sagem myx6-2 de tam ekran video özellikleri ne olmalı 3gp veta mpeg4 bilgilerimizi paylaşalım ben bazı 320*240 3gp leri sorunsuz izleyebiliyorum bazıları olmuyor 176*144 mpeg4 de ve ayarları iyileştirilmiş 3gp çok iyi sonuçlar veriyor
hani nerde yeni telefonlar
yeni gelse ne olacak myx6-2 yissankibenden başka alan yok bilgileri paylaşalım dedik ses yok msn sorununu çözdük ses yok my700x my501x my302x satılıyor biliyorum hafta sonuna kadar yaygınlaşmaz ise sıkıntı var demek fakat my700x çok hoş bir telefon bu arada myx6-2 kullananlar nasıl telefonunuzdan memnun değilsiniz galiba.
pek yok galiba. sts den geçen yıl ogrendigime gore myx6-2 stogunu ankara dan birt firma ile eskişehirden bir firma büyük bölümünü alarak bitirmiş. konyada aypar vardı eskiden sürekli sagem üztüne çalışan oda bıraktı gibi ethembey bu konularda bilgili bir kişi. insanlara bu konuda yardımcı oluyor. yerine cincin geldi bakalım o ne yapacak ... sagem markasını kırsal kesim ve asgari ücretli kesimi tercih ediyor. philips markasını kamyoncular turism acenrtaları firmaları daha .çok tercih ettiği gibi .bu yüzden o kesimin de pek netle işi olmaz. olsa da vakit bulamaz zaten. mesela bizim köyde bile 30-40 kişi var sagem kullanan. ama nete nasıl gesin. reklamdaki kız gibi. bilgisayar bulsa adsl yok. adsl gelse zaman yok
myx6-2 nin kardeşi my501x nihayet Türkiye' de satışta vitrinlerde e artık alan olurda formda paylaşım olur msn ayarları benden
501x fiyatıyla gercekten iyi yani. 339 ytlye btli(sınırsız) megapixel ve hafıza kartlı. onun biraz tmarketin yüzünü güldüreceğini düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme