıyor ama kendisi almaz herhalde dimi tavsiye istiyorum bu konuda özellikle @WorldClass kardeşim senden :)

Sen satcağın oyuncuları yaz bide normal değerlerini yaz ona göre yardımcı olmaya çalışırım
  • yazık olmuş ya üzüldüm walla :) ben 12 puan fark attım chelsea'ye :D yılın futbolcusu Elia oldu :) yazıyorum;

Milan Jovanovic 3.2M
    Raul Meireles 12.5M
    Fabia Aurelio 2.3M
    Satiris Kyrgiakos 550K :D

sen bi akıl ver bana ona göre çözerim ben gerisini meireles'i valencia ile bayen istio ona göre :) bende lucas'tan dolayı şans bulamadı bide dan dun uzaktan abanıyordu konuşayım dedim gider yaptı o gün kestim biletini :D
  • Beyler bana forvet tavsiyesi yapar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 11 Haziran 2011; 16:37:38 >
  • quote:

yazık olmuş ya üzüldüm walla :) ben 12 puan fark attım chelsea'ye :D yılın futbolcusu Elia oldu :) yazıyorum;

Milan Jovanovic 3.2M
    Raul Meireles 12.5M
    Fabia Aurelio 2.3M
    Satiris Kyrgiakos 550K :D

sen bi akıl ver bana ona göre çözerim ben gerisini meireles'i valencia ile bayen istio ona göre :) bende lucas'tan dolayı şans bulamadı bide dan dun uzaktan abanıyordu konuşayım dedim gider yaptı o gün kestim biletini :D

Jovanovic'i 7,6,5 M (3 teklifide dene) kulüplere öner tekliflerin taksitle olanlarını kabul etme direk verenleri kabul et ben hep öle yaparım:D Kimse kabul etmezse 4 ve 3 M öner.:D

Raul Meireles istiyoda sana teklif yaptılarmı yoksa ilgileniyorlar mı diye gözüküyor eğer teklif yaptılarsa onu yaz buraya.Yapmadılarsa 17,15 M ( 2 teklifide dene ) kitle :D.eğer kabul etmezlerse 13 M falan öner.Yine takstile teklif vermelerine dikkat et direk nakit olanları kabul et.eğer herkes taksit veriyorsa mecbur kabul edersin.

Fabio Aurelloya 6,5 M ( 2 Teklifide dene ) ya öner.Kabul olmazsa 3,4 M yaparsın.
    Kriyakosuda :D 3,2,1 M ( 3 teklifide dene) dene olmazsa 750 K öner oda olmazsa 500 K :D

•  Sağ Açık Önerisi Gervinho vs. Alexis Sanchez

Şampiyonluk geliyor gibi

Beyler Srna geliyor.Corluka yı yolluorum.
    Defans transferi yapmayacağım.Dawson ve Bassong değişmez oyuncularım oldular.
    Bir tane forvet takviyesi yapacağım.Bu isim Nilmar veya C.Benitez olabilir.Tabi tavsiyeniz varsa değişebilir.
    Ortasaha ya Huddlestone u sattığım için bir takviye gerek.M.Veloso ile görüşmelerim sürüyor.
    Ve gelelim Neymar a bu oyunda en çok küfür ettiğim oyuncular içine girdi.Oynatmadığım rol kalmadı hiçbir halt yapamıyor.Teke tekte hep kaçırıyor.Bir sene daha kredi veriyorum kendisine eğer böyle devam ederse yollarımızı ayırırız.

Tavsiyeniz olursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.