Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR LUTFEN LUTFEN BIRINIZ YEDEK ALIP PAYLASABILIRMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

ARKADASLAR LUTFEN LUTFEN BIRINIZ YEDEK ALIP PAYLASABILIRMI

bir önceki sayfada _ERH@N_ yazmış ama almış mı bilmiyoruz, ben şimdi deneyeceğim ama nasıl yaparız bilmiyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartowski_!

Beyler cihazı forumdan bir arkadaşımızdan aldım (buradan saygı ve sevgilerimi gönderiyorum ona). Şimdi sorun şu cihazın açma tuşuna basıyorum açık yeşil bir renkte şarj ışığı yanıyor fakat işlem ışığı yanmıyor ekrana görüntü düşmüyor tepki yok yani. Ürünü aldığım arkadaşımız şarjı bitene kadar kullanmış cihazı ve kapatmış. Şarjı bittiği için açılmadığını düşündüm şarj edeyim dedim 1-1.5 saat şarj edip tekrar denedim tık yok. Yardım please. Yarın teleservice'ye götüreceğim ama bilgilerinizi alayım dedim

Wirelles yada 3G si açıkken şarjı biterse bu tip sorunlar yaratıyor bu cihaz daha öncden kullanan bir arkadaşım sölemişti bataryayı çıkar 10 -15 dk bkle tak düzelme ihtimali var
  • eger cihaz geldigi gibiyse bisey yuklemediysen virus yoksa norton ghost yaz nete programi indir sistem acikken bile yedek alabilirsin
  • @terbiyesüz neden vın taktın? Kendi dahili 3g modemi gayet güzel iş görüyor.

Benim cihazda akşam geldi. Kurcalıyorum şimdi. Tek sorunum biosa giremedim ilk açılıştan sonra. fn tuşuna basılı tutup f2 ye basıyorum ama girmiyor. Bilmediğim bir yöntemimi var?
  • quote:

eger cihaz geldigi gibiyse bisey yuklemediysen virus yoksa norton ghost yaz nete programi indir sistem acikken bile yedek alabilirsin

en iyisi bu mu yoksa acronis true image mi?çabuk yazın lütfen yatacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

quote:

ben hala 3g ile bağlanamadım arkadaşlar:device not found diyor..
    wifide ise bağlandıktan 10-15 sn sonra,internet erişimini kaldırıyor.modeme reset atıyor öyle girebiliyorum tekrardan internete..
    bu konular hakkında yardımcı olabilecek var mıdır_?

Aygıt yöneticisine girdiğinizde, 3g modem sorunsuz şekilde yüklenmiş görünüyor mu?
    Benim yüklenmemişti, programını yükledim, sizin bahsettiğiniz gibi device not found hatası verdi. Driverı da yükleyince sorun çözüldü. Turkcell telefon hattımla da çalıştırabildim.

3g modem ile ilgili bir aygit goremedim orada..nereden yukleriz acaba bu driveri ?

3g'yi tuşuna basıp aktif ettiğinizde de mi gözükmüyor? En azından, düzgün yüklenememiş bir aygıt olarak?

Hayır.gozukmuyor :(

haydaa..benim de çalışan 3g açılmıyor şimdi..3g tuşuna basıyorum sol üst köşede 3g açıldığına dair mavi yanan işaret çıkıyor ama aygıt bağlandı gibisinden ses çıkmıyor acaba birkaç oyun program yükledim onlarla mı çakışıyor ki =/ birde dün birleştirme yapmıştım 200 mb yer daha açılmıştı şimdi sistemi geri yüklüyorum bakalım düzelicekmi

sistemi geri aldım düzeldi

Nasıl gözükmesi gerek aygıt yoneticisinde?bir ss koyabilir mısınız acaba?

Şu an şarj oluyor yarın ss koyarım, yüklediğim driver ve programı da paylaşırım belki işinize yarar.

• hic farketmez hangi prog oldugu ben eski oldugu icin ghostu dedim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

@terbiyesüz neden vın taktın? Kendi dahili 3g modemi gayet güzel iş görüyor.

Benim cihazda akşam geldi. Kurcalıyorum şimdi. Tek sorunum biosa giremedim ilk açılıştan sonra. fn tuşuna basılı tutup f2 ye basıyorum ama girmiyor. Bilmediğim bir yöntemimi var?

bios a gimek için del tuşuna basman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

@terbiyesüz neden vın taktın? Kendi dahili 3g modemi gayet güzel iş görüyor.

bios a gimek için del tuşuna basman gerekiyor.

Teşekkürler del ile oldu. Yorumlara takılı kalıp f2 den başka birşey denemedim.

Birde benim windows fransıcca çıktı. Ben biliyorum da kardeşime aldım kullanamaz böyle. Dil paketi bulamazsam format atıcam.

Cihazın grafik kartı hd videoları kendi çözebiliyor. Denemedim daha ama sorun olmaz büyük ihtimalle. İşlrmciye yüklenmeye gerek kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 30 Aralık 2011; 7:35:00 >

• onceki sayfada bi cevap vardi 6 yada 7 sayfada ayni hata oldugundan emin degilim ama muhtemelen bu hhataydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

cihazlar gelmeden önce çok hareketliydi konu, şimdi yerlerde =)

herkes cihazini inceliyor :) sanirim.... bu arada benim sistemimde virus var yedek alan hic kimse yokmu

hocam eğer doğru yaptıysam ben aldım.cihaz çalışırken acronis 2011 ile dahili kart okuyucuna taktığım 8 gb class 6 karta my backup isimli bir klasörün içine Local disk_(C) tıklaynca yine Local disk_(C) onada tıklayınca C: onada tıklayınca normal c nin de içinde olan tüm dosyalar var.boyutu 3.251.132 kb.bunun haricinde farklı bir yedek alma metodu ile windowsun hiç açılmadığı durumlar için 104.704 kb lık bir iso kalıbıda oluşturdum.biraz karışık anlatım ama.inşallah doğru yapmışımdır.yanlız yedek alırken mozilla-youruninstaller ve haliyle acronis cihazda kuruluydu.ha unutmadan açılışta f11 seçeneği ile acronis windows ön yükleme seçeneği ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 30 Aralık 2011; 1:08:36 >

• hocam rapide felan upload edebilirmissiniz
  • aha tam adamından istedin .biraz pc özürlüyümde 3.5 gb tek seferde yupload edilebiyor mu acaba yoksa partlara mı bölücez?
  • Yanlız o yedekte arkadaşın lisansı var. İki bilgisayarda kullanıldığı anda lisansı kara listeye alınır bi süre sonra.
  • ya bu arada bu cihaz youtube taki videolarda bile kasıyor.ddizi de bi deneme yaptım onu hiç kıvıramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

ya bu arada bu cihaz youtube taki videolarda bile kasıyor.ddizi de bi deneme yaptım onu hiç kıvıramadı

sorma hocam bende dizihd den takip ediyorum dizileri hdleri izlemesemde tam ekran yapınca görüntü takılıyor sesde sorun yok buna çözüm bulmak lazım tarayı olarak ne kullanıyorsunuz??ben chrome kullanıyorum
  • SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ

yedek sorunsuz aldıkda format atamıyorum bi türlü bu hata veriyor.
    xp güncelemesi yapmayın hafizada yer kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

ya bu arada bu cihaz youtube taki videolarda bile kasıyor.ddizi de bi deneme yaptım onu hiç kıvıramadı

sorma hocam bende dizihd den takip ediyorum dizileri hdleri izlemesemde tam ekran yapınca görüntü takılıyor sesde sorun yok buna çözüm bulmak lazım tarayı olarak ne kullanıyorsunuz??ben chrome kullanıyorum

mozilla ile denedim.ama çok takılıyor izlenecek gibi değil. hd olmayanlarıda denedim ama yok takılıyor.bu kadar ciğersiz mi yavdaha önce pda olarak htc hd2-motorola milestone 2 ve htc desire hd kullandım çatır çatır oynatıyorlardı yani biz şimdi bununla ne yapacaz oyun yok netten video yok eeeeeeeeeee msn içinmiydi bunca çile

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.