Şimdi Ara

sağ hoparlörden az ses geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Benimkinin de tuşları yok.

OFF
  • Sevgili arkadaşlar; öncelikle başlığa birisi cevaplarsa mail at seçeneğini işaretlemediğimden haberdar olamadım yapılan saygısızlıktan. Sorduğum sorunun ne kadar mal bir soru olduğunu benim de ne kadar öküz olduğumu siz yüce insanlardan öğrendim. Ha şu var ki telefonumu aldığım günden beri (1 sene falan sanırım) jb'li kullanıyorum. Bilmiyorum,,, kullanmadığım herhangi bir özelliği yok sanırım. Ama sorun şu ki bunun sağdaki kısmın microfon olup olmadığı günlük hayatımda ve telefonu kullanırken çok işime yarayacak önemli bir detaymış gibi gelmedi bana. Ayrıca telefonu %95 sessiz modda kullanıyorum ve hoparlöründen en son ne zaman ses geldiğini bile hatırlamıyorum. Tabi bunu bilmeyen insanla ben dalgamı geçerim abi. bu da bilinmez mi be kardeşim yuh zihniyetiner insanca sorulmuş bir soruya insanca! cevap verenlere geçmiş öğrenmemek ayıptır diyerek gerekli cevabı vermiştir. Ufak bir soruya dalga geçecek acizlikte ve olgunlukta olan, yetkin olduğu şeylerin sınırlı olduğu ve ancak bu tarz ufak şeylerde ancak hayatında birilerin önün geçebilmiş ezik karakterlerin kendi yaşam biçimi ve hayat tarzlarıdır saygı duyarı8m. Ha hayattaki konumum yaptığım iş ve işler ayrıca sorumluluklarım forumda sabahtan akşama kadar vakit geçirmeye namüsait ve bu tarz şeylerle dalga geçmeyecek noktada ve olgunlukta. Bu nedenle sorduğum soru ve yarattığım kirlilik için özür dilerim.

not: aranmaya inanmak diye bir terim var diyen çok bilmiş arkadaş o terim ekşisözlük'e ait bir terimdir. 7-8 yıllık sözlük yazarına bunu anlatmak mantıklı değil gibi. tabi bir insanın o an araştırma fırsatı zamanı olmayabilir. vakti yoktur. anlamak ve anlayışlık olmak da bir erdemdir. umarım bundan ciddi şeylerde bu laubali tavrınız devam etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy58yy -- 24 Ekim 2009; 16:34:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yy58yy

Sevgili arkadaşlar; öncelikle başlığa birisi cevaplarsa mail at seçeneğini işaretlemediğimden haberdar olamadım yapılan saygısızlıktan. Sorduğum sorunun ne kadar mal bir soru olduğunu benim de ne kadar öküz olduğumu siz yüce insanlardan öğrendim. Ha şu var ki telefonumu aldığım günden beri (1 sene falan sanırım) jb'li kullanıyorum. Bilmiyorum,,, kullanmadığım herhangi bir özelliği yok sanırım. Ama sorun şu ki bunun sağdaki kısmın microfon olup olmadığı günlük hayatımda ve telefonu kullanırken çok işime yarayacak önemli bir detaymış gibi gelmedi bana. Ayrıca telefonu %95 sessiz modda kullanıyorum ve hoparlöründen en son ne zaman ses geldiğini bile hatırlamıyorum. Tabi bunu bilmeyen insanla ben dalgamı geçerim abi. bu da bilinmez mi be kardeşim yuh zihniyetiner insanca sorulmuş bir soruya insanca! cevap verenlere geçmiş öğrenmemek ayıptır diyerek gerekli cevabı vermiştir. Ufak bir soruya dalga geçecek acizlikte ve olgunlukta olan, yetkin olduğu şeylerin sınırlı olduğu ve ancak bu tarz ufak şeylerde ancak hayatında birilerin önün geçebilmiş ezik karakterlerin kendi yaşam biçimi ve hayat tarzlarıdır saygı duyarı8m. Ha hayattaki konumum yaptığım iş ve işler ayrıca sorumluluklarım forumda sabahtan akşama kadar vakit geçirmeye namüsait ve bu tarz şeylerle dalga geçmeyecek noktada ve olgunlukta. Bu nedenle sorduğum soru ve yarattığım kirlilik için özür dilerim.

not: aranmaya inanmak diye bir terim var diyen çok bilmiş arkadaş o terim ekşisözlük'e ait bir terimdir. 7-8 yıllık sözlük yazarına bunu anlatmak mantıklı değil gibi. tabi bir insanın o an araştırma fırsatı zamanı olmayabilir. vakti yoktur. anlamak ve anlayışlık olmak da bir erdemdir. umarım bundan ciddi şeylerde bu laubali tavrınız devam etmez.

Sevgili kardeşim,
    Bu forumda "sağdaki hoparlör çalışmıyor" diyenlerle latife etmek bir gelenektir. Hani sen çok kültürlü ve üst düzeysin ya! Herhalde üniversite falan da bitirmişsindir. Hani üniversitede yeni gelenlerle kafa bulunur ya! İşte onun gibi bişi!!!
    Haa 7-8 yıllık sözlük yazarısın ya! Orada da böyle espriler olmuyor mu? Hani siz komiksinizdir, işte onun gibi bişi bu.
    Burada bu "geleneğe" uyup biraz şakalaşan insanlara; "eziksiniz, büzüksünüz, ben varya" gibi tepkiler aslında çok da geniş olmayan bir tahammül seviyesini, ki bu da çok geniş olmayan bir hayat görüşüne dalalet eder.
    Buyurduğunuz "Yaptığım iş ve sorumluluklarım" açılımı da kişisel gelişim sürecinizde bazı sancılı dönemler olduğunu bize hissettirdi.
    Velhasıl seni seviyoruz.
    Sen bizim "1.000.000" UNCU "SAĞ HOPARLÖRDEN SES GELMİYO" diyen kardeşimizsin ve hep öyle kalacaksın. Üzülme forumu biraz takip et sen de başkalarına yaparsın ilk zamanlar bana da yapmışlardı.
    Vesselam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.