Şimdi Ara

Sağ ön aks, 2011 model Ford Grand C-Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2011 Model Ford Grand C-Max aracımın sağ ön aksı bozulmuş, orjinal parçalar 3000 ile 4000 TL arasında değişen fiyatlar göstermektedir. Yan sanayi olarak iyi bir aks markası önerebilecek varmıdır, yan sanayi de iyisi olsun diye böyle bir konu açtım, şimdiden tecrübelerinizi beklemekteyim, teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yan sanayi parçanın ömrü taş çatlasın en fazla 20.000 km gider. Unutulmamalı ki ön takım gibi parçaları kesinlikle yan sanayi kullanılmaması gereklidir tehlike arz edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 14 Nisan 2020; 1:7:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksı fordun kendisi ürettiğini sanmıyorum. üretici kim ise o marka almak daha mantıklı olur.

örnek vermek gerekirse imzamdaki aracın direksiyon kutusunu trw üretiyor. motocraft ile trw arasında 2 kat fiyat farkı var.
  • Bazı araçlarda aks kafası dedikleri bilyalı kısım değişip kullanılıyor sizinkinde tam sıkıntı nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnetti marelli gayet f/p urunleri uretiyor bence o dusunulebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Magnetti marelli gayet f/p urunleri uretiyor bence o dusunulebilir
    Üstad Benim sag ve sol aks ikiside gidik gibi duruyor

Ford özel servisindeki usta bu markayı kullandıklarını ve kaliteli olduğunu iddaa etti. Hatta ANKA aks mı bumu dedim bu dedi

Çok ikilemde kaldım. Mâlum orjinaller çok pahalı

Araç 2005 ford c max

• Ben anka aldım kullanıyorum bir problem yok şu an

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugr355 U kullanıcısına yanıt
    Anka aksi ben de focus 1 araç için aradım bulamadım. Siz nasıl buldunuz? Nerden temin ettiniz anka aksi ford araç için?

• 064 kullanıcısına yanıt
    İzmir'de 6. Sanayiden temin ettim özzafer Ford yedek parçacı,

• ugr355 U kullanıcısına yanıt
    Keşke bu mesajı 2 ay önce görseydim. Com aradım anka aksı. Fabrikayı aradım onlar başka bir yere yönlendirdi. Orası da anka aks bulamadı. Anka gercekten kaliteli. Anka varken Çin malı alınmaz ama ben aldım mecburiyetten. Teşekkür ederim bilgi için.

• 064 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNDaR

Üstad Benim sag ve sol aks ikiside gidik gibi duruyor

Ford özel servisindeki usta bu markayı kullandıklarını ve kaliteli olduğunu iddaa etti. Hatta ANKA aks mı bumu dedim bu dedi

Çok ikilemde kaldım. Mâlum orjinaller çok pahalı

Araç 2005 ford c max

Alıntıları Göster
    Magnetti marelli kullanıyorum kaliteli marka gayet f/p ürünü anka hakkında bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Yan sanayi parçanın ömrü taş çatlasın en fazla 20.000 km gider. Unutulmamalı ki ön takım gibi parçaları kesinlikle yan sanayi kullanılmaması gereklidir tehlike arz edebilir.
    Yan sanayi var yan sanayi var oem üretici var kalitesiz üretici var oem ürün alınabileceği gibi kaliteli markalarda gayet tercih edilesidir illa orjinal olacak diye bir kaide yok burda kaliteden taviz vermemek gerekiyor

• Anka - MGA vs bunlar kaliteli yansanayiler . iş görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.