Şimdi Ara

Sağ Açık Önerisi Gervinho vs. Alexis Sanchez (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanches altın topmuydu neydi almıştı bende.Gervinho karşılaştırılamaz bile Sanchezle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Sağ Açık Önerisi Gervinho vs. Alexis Sanchez

Şampiyonluk geliyor gibi

Beyler Srna geliyor.Corluka yı yolluorum.
    Defans transferi yapmayacağım.Dawson ve Bassong değişmez oyuncularım oldular.
    Bir tane forvet takviyesi yapacağım.Bu isim Nilmar veya C.Benitez olabilir.Tabi tavsiyeniz varsa değişebilir.
    Ortasaha ya Huddlestone u sattığım için bir takviye gerek.M.Veloso ile görüşmelerim sürüyor.
    Ve gelelim Neymar a bu oyunda en çok küfür ettiğim oyuncular içine girdi.Oynatmadığım rol kalmadı hiçbir halt yapamıyor.Teke tekte hep kaçırıyor.Bir sene daha kredi veriyorum kendisine eğer böyle devam ederse yollarımızı ayırırız.

Tavsiyeniz olursa sevinirim.

Oynadığın versiyonu bilmediğimden değişiklikler olabilir.
    Bence;
    Defanstan memnun olsan bile o oyuncular uzun süre gitmez genç yedek al ( Galeano gibi )
    Sandro yerine daha iyi bir orta saha
    Neymar'ı Lennon'un oynadığı yere çalıştır ve oynat orada daha faydalı oluyor
    Forvete de Babacar yada Sanogo ( versiyon 11.3 ise bu iki isim iyi değil )

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Şampiyonluk geliyor gibi

Beyler Srna geliyor.Corluka yı yolluorum.
    Defans transferi yapmayacağım.Dawson ve Bassong değişmez oyuncularım oldular.
    Bir tane forvet takviyesi yapacağım.Bu isim Nilmar veya C.Benitez olabilir.Tabi tavsiyeniz varsa değişebilir.
    Ortasaha ya Huddlestone u sattığım için bir takviye gerek.M.Veloso ile görüşmelerim sürüyor.
    Ve gelelim Neymar a bu oyunda en çok küfür ettiğim oyuncular içine girdi.Oynatmadığım rol kalmadı hiçbir halt yapamıyor.Teke tekte hep kaçırıyor.Bir sene daha kredi veriyorum kendisine eğer böyle devam ederse yollarımızı ayırırız.

Tavsiyeniz olursa sevinirim.

Oynadığın versiyonu bilmediğimden değişiklikler olabilir.
    Bence;
    Defanstan memnun olsan bile o oyuncular uzun süre gitmez genç yedek al ( Galeano gibi )
    Sandro yerine daha iyi bir orta saha
    Neymar'ı Lennon'un oynadığı yere çalıştır ve oynat orada daha faydalı oluyor
    Forvete de Babacar yada Sanogo ( versiyon 11.3 ise bu iki isim iyi değil )

Versiyon 11.2.1 hocam.
    Defansa yıl sonunda transfer yapmayı düşünüyorum.Galeano iyi defans alabilirim.
    Sandro genç ve mükemmel bir ortasaha çok memnun kaldım.Ama yinede M.Veloso yu aldım.
    Neymar ı sağ çalıştıralım o zaman.
    Forvete Babacar ve Sanogo yu çok aldım gelişmesi için beklemek sıkıyor.Cristian Benitez i transfer ettim bakalım ne yapacak.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 11 Haziran 2011; 19:16:48 >

• Hocam Robben tüm sezon boyunca tek bi sefer sakatlandı 2 hafta oda gelecek sezon bakacaz
  • Balotelliyi alabilirsin amr-aml forvet heryerde oynar bitiriciliğide iyi.Gervinho-Sanchezden birisini alcaksan sanchezi al derim.
  • Sanchezi aldim arkadaslar vatana millete hayirli olsun :) bide orta sahaya takviye yaptim m.sissoko yu aldim, lazim olmayan bir cok adami sattim 45 M butcem war transfer yapmayi dusunmuyorum bi ara g.rossi'yi mi alsam dedim ama lukaku ole iyi oynuyor ki vazgectim cavaniyi almak istedim ama o olmuo, balotelli cok pahali alamam, bu arada WorldClass kardesim R.Meireles'i Valencia'ya 17,5a sattim :)
  • Hayırlı olsun kardeş,ben olsam Gervinho'yu alırdım da neyse:)

Bu oyuncuyu başka bir pozisyona nasıl alıştırıyoruz?
  • Degistirmek istedigin adamin ismine tikla training kisminda new position yazio ordan ayarlarsin ;) ya konuyu goruyorsun iste dun geceden beri o mu bu mu diye kasildim kaldim :D pisman olacagimi sanmiyorum kadro derinligi acisindan da ii oldu sanchez cok mevkide oynayabilio, kuyt bile yetiodu nerdeyse sanchez hayli hayli yeter :)
  • Sağolasın,bende Aston Villa ile oynuyorum bi dikiş tutturamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

Degistirmek istedigin adamin ismine tikla training kisminda new position yazio ordan ayarlarsin ;) ya konuyu goruyorsun iste dun geceden beri o mu bu mu diye kasildim kaldim :D pisman olacagimi sanmiyorum kadro derinligi acisindan da ii oldu sanchez cok mevkide oynayabilio, kuyt bile yetiodu nerdeyse sanchez hayli hayli yeter :)

Öncelikle Alexis Sanchez'in hayırlı olsun :DD.Meirelesi 17.5 M iyi satmışsın diğer oyuncularda sıkıntı çıktı mı :D.Bide 45 M bütcen olmuş taksitle baya oyuncu alırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss

quote:

Degistirmek istedigin adamin ismine tikla training kisminda new position yazio ordan ayarlarsin ;) ya konuyu goruyorsun iste dun geceden beri o mu bu mu diye kasildim kaldim :D pisman olacagimi sanmiyorum kadro derinligi acisindan da ii oldu sanchez cok mevkide oynayabilio, kuyt bile yetiodu nerdeyse sanchez hayli hayli yeter :)

Öncelikle Alexis Sanchez'in hayırlı olsun :DD.Meirelesi 17.5 M iyi satmışsın diğer oyuncularda sıkıntı çıktı mı :D.Bide 45 M bütcen olmuş taksitle baya oyuncu alırsın :D

Harbi ya 45x4 desek yıllık 180 M lik bütçen oluyor
    Bu arada Cavani yi almaman isabet olmuş Lavezzi çok daha iyidir.

• 45M oyle oldu ztn herkese peşin fiyatına taksit :D cek dedim dayi kredi kartından :D sorun cikmadi ya kimsede kolay sattım sana söylediklerimi ztn sattım 1 2 kiside gitmek istedi yol verdim, lukaku delirtio beni nasil bı adam oldu daha 1 sezonda cok isabetli vuruyor ya, lavezzi kaça alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 12 Haziran 2011; 15:10:17 >
  • Ne kadar sürüyor bu yeni pozisyona alışması?
  • Ya Basın toplantısına yardımcımın katılmasını istiyorumda nası ayarlarım onu bilen war mı
  • quote:

Ya Basın toplantısına yardımcımın katılmasını istiyorumda nası ayarlarım onu bilen war mı

Zaten her basın toplantısında soruyor eğer öyle uğraşmak istemezsen Takım ayarlarından yaparsın.

@nec85
    Hocam ilk önce 15 M ver taksitle olmadı arttırırsın.Ben şuan Tottenhamla şampiyon oldum.Cristian Benitez i aldığım gibi hemen yolladım.Defoe da gitti Man Utd a onların yerine Lavezzi,Tevez ve Abel Hernandez i aldım.Ayrıca bu Lukaku ilk sezon aldığımda hiç oynayamıyordu.
  • Yok zaten ayarlara giriyorum da Basın toplantısına menajer katılsın seçeneği değiştirilmiyor.Man.Utd seçebiliyosun Yardımcı katılsın diye ama İspanyada Ayarlardan da yapamıyorsun yani.
  • lavezziye 40 istediler almadım jamie carragher yaşlanıyordu onun yeri otamendi'yi aldım boyu biraz kısa ama güzele benziyor baya iş yapar kjaer'i almaya kalktım 50 istediler :S ztn skrtel'de var dönüşümlü oynatırım kadro alternatifli olsun istiyorum şampiyonlar liginde kasılıp kalırım yoksa, takım feci oldu walla taktik bile değiştirmiyorum açıp izliyorum şov yapıyorlar :D zorlu deplasmanlarda tek forvete dönüp orta sahayı lucas ve sissokko'yu koyuyorum, evimdeki maçlarda 2 forvet suarez - lukaku tek ön libero lucas :) yedeklerde skrtel joe cole maxi rodriguez kuyt andry carroll war :) 2 3 tane'de genç var :) chelsea hazard'ı aldı, man city paso adam alıo ztn ama bnm takım oyunu yeter :) nasıl bi teknik direktörlük yaptıysam büyün oyuncuların favoured personel'i bnm :) oyuncuların haklarını verin arkadaşlar her zmn maç sonu konuşmalarından ii adamlara ii şeyler söyleyin herkese aynı şeyi söylemeyin iyi ile kötüyü ayırın, performasından memnun olduğunuz oyuncuyla özel olarak konuşun devam et kralsın fln diye çok işe yarıyor, özellikle bazen takım kolay rakibe karşı ilk yarı mağlup ise team's pride at stake die bir seçenek war onu söyleyin 46. dakikada gol atarsınız çok pis gaza geliyorlar onur meselesi oluo direk :D chelsea'ye acımadım community shield'da 4-0 :D kimse tutamaz beni super kupa maçım war barça ile kafa tutçam ölümüne :D

• quote:

lavezziye 40 istediler almadım jamie carragher yaşlanıyordu onun yeri otamendi'yi aldım boyu biraz kısa ama güzele benziyor baya iş yapar kjaer'i almaya kalktım 50 istediler :S ztn skrtel'de var dönüşümlü oynatırım kadro alternatifli olsun istiyorum şampiyonlar liginde kasılıp kalırım yoksa, takım feci oldu walla taktik bile değiştirmiyorum açıp izliyorum şov yapıyorlar :D zorlu deplasmanlarda tek forvete dönüp orta sahayı lucas ve sissokko'yu koyuyorum, evimdeki maçlarda 2 forvet suarez - lukaku tek ön libero lucas :) yedeklerde skrtel joe cole maxi rodriguez kuyt andry carroll war :) 2 3 tane'de genç var :) chelsea hazard'ı aldı, man city paso adam alıo ztn ama bnm takım oyunu yeter :) nasıl bi teknik direktörlük yaptıysam büyün oyuncuların favoured personel'i bnm :) oyuncuların haklarını verin arkadaşlar her zmn maç sonu konuşmalarından ii adamlara ii şeyler söyleyin herkese aynı şeyi söylemeyin iyi ile kötüyü ayırın, performasından memnun olduğunuz oyuncuyla özel olarak konuşun devam et kralsın fln diye çok işe yarıyor, özellikle bazen takım kolay rakibe karşı ilk yarı mağlup ise team's pride at stake die bir seçenek war onu söyleyin 46. dakikada gol atarsınız çok pis gaza geliyorlar onur meselesi oluo direk :D chelsea'ye acımadım community shield'da 4-0 :D kimse tutamaz beni super kupa maçım war barça ile kafa tutçam ölümüne :D

Otamendi'yi alman iyi olmuş Tottenham ile oynarken satışa konmuştu 3-4 milyona almıştım yıllarca takımın değişmez savunması oldu 30 yaşında 20 milyona sattım

• Biri bana DMC önersin 2015 yılındayım yanlız.
  • quote:

Biri bana DMC önersin 2015 yılındayım yanlız.

Fellaini ve Sandro çok iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.