Şimdi Ara

Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

3 değişik çözünürlükte kayıt yapıyor.

640x480 VGA

1280x720 HD

1920x1080 Full HD

Full HD en net olmasına karşılık görüntü kasılıyor. Ben 1280x720 çözünürlük kullanıyorum. Yukarda örnek videolar koymuştum ama bu mesaja da alıntı yapayım. Yalnız şu hususa dikkat edin. Video kesme programı videonun kalitesini bir parça düşürmüş. Orijinali, ham olanı daha net.

Pamukova geçişi.https://www.youtube.com/watch?v=1YeYdDID34o

Metin tesislerinden ayrılış.https://www.youtube.com/watch?v=6xgSCsLnZSw

Bozüyük çevreyoluna giriş.https://www.youtube.com/watch?v=vSh7C7pbY2w

Cihanbeyli'den geçiş. Hava kararırken.https://www.youtube.com/watch?v=13LJaPIpfeU

İlhan Tan tesislerinden çıkış.https://www.youtube.com/watch?v=cgcFo8SemGU

ilginize tesekkurler.
    peki video formati nedir?
    avi mi MPg veya 4 filan mi?
    32 gb'a kac dakika goruntu alabiliyor yani , bunu anlamaya calisiyorum aslinda.
    tesekkurler
    edit:ilhan tan'i cok severrim , cocuklugumdan cardakli halini bilirim.az cay icmedik babamla o eski asmasinin altinda...

Rica ederim. Video formatı AVI. 32 GB Class 10 sınıfı karta 1280x720 HD çözünürlükte yaklaşık 10 saat video kaydı yapıyor. Burda kartın sınıfını özellikle belirttim. HD video çekimi için kesinlikle Class 10 sınıfı kart alın. Class 4 sınıfı yavaş yazılan kartlar sınıfına giriyor. HD görüntü için tavsiye edilmez.

Bir husus daha. Yukardaki mesajlarımdan birinde belirttim. Eğer siz de benim gibi sürekli çekim yapacaksanız, kamera videoları 25 dakikalık dosyalar halinde kaydediyor. Bütün olarak kaydetmiyor. Baştan can sıkıcı gibi gelmişti ama sonradan böyle kaydetmesinin çok daha avantaj olduğunu farkettim.

hocam ,
    1280x720 avi 30 fps ve 65536 renk bi dosyanin saniyesi 80 mb olur , eminmisiniz 30gb'a 10 saat olduguna.
    benim hesabima gore 388 saniye , yani 6 dakika filan olmasi lazim.
    rengi 8 bit(256 renk) olsa 1165 sn(yarim saat) , fps'i 15 olsa bir saat alir tas catlasa :)
    kesin bi sıkıstırma var o zaman dosyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 27 Kasım 2013; 11:45:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

1280x720 avi 30 fps ve 65536 renk bi dosyanin saniyesi 80 mb olur , eminmisiniz 30gb'a 10 saat olduguna.
    benim hesabima gore 388 saniye , yani 6 dakika filan olmasi lazim.
    rengi 8 bit(256 renk) olsa 1165 sn(yarim saat) , fps'i 15 olsa bir saat alir tas catlasa :)
    kesin bi sıkıstırma var o zaman dosyada.

Şimdi kontrol ettim tekrar bilgisayardan. 25 dakikalık videonun boyutunu tam olarak yazıyorum.

1.404.001.336 bayt.

Aynı video için başka bir ekranda yazan boyut ise aynen şöyle:

1.371.096 KB

Uzantısı ise AVI yazıyor.

Görüntü çerçevesi: Genişlik:1280. Yükseklik:720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 27 Kasım 2013; 12:11:40 >
  • Bu da 25 dakikalık videolara ait dosya bilgileri. Buradan videoların ne olduğu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu videolar orijinal kayıttır. Kameradan birebir aktarım yapılmıştır.
     Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar

• quote:

Bu da 25 dakikalık videolara ait dosya bilgileri. Buradan videoların ne olduğu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu videolar orijinal kayıttır. Kameradan birebir aktarım yapılmıştır.
     Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar

Hesap mevcut size'a uymuyor.
    Bir codec var gorunuyor. 25 dakika icin 1.3 gb cok basarili o size bir video icin.
    avi desede kesin MPEG codecli bir avi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bu da 25 dakikalık videolara ait dosya bilgileri. Buradan videoların ne olduğu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu videolar orijinal kayıttır. Kameradan birebir aktarım yapılmıştır.

Bir codec var gorunuyor. 25 dakika icin 1.3 gb cok basarili o size bir video icin.

Tuhafıma giden bir şey daha aklıma geldi. Harddiskimde kayıtlı olan bu AVI uzantılı görünen videolar her türlü DivX dosyasını çalıştıran Samsung Blu-ray Playerde çalışmadı. Halbuki DivX filmlerin uzantısında da avi yazıyor. Bu videolarda da uzantı avi görünüyordu. Desteklenmeyen format veya codec gibi bir yazı geliyordu ekrana. Fakat LG DV600H DVD playerimde sorunsuz çalışıyordu.

• quote:

quote:

quote:

Tuhafıma giden bir şey daha aklıma geldi. Harddiskimde kayıtlı olan bu AVI uzantılı görünen videolar her türlü DivX dosyasını çalıştıran Samsung Blu-ray Playerde çalışmadı. Halbuki DivX filmlerin uzantısında da avi yazıyor. Bu videolarda da uzantı avi görünüyordu. Desteklenmeyen format veya codec gibi bir yazı geliyordu ekrana. Fakat LG DV600H DVD playerimde sorunsuz çalışıyordu.

Bi codec oldugu kesin.gomplayer da acip info deyip codeci ogrenebilirsiniz aslinda.

• quote:

Bi codec oldugu kesin.gomplayer da acip info deyip codeci ogrenebilirsiniz aslinda.

Gomplayeri indirdim. Videoyu gomplayerde açtım. Video oynarken fareye sağ tıklayıp info dedim. Aşağıdaki resimdeki bilgiler çıktı.

Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar

• Detail İnfo kısmında da şunlar yazılıydı.

[Ver. 2, 2, 53, 5169(EN)]

*** DIRECTSHOW FILTER LIST ***
    1. Default DirectSound Device
    2. VMR9 - Renderless mode
    3. Gretech Audio
    4. Gretech Video
    5. AVI Splitter
    6. Gretech File Stream

*** VIDEO INFO ***
    Input Type : H264(GVC)
    Input Size : 1280 x 720
    Output Type : YUY2
    Output Size : 1280 x 720
    FrameRate(Frame/sec) : 0.00 (30.00)

*** AUDIO INFO ***
    SampleRate(Sample/sec) : 32000
    BitRate(Bit/sample) : 16
    Channels : 1
    KBitRate(KBit/sec) : 512
  • quote:

quote:

Gomplayeri indirdim. Videoyu gomplayerde açtım. Video oynarken fareye sağ tıklayıp info dedim. Aşağıdaki resimdeki bilgiler çıktı.

H264gvc dedigi codec iste.ama ne anlama gelir otesini bilmem.calmiyor dediginiz player bunu desteklemiyor muhtemelen.
    codeci bi nevi videonum zipi gibi dusunun.nasil cok cesitli zip rar var buda bi nevi oyle.

• quote:

quote:

quote:

H264gvc dedigi codec iste.ama ne anlama gelir otesini bilmem.calmiyor dediginiz player bunu desteklemiyor muhtemelen.
    codeci bi nevi videonum zipi gibi dusunun.nasil cok cesitli zip rar var buda bi nevi oyle.

Anladım. O zaman LG DV600H DVD playeri yapanlara helal olsun diyorum. Hem DVD Playeri bu videoları oynatabiliyor. Hem de LG LED TV USB girişinden bu videoları oynatabiliyor. Helal olsun.

Samsung Blu-ray Player bu videoları oynatmıyor. Samsung'a da yuh olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım. O zaman LG DV600H DVD playeri yapanlara helal olsun diyorum. Hem DVD Playeri bu videoları oynatabiliyor. Hem de LG LED TV USB girişinden bu videoları oynatabiliyor. Helal olsun.

Dostum bu iki playerin uretim tarihleri farkli ise haksizlik edersim ama.eski olanda o format piyasada olmayabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bu iki playerin uretim tarihleri farkli ise haksizlik edersim ama.eski olanda o format piyasada olmayabilir.

Eski olan oynatıyor zaten. Samsung'u alalı 10 ay, LG DVD'yi alalı neredeyse 3 sene oldu. İki cihazı da hiç bir güncellemeye tabi tutmadım. Üzerlerinde orijinal yazılım var.

Ama zaten Samsung'tan kurtuldum. SONY BDP-185 Blu-ray aldım daha yeni.

Bu da konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_84257015/tm.htm

• Konu takip +
  • Konuda bazı arkadaşlar ürün tavsiye etmişler ama bildiğim kadarı ile bu ürünler gerçek cam lens değil. Bu da belli bir süre sonra özellikle yazın bu aletlerin TUОLA olacağını gösteriyor. Gerçek cam lens ürünler sıcak soğuk görüntü kalitesinden kaybetmez. Bu konuda tüketici maalesef şu anda çok bilinçsiz ve fırsatçılar bundan yararlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeugma2008 -- 28 Kasım 2013; 22:38:35 >
  • Yeni çıkacak trafik kanunun da artık siz kurallara saygılı iken yanınızda önünüzde kuralları çiğneyen insanları araç kameranızla plakaları okunur şekilde tesbit ettiğinizde ceza kesilebilecek. YAŞASIN ARAÇ KAMERASI KAHROLSUN TRAFİK MAGANDALARI....
    http://youtu.be/nY6-gn5GBOY

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.