Şimdi Ara

SAGEM MyX6-2 & My501x İNTERNET AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz sagem telefonlarına karşı bir merakım var; o yüzden de bir myx6-2 sahibiyim Sagemin Türkiye deki durumunuda biliyorsunuz sebebi her ne ise pek fazla tanınmadı fabrikada bir model çıkıyor bize bir yıl sonra geliyor veya gelmiyor.
    altı aydır myx6-2 sahibiyim ve de çok memnunum bir mp3 ve mpeg4 çalar gibi kullanıyorum 1,3MP kamerasıda çok iyi;
    Fakat sıkıntım (belki de benim beceriksizliğimden kaynaklayordur) java uygulamalarında oyunlarda sıkıntı yok fakat uygulamaları çalıştırmayı beceremedim örneğin msn örneğin email mig33 msn yi çalıştırmak istetdim beceremedim.
    Opera mini yi bile kullanamıyorum operatörüm turkcell
    sagem telefonların özellikle myx6-2 nin turkcell internet ayarları nelerdir.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toros71 -- 28 Mart 2007; 14:25:52 >

• opera olmayacak herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: toros71

opera olmayacak herhalde
    Ben de bul telefonu kullanıyorum 3 ay oldu çok memnunum , lakin java uygulaması nasıl yüklenir bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim toros71
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    anlaşılan o ki bu sagemin meraklısı yok ve oki sagem Türkiye de iş yapmayacak; fakat telefonu değiştirme durumu olsa gine sagem alırım (mys-7 my700x)
  • quote:

anlaşılan o ki bu sagemin meraklısı yok ve oki sagem Türkiye de iş yapmayacak; fakat telefonu değiştirme durumu olsa gine sagem alırım (mys-7 my700x)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: toros71

belirli oranda bir hastası vardı. ama sts nin nokia boyundurugu yusunzden türkiyede artık yok denecek kadar azalmıştı ki, yosun zeka fransız lar olayın farkına varıp türkiyede başika bir firma ile daha anlaştılar. bu firma 30 adet büyük telefoncu firmanın biraraya gelip, distrubutor lerin hegomanyasına son vermek için kurulmuş bir şirket. konyadan cincin aypar merkez gibi firmalarında ortak oldugu bu distrubutor sagemlerin 12 adet modelini pazara suncakmış. katolog basımlarını da yapmışlar. buzkan kardesimin soylemine gore istanbulda magazaalrını açmaya başlamışlkar. bu magzalar sagem üzerine olcakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

quote:

belirli oranda bir hastası vardı. ama sts nin nokia boyundurugu yusunzden türkiyede artık yok denecek kadar azalmıştı ki, yosun zeka fransız lar olayın farkına varıp türkiyede başika bir firma ile daha anlaştılar. bu firma 30 adet büyük telefoncu firmanın biraraya gelip, distrubutor lerin hegomanyasına son vermek için kurulmuş bir şirket. konyadan cincin aypar merkez gibi firmalarında ortak oldugu bu distrubutor sagemlerin 12 adet modelini pazara suncakmış. katolog basımlarını da yapmışlar. buzkan kardesimin soylemine gore istanbulda magazaalrını açmaya başlamışlkar. bu magzalar sagem üzerine olcakmış.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

bekliyoruz iyi olacağa benzer hiç olmaz is ürün piyasaya çıkığında Türkiye'ye gelir ürün çıkıyor bir sene sonra anca geliyor veya hiç gelmiyor.
    my700x vaktinde gelse ne iş yapardı gerçi geç kalınmış değil üstün özellikleri var (üstat senin dediğin gibi müzik telefonu)
    myx-8 çıktı çok harika bir telefondu gelmedi
    mys-7 smartphone çıktı gelmedi o da çok iyi idi ve ozamanlar windowslu olarak mpx200 ve mpx220 ler vardı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

bekliyoruz iyi olacağa benzer hiç olmaz is ürün piyasaya çıkığında Türkiye'ye gelir ürün çıkıyor bir sene sonra anca geliyor veya hiç gelmiyor.
    my700x vaktinde gelse ne iş yapardı gerçi geç kalınmış değil üstün özellikleri var (üstat senin dediğin gibi müzik telefonu)
    myx-8 çıktı çok harika bir telefondu gelmedi
    mys-7 smartphone çıktı gelmedi o da çok iyi idi ve ozamanlar windowslu olarak mpx200 ve mpx220 ler vardı.

Alıntıları Göster
    yeni distribitörün bu sorunları çözebileceğini tahmin ediyorum.
    birde radyo kulaklık lthal etseler de myx6-2 mizde kullansak.

• quote:

yeni distribitörün bu sorunları çözebileceğini tahmin ediyorum.
    birde radyo kulaklık lthal etseler de myx6-2 mizde kullansak.

Alıntıları Göster
    toros71 kardeş bilgi için sağol , peki bu myx6-2 için java uygulamalarını ( oyun vs ) nereden buluyorsun ? Özellikle java mp3 player var mı bunun için ?

Benim bir arkadaşımda SE k750i var Sagem ile aynı videoyu oynatıyoruz yada aynı resmi açıyoruz Sagem açık farkla daha net gösteriyor , ekranı hakikaten süper.
    Radyo olmaması ve menülerin biraz yavaş olması ( mp3 player özellikle ) hoşuma gitmiyor.Bir de mp3 player ile müzik dinlerken ekran ışığı sönmüyor bu da doğal olarak şarjı etkiliyor.

Sagem yeni modeller getirsin Türkiye'ye yine Sagem alırım ;)

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu arada sagem myx6-2 nin internet ayarlarını buldum kolaymış eğer formda yayınlamakta sıkıntı olaz ise yazabiliriz.hat turkcell
    nihayet opera miniyi kullanabiliyorum.
  • quote:

bu arada sagem myx6-2 nin internet ayarlarını buldum kolaymış eğer formda yayınlamakta sıkıntı olaz ise yazabiliriz.hat turkcell
    nihayet opera miniyi kullanabiliyorum.

Alıntıları Göster
    myx6-2 de mig33 çalıştırabilen varmı acaba
    internet ayarlarını buldum opera mini çalışıyor
    birde kontör bulabilir isem msn yi de deneyeceğim.
    bu arada dağ fare doğurdu gibi oldu Sagemden 2007 de bir numara yok herhalde GSM2007 fuarında yok gibiler my750c diye bir ürün tanıtmışlar 2007 nin eylülü diyor yani biz bu işi beceremiyoruz biz ucuz modeller yapar geriden geliriz diyorlar
    adamlar 2MP kameralı telefonu geçem sene şubat mart da duyurdular aradan 12 ay geçti ses yok (MY900C)

• quote:

myx6-2 de mig33 çalıştırabilen varmı acaba
    internet ayarlarını buldum opera mini çalışıyor
    birde kontör bulabilir isem msn yi de deneyeceğim.
    bu arada dağ fare doğurdu gibi oldu Sagemden 2007 de bir numara yok herhalde GSM2007 fuarında yok gibiler my750c diye bir ürün tanıtmışlar 2007 nin eylülü diyor yani biz bu işi beceremiyoruz biz ucuz modeller yapar geriden geliriz diyorlar
    adamlar 2MP kameralı telefonu geçem sene şubat mart da duyurdular aradan 12 ay geçti ses yok (MY900C)

Alıntıları Göster
    yeni tanıtılacak modeller
    my800c(v3 tarzı ama ondan daha alımlı)
    my900c
    my750(mobilTV2 ver,syonlu doner ekran, doner kameralı telefon)
    my550(my500 ün radyolusu)
    my150
    my215
    my210(128mb dahili hafızalı raks r440 gibi ama ondan daha ince)
    my401c
    my315(256 mb dahili hafızalı, ince, btli telefon. 150avro gibi fiyat düşünülüyor)
    my201c
    my900v(3,2mp kameralı kapaklı)
    myz400
    myz401(ekonomik mp3 çalarlı hafıza kartlı sürgülü tel. smesung e250 gibi. avrupada 140avro)
    myz450(myz401 in birazcık geliştirilmişi. 1,3 mp kamera, azıcık büyük ekran ve radyo var)
    bir adette HTC ile ortak platrofmda üretilen PDA var.
    şu anda 3gsm de tanıtlması beklenen modeller bunlar

• quote:

yeni tanıtılacak modeller
    my800c(v3 tarzı ama ondan daha alımlı)
    my900c
    my750(mobilTV2 ver,syonlu doner ekran, doner kameralı telefon)
    my550(my500 ün radyolusu)
    my150
    my215
    my210(128mb dahili hafızalı raks r440 gibi ama ondan daha ince)
    my401c
    my315(256 mb dahili hafızalı, ince, btli telefon. 150avro gibi fiyat düşünülüyor)
    my201c
    my900v(3,2mp kameralı kapaklı)
    myz400
    myz401(ekonomik mp3 çalarlı hafıza kartlı sürgülü tel. smesung e250 gibi. avrupada 140avro)
    myz450(myz401 in birazcık geliştirilmişi. 1,3 mp kamera, azıcık büyük ekran ve radyo var)
    bir adette HTC ile ortak platrofmda üretilen PDA var.
    şu anda 3gsm de tanıtlması beklenen modeller bunlar

Alıntıları Göster
    üstat teşekkürler,
    bakalım bu saydığınız modeller piyasaya çıkacak mı?
    my900v ve PDA ilgi çekici
    bakalım bekleyelim
    şu my700x de gelse iyi olacak

• quote:

üstat teşekkürler,
    bakalım bu saydığınız modeller piyasaya çıkacak mı?
    my900v ve PDA ilgi çekici
    bakalım bekleyelim
    şu my700x de gelse iyi olacak

Alıntıları Göster
    olay sonunda sagem myx6-2 de msn sorunu çözüldü artık myx6-2 den msn kullanılabiliyor ben kullanıyorum.
  • quote:

olay sonunda sagem myx6-2 de msn sorunu çözüldü artık myx6-2 den msn kullanılabiliyor ben kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    myx6-2 kullanan yok galiba
  • quote:

myx6-2 kullanan yok galiba

Alıntıları Göster
    Ben de kullanıyorum , e bi yardım istesem msn konusunda kırmazsın beni umarım :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    formda bir iki kişi var sagem myx6-2 kulanan galiba myx6-2 nin internet ayarlarınıda çözdük; ayrıca tam ekran çok güzel videolar izlenebiliyor mpeg4 ve 3gp formatında) uzantısı ne olursa olsun mpeg4 veya ayarları değiştirilmiş 3gp ye çevrildiğinde çok güzel video ve filimler izlenebiliyor birde kulaklık takınca epey keyifli olur
    ama paylaşım eksik.
    haydi sagemciler.
    bu arada güzel fotoğraflarda çekilebiliyor.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ditriitörü değişti yeni modelleri geldi filan ama hai sagem kllanan yok galiba merak edip java uygulamaları nelerdir bende yaptım old olmadı paylaşan da yok
    anlaşılan sagemlerde iş yok
    Fakat e memnunun MyX6-2 den
  • quote:

ditriitörü değişti yeni modelleri geldi filan ama hai sagem kllanan yok galiba merak edip java uygulamaları nelerdir bende yaptım old olmadı paylaşan da yok
    anlaşılan sagemlerde iş yok
    Fakat e memnunun MyX6-2 den

Alıntıları Göster
    valla ben hiç 2.el görmedim
  • quote:

valla ben hiç 2.el görmedim

Alıntıları Göster
    evet sagemlarin ikinci eli yok niye saemi olan telefon değiştirmez değiştirirse yine sagemle değiştirir.
  • quote:

evet sagemlarin ikinci eli yok niye saemi olan telefon değiştirmez değiştirirse yine sagemle değiştirir.

Alıntıları Göster
    yeni sagemler ile ortalık şenlenecek mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.