Şimdi Ara

sağ hoparlörden az ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sol hoparlörü kapadığımda sağ hoparlörden az ses geldiğini farkettim. bana normal bi durum değilmiş gibi geldi. ama ne yapsam ki.?

• Sağdaki hoparlör değil mikrofon.
  • TEBRİKLER!!!!!

SİZ "SAĞDAKİ HOPARLÖR ÇALIŞMIYOR DİYEN 1.000.000'UNCU İPHONE KULLANICISISINIZ!
    BİZDEN TAM 50,000 KONTÖR KAZANDINIZ.!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

TEBRİKLER!!!!!

hehe :D

• Bilmemek ayip deil ogrenmemek ayipmis
  • telefonu alınca klavuzun 2. sayfasına bile baksalar gorurler mikrofon oldugunu
  • Bende home tuşu üstte diye genpaya götürsemmi :) aa pardon cihazı ters tutuyormuşum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadaş araştırmadan yazmış,sormuş olabilir, ama ben dalga geçilecek birşey görmüyorum burada! Olabilir insanlık hali, nereden bilebilir ki onun mikrofon olduğunu.
  • Cihazı alıp azcık araştırsın bu cihaz öyle nokia n95 gibi bir cihaz değilki ben kızarım iphone kullanan birisi böyle bir soru sorarsa dalgasını da çok rahat geçerim ben böyle şeyler yapmadım sormadım varsa bir problemim araştırdım önce en son noktada sordum kullanma klavuzunu açsaydı orada rahatlıkla görürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamic82

Cihazı alıp azcık araştırsın bu cihaz öyle nokia n95 gibi bir cihaz değilki ben kızarım iphone kullanan birisi böyle bir soru sorarsa dalgasını da çok rahat geçerim ben böyle şeyler yapmadım sormadım varsa bir problemim araştırdım önce en son noktada sordum kullanma klavuzunu açsaydı orada rahatlıkla görürdü.

Katılıyorum
  • Cihazı araştırmadan önce ilk bakışta herkes onun hoparlör olduğunu sanar. Çünkü dizaynı bakımından öyle gözüküyor. Bunun için birisini suçlamak yersizdir. Ancak tam orda da bir hoparlör olsa mikrofon nereye gelcek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wondercrafter

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic82

Cihazı alıp azcık araştırsın bu cihaz öyle nokia n95 gibi bir cihaz değilki ben kızarım iphone kullanan birisi böyle bir soru sorarsa dalgasını da çok rahat geçerim ben böyle şeyler yapmadım sormadım varsa bir problemim araştırdım önce en son noktada sordum kullanma klavuzunu açsaydı orada rahatlıkla görürdü.

Katılıyorum

bi konuda daha varki bunu forumda defalarca cevapladık... yeni konu açmaktansa biraz eski konuları araştırsa yine sonuca ulaşacaktı...

• Yinede konu açıp sormuş arkadaş bide servise tamire götürseydi?
  • Okuyup okumadığına bile emin değilim belkide burdan fayda yok ben bi servise götürim fln demiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

TEBRİKLER!!!!!

xDxDxD

• seninkinden az geliyormuş bizden hiç gelmiyo :)
  • Yaw arkadaşlar 2. el almadığını kullanım kılavuzu olup olmadığını nereden biliyorsunuz ya. Bnece yaptığınız çok ayıp. Walla ben altına baktığımda mikrofonda hapörlörde ikisininde görünüşü aynı kardeşim. Ben bu telefonun mono olduğunu biliyordum altını çevirip baktığımda ilk bende şaşırdım bu ne diye. Hem şunuda belirteyim kullanım kılavuzunda ancak böyle basit ayrıntılar yazar o yüzden kullanım kılavuzu okumaktansa internetten kullanımı ile ilgili tecrübeli bilgi ve yorumları okumayı ben tercih ederim. Bazen merak ediyorum bu forumda en küçük durumu alay konusuna çeviren arkadaşlar gerçek hayatta nasıl insanlar :) Ha bu konuda arkadaşlar kullanım kılavuzu olmasada veya dikkat etmesede nette bi araştırabilirdi bu konuyu. Ama dediğim gibi ikiside aynı görüntüde olduğu için panik yapmış demek nede olsa milyarlık cihaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 21 Ekim 2009; 15:58:21 >
  • :) aynini kuzenimde soyledi bana gulmekten geberdim
  • aramaya inanmak diye bi terim var internette.
    aramaya inanmak lazim..
  • bende diyordum neden sağdaki hoparlörden ses gelmiyor halbuki sıfır cihaz diye açtım baktım klavuzuna orası mikrofonmuş
    bence arkadaşı ayıplamamak lazım sadece "arama"yı öğrense iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.