Şimdi Ara

SAGEM MYS-7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagem mys-7 almak istesek bulabilirmiyiz fiyatı nereleri bulur yurt dışından gurbetcilerden gelirken istesek olurmu kaydı mümkünmüdür

• bende merak ediyorum. yurt dışından getirtsek türkiyede sorun yaşarmıyız ki? sorun olmayacaksa alamancılarda rice edicem. bu tel tam aradığım gibi bi alet. bt yok ama wi-fi fazlasıyla yeter bence.
  • fiyatı da ucuzlamıştır fakat iyi bir cihaz hele birde SDIO wi-fi kartını bulup wi-fi den faydalanılabiliyor ise çok iyi
  • gerçekten iyi olur bizim evle real market arasında 100 metre var. orda kablosuz internet yayını var. bu tel bende olsa artık ordan çıkmam. wi-fi özelliğinden yaralanaileceğimiz türkiyede bulunan ucuz tellerden yanlış hatırlamıyorsam spv-E200 de var. mys-7 ile karşılaştırılmaz tabi ama. sagem olmazsa onu düşünüyorum. bu tel hakkında sizin bilginiz varmı?
  • Sagem telefonlara meraklı birisi olarak epey araştırdım
    ama formdan dediğim gibi bir ilgi göremedim web sitelerinden araştırdım test leri takip ettim
    windows işletim sistemi çalışam smartphoneler ile ilgili siteler telefon elimizde olsa belki oralardan yardım olur.
  • almanyada mys-7 nin navigasyon sistemlisi medion mdsp150 var
  • win 2003SE ve kamera 640x480...!!! 200mhz işlemci özellikler biraz tutuk ve eski gibi duruyor...!!!

ve sonuçta SAGEM kimdir??? kadran yapan bir fransız firması bu gibi firmalar kayboluyor gidiyor...!!!

SAGEM MYS-7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG TAB S T700 10/10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sagem mys-7 nin wi-fi özeliği entegre değil;
    sdio kart ile mümkün olabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

win 2003SE ve kamera 640x480...!!! 200mhz işlemci özellikler biraz tutuk ve eski gibi duruyor...!!!

ve sonuçta SAGEM kimdir??? kadran yapan bir fransız firması bu gibi firmalar kayboluyor gidiyor...!!!

SAGEM MYS-7

üstat belki doğru söylüyorsun Sagem mobil telefonlar konusunda öncü modeller çıkarma peşinde değil piyasa telefonları çıkarıp geniş kitlelere hitap ediyor en güzel örneği myx-6 ve myx6-2 myx6-2 geçen sene ve hala avrupa da önemli modellerden birisi yerini my700x e bırakıyor bu arada avrupa da 3g telefonu olan firmalardan birisi ve wi-max ve yeni smartpohe ve pda üzerine önemli çalışmaları var gerçi elin fransızından bize ne diyeceğiz debizde de bir şey yok
    Sagem mys-7 ye gelince doğru model eskidi zaten çıkış tarihide eski fakar SDIO desteği ile eskimeyecek bir telefon mpx200 gibi ve daima windowsun ikinci sürümleri iyidir.
    Bu mys-7 nin tek ve en önemli sorunu BT dir onun yüzünden tom tom un navigasyonlarını kullanamıyor. ancak gps sorununu usb gps receiver lerile çözebilirsiniz. Almanyada da medion mdsp150 olarak piyasada navigasyon yüklü olarak

pocket msn
    tüm ofis programları
    zor ve zahmetlide olsa gps
    pocket tv
    geniş ekran 37*46 mm
    SDIO desteği (Wi-Fi vb için)
    birde eskidi diye fiyatı ucuz daha ne olsun

• eğer wi-fi sdio kartı ile beraber mys-7 bulunabilirse yeter başak bir şeye gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

win 2003SE ve kamera 640x480...!!! 200mhz işlemci özellikler biraz tutuk ve eski gibi duruyor...!!!

SAGEM MYS-7

o telefon uretildgi zaman ondan daha iyi kac cihaz vardiki.
  • tel üretileli baya oldu ama şimdi bile pek çok telden üstün. mpx200 bile hala tutulurken bu tel hayli hayli iş yapar.
  • http://www.mobileblog.it/post/1588/linsospettabile-wi-fi-del-sagem-mys-7
    mys-7 nin wi-fi özelliği entegre değil sdio wi-fi kartdan temin edip öyle kullanılabilyor fakat gerçekten benimde çok hoşuma giden bir telefon adı üstünde smartphone akıllı telefon emaillerini bilgisayar gibi kontrol edebiliyorsun msn de sorun yok. tv yayını izleye bliyorsun wi-fi yi halledersen internet bedava
  • 259avro avrupada. yani 430 civarı. bu fiyata ideal dogrusu
  • acaba Almanya dan Fransa dan formu takip eden yokmu ki; mys-7 ile ilgili değerlendirmelerde bulunsalar.
  • http://www.smartphonefrance.info/forums/ViewTopic.asp?ForumID=17&PostID=216510
    Almaya Fransa bilmem fakat bir fransız sitesinde adamın biri mys-7 için sd bluetoorh ve sd wi-fi ile ilgili sorular sormuş cevap vermişler ingilizce olsa tarzanca bir şeyler anlardır fakat fransızca cçeviri programı da yok acaba ne demişler.
  • bu uyuşuk sagem yeni smartphoneyti çıkarması ekim kasımı bulur buraya gelmesi eşşek kavağa çıkınca olur; bu arada gurbetcilerden denk gelsede bir mys-7 alsak .
  • bu cihaz iyi cihaz bürolara yakışıyor

SAGEM MYS-7
  • valla abi ben düşünüyorum şahsen. yaza kadar para denkleştirebilirsek bakalım. getirticem bizimkilere ama işte hala tam aydınlanmış değilim türkiyede sorun yaşarmıyız yaşamazmıyız die. bir de elimizde kalırsa verdiğimiz parayamı yanalım yoksa elimizdeki mys-7 yi telefonu kullanamayışımıza mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturk1981

valla abi ben düşünüyorum şahsen. yaza kadar para denkleştirebilirsek bakalım. getirticem bizimkilere ama işte hala tam aydınlanmış değilim türkiyede sorun yaşarmıyız yaşamazmıyız die. bir de elimizde kalırsa verdiğimiz parayamı yanalım yoksa elimizdeki mys-7 yi telefonu kullanamayışımıza mı?

smartphone kullanmak telefon kullanmaktan farklı biliyorsunuz (bu arada symbian smartphoneleri ve dolayısı ile nokiaları kastetmiyorum)
    o yüzden mys-7 ile sıkıntı çekilebilir;
    fakat bu konuda tecrübeniz var ise pek de zorluk olmasa gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.