Şimdi Ara

Sağ Klıik Menüsünü değiştirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masa üstündeki simgeleri sağ klik yaptığımızda çıkan menüdeki isimleri değiştirerek düzenleme yapabilirmiyiz. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• ShellToys XP 5.21 adlı program bu işi görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

ShellToys XP 5.21 adlı program bu işi görür.

Arkadaş haklı. Uzun süredir kullanıyorum, oldukça başarılı bir program
  • quote:

• Arkadaşlar proğram gerektirmden , bilgisayar ayarlarından sağ klıik menüsünü değiştiremeyizmi.
  • Aslında onun bir yöntemi de vardı Send To ile yapılıyodu galiba.Arşivime bi bakayım,bulursam yazarım
  • regitry den yapılıyor. boş bir zamanımda resimli yazabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim de işime yarayacak..tşk. ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Usturlab

regitry den yapılıyor. boş bir zamanımda resimli yazabilirim

müsait olduğun zaman böyle bir şey yapabilirsen, hoş bir paylaşım olur
  • quote:

Bana da lazımdı böyle bir şey. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usturlab

regitry den yapılıyor. boş bir zamanımda resimli yazabilirim

Arkadaşım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim. Birde sizden ricam, sakıncası yoksa tabiki buraya yazdığınızda, msinan987 @hotmail.com. a mail atarda bilgilendirirseniz sevinirim. işlerimin yoğunluğundan buraya fazla giremiyorum.
  • nette shell indirmistim cok isimi kolaylastırıyor..

gizli dosyaları ve dosya uzantılarına hemen ulasabiliyorsunuz..

C:\Program Files'sin İçine atın ve calistirin...

http://rapidshare.com/files/92409532/SHELLEXT.EXE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 16 Şubat 2008; 21:23:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: msinan987

Arkadaşlar proğram gerektirmden , bilgisayar ayarlarından sağ klıik menüsünü değiştiremeyizmi.

Sağ tık gönder e eklemeyi buldum.Diğerini de arıyorum.

Sağ tuşta Gönder kısmına eklemek istediğin birşey olursa onun kısayolunu C:\Documents and Settings\senin kullanıcı adın\SendTo dosyasına atacaksın.Resimleri incele...
    NOT:
    Send to görünmüyosa dosya seçeneklerinden gizli dosyaları göster dersin.

Hepsi bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 16 Şubat 2008; 23:28:11 >

• Diğer yöntemi de buldum.İşte resimli anlatımı :)

Önce başlat--çalıştır--regedit yazıyoruz.HKEY_CLASSES_ROOT\AllFilesystemObjects\shellex\ContextMenuHandlers anahtarına geliyoruz.Bu anahtara sağ tıklayarak, Yeni > Anahtar seçeneğini seçiyoruz.Örneğin oluşturulan yeni anahtara, Klasöre Kopyala.. adını verin ve sağ paneldeki (Varsayılan) dize değerine çift tıklayarak mevcut değeri aşağıdaki gibi yapın:
    {C2FBB630-2971-11D1-A18C-00C04FD75D13}

Tamam düğmesine basın ve devam edin.

Aynı işlemi tekrarlayarak, anahtar adını Klasöre Taşı.. olarak düzenleyin ve sağ paneldeki (Varsayılan) dize değerine çift tıklayarak mevcut değeri aşağıdaki gibi yapın:

{C2FBB631-2971-11D1-A18C-00C04FD75D13}

Artık, herhangi bir dosya ya da klasör üzerinde sağ tuş ile tıklayarak aşağıdaki gibi seçenekleri göreceksiniz.

Klasöre Kopyala.. seçeneğini seçtiğinizde karşınıza gelecek olan aşağıdaki pencere aracılığı ile, seçtiğiniz dosyayı veya klasörü istediğiniz herhangi bir klasöre kopyalayabilirsiniz.

• Arkadaşlar benimde bir sorunum var Bende winampa mp3 atacağımda seçtiğim mp3 te sağ tuş yaptığımda açılan menüde bulunan "Eneque Winamp" seçeneği yok yani aslında Play Winamp ta yok:) Sadece media player var... Başta winampta vardı ama şimdi çıkmıyor yukluyorum yukluyorum gene olmuyor... Bu eklentiyi nasıl o menuye koycağımızı bilen varsa çok sevinirim... en çok kullandığım komutlardan bir tanesi
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım, ilgilendiğiniz için. Sorun iş yerindeki bilgisayarda. Pazaretesi günü zamanım olursa deneyeceğim. Emeğinize yüreginize sağlık .Saygılar.
  • Güle güle kullan kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.