Şimdi Ara

Sagem My X7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkgz -- 31 Aralık 2004, 22:29:14 >

• arkadaşım bence hiç gerçi ben bilmiyorum sagem ..... gibi telefonları var hiç alma ayrıca kola kolay cavap bekleme çünkü çok kişi sagem kullanmıyooo
  • fiyatını ogrenelim bi. ilgilendigin icin sagol
  • 380 ytl
  • iyi fiyatmis.. ne o<elliklei var bu aletin ... oyun falan iniyormu.. muzik yuklenmyo diyorlar sageme??
  • Yüklenir,kabloyla.İyi kamera ve hafıza kadar video kaydı,handsfree vs vs.tel java destekli java oyun indirebilirsin.
  • ha ha hay. sageme muzik yuklemenin kolay oldugu kadar hangi telefon akolay muzik yuklenir. sx-1 miusb ile bile bir muzik 4-5 dakika. mpx200 emi yoıksa 6630 a mi. n-gage yemi. sagem myx-7 bir 2,dakikalik amr kalitesinde muzigi 8saniyede telefona atr.ustelik kizilotesdiyle.
    + 10saniyelik video klip yuklenir
    +usb kablo-kizilotesne gerek yok. ses kaydini mms ayarina getir. 2,5dk ses kaydet ister melodi ister hatirlatici ister mp3 niyetine ister mms ems olarak ata.
    fiyatina gelince 200euro.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben bu sagem konusunda topic acanlara gerçekten hayret ediyorum ne yapan kardesim a....deli telefonu
    sagemden telefon olsa ne kadar olurrrrrr
    ne alırsan al ama satacağın telefonu allllllllllllllll
  • walla kardes marka takıntım yok. telefon iyiye benziyo. bida kablo ile oyun ve program yukleniyosa alacagim
  • kablo ile oyun melodi yuklenior.
  • sagol. alacagim bu aleti
  • ewet??
  • Bence nokiadan daha iyi.
  • demin sordum345 milyon.... sitesihttp://www.sakaryatelekom.com.tr

Sagem My X7

Sagem My X7

Sagem My X7

• o fiyat toptani. stsnin parekende satisi yog. parekendesi 365-375ytl
  • Telefonun en önemli özelliği satarken 50 YTL vermeleridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 2 Ocak 2005, 13:30:33 >
  • ben 200 veririm
  • telfonuma bak dukkana sordum 345 dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***EdOrE***

Bence nokiadan daha iyi.

ELBETTE NOKIADAN DAHA İYİDİR SAGEMLER HAVADA KARADA NOKININ EKRANLARINA KAFADAN FARK ATAR
  • ya dogubank nerden aliyor be kaRDASİM. sts de190euro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.