Şimdi Ara

sağ veya sol diz ön çapraz bağ kopması sorular ve sorunlar için buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
25.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 aralık 2014 de ameliyat oldum İstinye Devlet Hastahanesi Opr.Doktor Atakan Güvendiren'e gerçekten işinin uzmanı bir insan çok stresli olmama rağmen işinde gayet profesyonel insanı açıkcası rahatlatıyor bu durumda.2 Defa aynı yerden dizim döndü rüptüre durumdaydı en son tamamen parçalandı ve ameliyat oldum.Çok kafa karıştıran bir sakatlık internet sitelerinde herkes ayrı telden çalıyor yazmamın sebebide az da olsa birilerini bilgilendirmek çünkü kimseden o tatmin edici bilgiyi alamadım internette =)Kesinlikle ameliyat sonrası çok önemli yapılan fizik tedaavi ameliyattan hemen sonra verilen hareketler aksatılmamalı ve düzenli yapılmalı,ameliyatın 2. günü baldırınızda hiç kas kütlesi olmaz ve evet moralinizi bozabilir.Ama fizik tedavi ve sonrasında yapılan hareketler aradaki farkın ne kadar çabuk kapatıldığını göstericek.Futbol ve fitness yaptığım için çabuk ayağa kalkmamda çok etkisi oldu eğer yaşınız gencse ertelemeyin derim Beslenmede çok önemli arkadaşlar o yüzden ameliyat olucak varsa genc arkadaşlar ise özellikte ertelemeyin derim çünkü gerçekten ileride sıkıntı yaratabilir. =)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.