Şimdi Ara

Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medyada kenarlarda önde arkada bir sürü Araç İçi Kamera reklamları var. Ülke için çok yeni olan bu konuda donanım kullanıcıları , edinmek isteyenler büyük bir kafa karışıklığı içinde. Memlekete hiç mi iyi Araç İçi Kamera İthal etmezler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeugma2008 -- 26 Kasım 2013; 0:12:01 >

• GoPro almak lazım kalite isteniyorsa.

Şimdi burayı da basar şirket çalışanları, ben aldım buradan ; sorun yaşamadımcılar.
  • Özellikle radyo reklamlarında virüs gibiler navigasyon , araç içi kamera bu tarz ürünlerin reklamlarını çok yapıyorlar , aldanıp alan çok oluyordur diye düşünüyorum...

İyileri olsa da insanlar '' sonuçta kamera ya '' diye gidiyor adı sanı bilinmeyen markaları tercih ediyor ,

Keşke ülkemizde yaygınlaşsa bu tarz ürünler
  • şundan uzak durun 15-20$ lık kamerayı 100 liraya satmaya çalışıyolar

Sağda solda reklam yapılan kalitesiz Araç İçi Kameralar
  • Akıllı cepler aynı işlevi görmez mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Akıllı cepler aynı işlevi görmez mi acaba?

Akıllı cepler aynı işlevi görür. Hatta daha net, daha güzel görüntü de çeker. Fakat cep teller sürekli kayıt yapmıyor benim bildiğim. Mesela ben Nokia 603 kullanıyorum. Sürekli olarak 4 saat kayıt yapıyormuş. 4 saat sonunda kaydı durduruyormuş. Bu benim işime gelmiyor.

Ayrıca akıllı telefona çağrı geldiğinde kayıt durur. Ya sim kartı çıkartacaksınız. Ya da çevrim dışı modda tutacaksınız.

Aşağıda benim aldığım araç kamerası ile çekilmiş videolar var. Görüntü kalitesinden memnunum. Fakat tek kötü yanı araç hareket halinde iken cızırtılı kayıt yapıyor. Araç durduğunda cızırtı kesiliyor. Evin içinde kayıt yaptığımda cızırtı olmuyor.

Not: Videolar burada seyrettiğinizden daha net. Video kesme programı kaliteyi bir miktar düşürüyor. Bilginiz olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=vSh7C7pbY2w

https://www.youtube.com/watch?v=cgcFo8SemGU

https://www.youtube.com/watch?v=6xgSCsLnZSw

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    Çekimler güzelmiş.
    Gece çekimi de var mı?

IPhone için uygulamalar gördüm loop şeklinde kaydeden. Ama dediğiniz gibi çağrı gelince kesilecekse kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal medyada tv de şurda burada gözünüzün içine içine sokulmaya çalışılan her türlü üründen uzak durun.

Unutmayın nekadar ekmek o kadar köfte, mucize ürün yoktur.
  • Tanınmış markaların üretmiş olduğu bu tip kameralar yok henüz. Tek tük varsa bile ben duymadım. Gopro kullanımı bazı açılardan sıkıntı olur; çok ısınıyor, pil dayanmaz, video dosyaları çok kaliteli ancak çokta büyük. Sürekli çakmaklıkta şarjda tutulacak, aşırı derecede ısınıp bozulması göze alınacak bir ürün değil, çünkü pahalı. İlan sitelerinde 150 lira fiyata bulunabilen sony hd bloggie şimdilik işe yarayabilir. Araç kamerası diye satılan ürünler uzun vadeli kullanım vaad edecek yapıda değil henüz.
  • quote:

Çekimler güzelmiş.
    Gece çekimi de var mı?

IPhone için uygulamalar gördüm loop şeklinde kaydeden. Ama dediğiniz gibi çağrı gelince kesilecekse kötü

Gece çekimi de var. Fakat bir sorun var. Kameranın ışığını yakınca ön cam ayna gibi oluyor. Ön konsolun görüntüsü cama yansıyor. Görüntü bozuluyor. Işığı yakmadan çekince ışıklandırma olmayan yollarda karanlık oluyor. Işıklandırma olan yerlerde sonuç yine mükemmel.
  • quote:

Çekimler güzelmiş.
    Gece çekimi de var mı?

Bu akşam 20:00 gibi çekildi. Ama hava tam karanlık değil. Cihanbeyli'den geçerken. Yaz mevsimi.

https://www.youtube.com/watch?v=13LJaPIpfeU

Bu da daha karanlıkta çekildi. Kış mevsimi. Fakat araç kamerası değil. Canon marka MiniDV kamera çekimi. El kamerası her zaman daha güzel.

https://www.youtube.com/watch?v=6wLUbjDHOTE

• faydalı bir konu takip etmek gerek..

alıp da memnun olan arkadaşlar marka ve model veririlerse güzel olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

faydalı bir konu takip etmek gerek..

alıp da memnun olan arkadaşlar marka ve model veririlerse güzel olur...

Benim aldığım bu. 200 TL. 32 GB kart destekli. satıcı 64 GB kart ta okur ama görüntüyü kasar dedi. Ben de 32 GB Class 10 sınıfı kart ile kullanıyorum.

http://www.arackarakutusu.com/?newUrun=1&Id=652704&CatId=bs264154&Fstate=&/TMS-2000-HD-ARA%C3%87-KAMERASI

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    peki memnun musunuz çekim nasıl..16gb kartla ne kadar çekim yapıyor?
  • quote:

Gündüz çekimlerinden fazlası ile memnunum. Gece çekimleri ışık olmayan yollarda karanlık. Ama görüntüde titreme yok. İlk fırsatta gece çekimini de koyacağım. 1280x720 HD görüntü 16 GB karta yaklaşık 5 saatlik görüntü alıyor. Çnkü 32 GB'lıkta bu süre 10 saat oluyor. istanbul'dan Konya'ya ortalama seyahat süresi 10 saat sürüyor ve Konya'ya ulaştığımda kayıt kendiliğinden duruyor.

VGA modunda daha uzun süre video kayıt yapıyor ama evdeki TV geniş ekran LCD olduğu için 1280x720 olarak HD görüntü kaydediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Gündüz çekimlerinden fazlası ile memnunum. Gece çekimleri ışık olmayan yollarda karanlık. Ama görüntüde titreme yok. İlk fırsatta gece çekimini de koyacağım. 1280x720 HD görüntü 16 GB karta yaklaşık 5 saatlik görüntü alıyor. Çnkü 32 GB'lıkta bu süre 10 saat oluyor. istanbul'dan Konya'ya ortalama seyahat süresi 10 saat sürüyor ve Konya'ya ulaştığımda kayıt kendiliğinden duruyor.

VGA modunda daha uzun süre video kayıt yapıyor ama evdeki TV geniş ekran LCD olduğu için 1280x720 olarak HD görüntü kaydediyorum.

peki birşey daha soracağım...kayıt ederken hafıza dolunca en eski videolardan silerek kayıda devam mı ediyor yoksa kayıdı durduruyor mu=?

• quote:

quote:

quote:

peki birşey daha soracağım...kayıt ederken hafıza dolunca en eski videolardan silerek kayıda devam mı ediyor yoksa kayıdı durduruyor mu=?

Şimdi şöyle.

Döngüsel kayıt seçeneğini seçerseniz bir kayıt süresi var. Mesela 10 dakika. yani 10 dakika sonra başa dönüyor. 10 dakika önce kaydettiği görüntüleri silerek üzerine yazmaya başlıyor.

Fakat ben döngüsel kayıt özelliğini kapattım. Çünkü ben seyahat videoları çekiyorum. Evde hatıra olarak canım sıkıldıkça gezdiğim yerleri seyrediyorum. 10 saat kayıt yapıyor. Hafıza dolunca kaydı durduruyor. Tekrar başa dönme olayı olmuyor.

Dediğim gibi. Başa dönme olayı döngüsel kayıt seçeneği aktif olursa oluyor. O da 5 ve 10 dakikalık süre seçenekleri ile oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle.

Döngüsel kayıt seçeneğini seçerseniz bir kayıt süresi var. Mesela 10 dakika. yani 10 dakika sonra başa dönüyor. 10 dakika önce kaydettiği görüntüleri silerek üzerine yazmaya başlıyor.

Fakat ben döngüsel kayıt özelliğini kapattım. Çünkü ben seyahat videoları çekiyorum. Evde hatıra olarak canım sıkıldıkça gezdiğim yerleri seyrediyorum. 10 saat kayıt yapıyor. Hafıza dolunca kaydı durduruyor. Tekrar başa dönme olayı olmuyor.

Dediğim gibi. Başa dönme olayı döngüsel kayıt seçeneği aktif olursa oluyor. O da 5 ve 10 dakikalık süre seçenekleri ile oluyor.

Süpermiş hocam tuttum bu makinayı

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle.

Süpermiş hocam tuttum bu makinayı

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Rica ederim. yalnız şu anda aklıma gelen bir şeyden bahsedeyim size.

Ben döngüzel kayıt kullanmıyorum. Sürekli kayıt kullanıyorum. Seyahat sırasında sürekli kayıt yapıyor ve videoyu 25 dakikalık parçalar halinde kaydediyor. Başlarda bunu can sıkıcı bulmuştum. Fakat bir arkadaşım dedi ki: Böyle yaptığı için sevinmelisin. Videoyu tek parça kaydetse ve ileriki bir zamanda dosya bozulsa tüm video bozulmuş olacak.

dedi. Doğru yani. Üstelik parça parça kaydedilenin üzerinde çalışmak daha kolay oluyor. Videolar harddiskimde kayıtlı. USB girişli DVD playere bağlayıp seyrederken bir video dosyası bitince arkasından gelen kendiliğinden başlıyor. Yani sorun olmuyor.

• Akşam üstü çekimi fena değilmiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.