Şimdi Ara

sağa çekme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni aldığım 1.8 civic hb'de sağa çekme sorunu yaşıyorum. İki kez servise gitmeme rağmen çözüm bulamadılar. Yarın arabayı sorunu çözene dek serviste bırakacağım. Rot , lastik ayarlarına baktılar . Sorun çözüldü deyip veriyorlar arabayı . Yine çözülmemiş. Anlaşılacak bir şey değil. Bu tip bir sorun yaşayan arkadaş oldu mu hiç ?
    Rot ayarı ve ya lastiklerden değilse neden kaynaklanabilir? üretim hatası? bilinmeyen kaza? herşey geliyor aklıma...
    teşekkürler

• şase problemi olabilir buda kazyı akla getiriyo ama daha basit bir gerekçesi vardır umarım
  • yine şanslısın ya sola çekseydi :P :)

şaka bi yana
    gayet sinir bozucu bir durum umarım tez zamanda bulunur. ama tavsiyem servisin haberi olmadan güvendiğin iyi bir rot balans ustasına aracı göstermen o sna problemi söyler
    unutma servis bilmesin.
  • Lastiklerin yerlerini değiştirmeyi deneyebilirsin
  • bende opel astra vardı sola çekiyordu şimdi honda var oda sağa çekiyor opelle baya uğraştım düzelmedi hondayla hiç uğraşmiyorum direksiyonu tutuyorum naapiim abi yoldan mı kaynaklanıyor lastiktenmi anlamiyorum herkes bişeyler sallıyor bence firenler ayarsız olabilir hafif sürtme olsa dıskte kampanada araba çekecektir yada lastik havaları. ne biliim abi rot ayarında bişey çıkmiyor lastik önaraka yan ileri vs gene aynıysa bu ne olabilir ustalarda çaresiz servisler (ALLAHA) yalvarıyor
  • kitabında yazan kamber kastel açılarına göre ayarlattırın rotçuya
  • rotbalans ayarlanirken kamber kaster ayarlanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eee farklı bişiymi dedik :)
  • yolun eğiminden kaynaklanan bir çekme, rüzgardan kaynaklanan bir çekme söz konusu olabilir...çok aşırı değilse bence kafana takma...
  • arkadaşlar teşekkürler yazdıklarınız için
    son durumu söyleyeyim size.. servis fabrikayı aramış oradan bisy sölemişler onu deneyecekler yarın.. ne olduğunu ben de merak ediyorum soracağım yarın servise.. bugün konuyu açtığım bir taksici kesin direksiyon kutusundandır dedi.. belki de..
    bu arada kafaya takılmayacak gibi değil.. aldığım araç ikinci el olsa ok dicem de sıfır araç yani..
    sorunu çözemezlerse kesinlikle almayacağım aracı. artık yenisini mi verirler ne yaparlar bilmem.
    çok can sıkıcı bir durum oldu
    iyi geceler herkese
  • araca fabrikadan gelip bakacaklar...sorun hala çözülemedi...
    ne çıkacak bakalım... şanssızlığın böylesi..
  • hakkaten ne talihsizlikmiş arkadaş, bir senedir arabayı sokmadığım şekil kalmadı bende böyle sorunlar olmuyor. çok mu sakınıyorsun acaba da çöp batıyor?
  • hade len senin araba sağa sola değil yengeç gibi yan yan bile gitse farketmezsin , seni bebeto :)
  • amcaaa yaş gelmiş evin yolunu zor buluyorsun senin araba da keşke yan yan gitse de doğru yere gelebilsen
  • bumudur yani cevap
    ben daha yaratıcı şeyler beklerdim :)
    benim prensesin bile pedallı arabasını senden iyi kullanması zoruna gitti heralde ne diyeceğini bilemedin :)
  • oooo babaya bak, pedallı arabasını arkadaşlarına hava atsın diye kızına veriyor
    neyse bende de pedallı çöp kovası var bir süre idare edersin
  • civic hb den bahsediyon heralde
  • baktım civiclerin içinde paso çöp var, çöp kovası demek uygun oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 25 Kasım 2007; 18:47:46 >
  • :)
    bu cevap hiç olmadı
    hadi sana bir şans daha veriyorum

acele etme 90 dakikan var
    iyi bişey düşün , hadi bakem
  • oldu, babam yaşında adama bir de düpedüz laf sokup ahını alıcam, çoluğun var çocuğun var ettiğin beddua da tutar şimdi riske giremem yaşlıların duası kabul oluyormuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.