Bildirim
SAGEM ADSL WI-FI MODEM SİZCE NASIL BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR VE FİYAT
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kablosuzunu değil ancak modem alıcağım zaman sagem'in 4 portlusunu araştırmıştım. Dergilerde incelemesini okumuştum kaliteliydi. -
Hiç kullanmadım, kullanana da rastlayamadım. Bu Forum'da da fazla sözü/konusu geçen bir marka ve model olmadı. Ancak ithalatçısının bu marka üzerinde fazla yoğunlaşmadığı da ortada. Yani yarın-öbürgün eldeki stoklar bitince servis konusuda ne denli yeterli veya etkin olacaklar; orasını düşünmek lazım... Hadi diyelim "taş gibi sağlam tasarım, bozulmayacak cinsten...": aldınız da kurulumda problem yaşadınız ama acaba yeterince etkin bir satış sonrası desteği mevcut mu??? -
bir haftalık sagem f@ast 1500 wg kullanıcısıyım,şimdilik fena diil...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X