Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

Globe Trotter Connect programı kurulu mu geliyor? Ben bir türlü bulamadım, kuruluysa konumu neresidir ?

evet dostum kurulu bende

@pl7864 çok sağol dostum, üzüldüm valla senin adına çok farkediliyor mu direk irtibat kurup yollayın sizde

Bilgisayardaki konumuna bakabilir misiniz? Nerededir, program files'ın içinde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

benim sipgamda gelmiş dün akşam şubeye, telefon ettim yarın getirir arkadaşlar adresinizde diyolar. ohooo. ben de dedim tamam ben gelir alırım bugün.

siparisini teslim alan arkadaslar gecen hafta hangi gun siparis vermislerdi acaba ?

ben 22/12 de (gecen hafta bugun siparis verdim)

teslimat adresim istanbul da kuryenetin merkez ofisine

10 dk lık yuruyus mesafesinde olmasina ragmen

kargodan bi haber yook,

interlink kargoda diyor, narpost bizde gorunmuyor diyor,

ne garip is yaa. =( =(

bizeemiii denkk geliyorr ...

aynı durumdayım, interlink-kamupanya kargoda diyor ve takip no vermiyor, kuryenetin kapalı devre sisteminde gozukur narpost goremez diyor.
    takip no istiyorum, 10 günden sonra hedefe varmayan gönderiler için takip noo alıyoruz öncesinde verilmiyor diyor.

narpost ariyorum isminize kayıtlı gonderi yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

Orijinalden alıntı: isolas

Arkadaşlar usb'den yedek alacağımıza usb'den windows kurabiliriz. Google'a yazsanız birçok yöntemi var. Ben netbook'uma öyle yapıyorum. Spiganın driverlarını bulamam derseniz link veriyim indirin. Yalnız dil korece. Chrome kullananlar kore dilini türkçeye çevir seçeneğini kullanabilirler. Herkese spigasıyla iyi eğlenceler

Spiga driver link : http://i-mbook.com/service/download.php

Bu adresteki pot player ı yükledim incorrect device gibi bir uyarı verdi. Driverlar ile ilgili aynısını yapar mı bilmem ama buraya çok güvenilmez gibi geliyor bana. Buradaki programlar umid md1 için çıkan programlar, cihaz tamamen aynı değil.

http://i-mbook.com/service/download_view.php?num=16&id=38&record_start=1&x=2

bu adresteki m1 için, bunu yüklediniz ve sorun mu verdi?

http://i-mbook.com/service/download_view.php?num=22&id=59&record_start=1&x=2

buradakini yükledim diye hatırlıyorum, diğerlerini denemeye vaktim olmadı.

senin yuklediigin diger versiyon cihazlar icin, m1 modeli spiga ile 1e1 aynıdır, verdiğim linktekini dene sorun çıkmayacak %99.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

benim sipgamda gelmiş dün akşam şubeye, telefon ettim yarın getirir arkadaşlar adresinizde diyolar. ohooo. ben de dedim tamam ben gelir alırım bugün.

siparisini teslim alan arkadaslar gecen hafta hangi gun siparis vermislerdi acaba ?

ben 22/12 de (gecen hafta bugun siparis verdim)

teslimat adresim istanbul da kuryenetin merkez ofisine

10 dk lık yuruyus mesafesinde olmasina ragmen

kargodan bi haber yook,

interlink kargoda diyor, narpost bizde gorunmuyor diyor,

ne garip is yaa. =( =(

bizeemiii denkk geliyorr ...

aynı durumdayım, interlink-kamupanya kargoda diyor ve takip no vermiyor, kuryenetin kapalı devre sisteminde gozukur narpost goremez diyor.
    takip no istiyorum, 10 günden sonra hedefe varmayan gönderiler için takip noo alıyoruz öncesinde verilmiyor diyor.

narpost ariyorum isminize kayıtlı gonderi yok diyor.

en azindan yalniz degilmissiz

sagol @nicknick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 29 Aralık 2011; 15:28:25 >

• quote:

quote:

quote:

Globe Trotter Connect programı kurulu mu geliyor? Ben bir türlü bulamadım, kuruluysa konumu neresidir ?

evet dostum kurulu bende

@pl7864 çok sağol dostum, üzüldüm valla senin adına çok farkediliyor mu direk irtibat kurup yollayın sizde

Bilgisayardaki konumuna bakabilir misiniz? Nerededir, program files'ın içinde mi?

program files option globe trotter connect.exe

• quote:

Orijinalden alıntı: yanyu

Ey Tanrım, bu popüler dizüstü kaçırmayın:http://711.la/grn6m

Çinliler bastı yine forumu
  • driver sayfasinin

google translate edilmis linki

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fi-mbook.com%2Fdownload%2Fmenual.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 29 Aralık 2011; 15:43:48 >
  • quote:

Hocam size bugun kaçta getirdiler cihazı ?Ben de batıkentteyim hala bekliyorum.
  • modem ayarını sadece g yaptım ama yine görmedi. Var mı önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanyu

Ey Tanrım, bu popüler dizüstü kaçırmayın:http://711.la/grn6m

la çinli yörü git, önce Allah demeyi öğren :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolas

modem ayarını sadece g yaptım ama yine görmedi. Var mı önerisi olan?

mutlaka yapmışsınızdır da fn+3g tuşlarına bastığınıza eminsiniz değil mi?
  • cihaz geldi.

bu siteden clonezilla adındaki programı indiriyorum. 8gb lık usb stick uzerinden yedekleme yapmaya calışacağım. ilerleyen saatlerde bilgi vericem.

clonezilla çok karışık geldi, bi hata yapıp hüsrana uğramak istemedim. acronis deniyeceğim.

yedekleyene kadar kesinlikle değişiklik yapmayın cihazda, tarih değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 29 Aralık 2011; 18:01:19 >
  • - arkadaşlar resimler çok büyük boyutlu geliyor, lütfen düşük versiyonları sayfaya ekleyin, büyük boyutları da harici bir siteye upload edip link verin.

-ben bu cihazdan neden 2 tane almadım? kot cebime sığdı resmen.
    -ısınma problem değilmiş,
    -kapağı kapatınca algılıyor ve hibernate moda giriyor, bu şekilde batarya 24 saat gider kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 29 Aralık 2011; 17:21:41 >
  • arkadaşlar, sistem tarih ve saatini ayarlıyorum ancak kapatıp açılınca yine orijinal ayarlara dönüyor.
    bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yed08

quote:

Hocam size bugun kaçta getirdiler cihazı ?Ben de batıkentteyim hala bekliyorum.

saat 13:10 gibi, k.ma bakma yeni gördüm hocam

edit: angry birdsi kurup deneyebilen var mı bende birtane vardı çalıştıramadım open gl hatası veriyor, ekran kartı iyi değil malum da bunu da çalıştırması lazım win7 hedefim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 29 Aralık 2011; 17:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: argural

arkadaşlar, sistem tarih ve saatini ayarlıyorum ancak kapatıp açılınca yine orijinal ayarlara dönüyor.
    bilgisi olan var mı?

cihaz açılırken del tuşuna basarak setup a gir oradan ayarla. gerçi ben windows dan ayarladım tekrar açtığımda setup da düzelmişti.
  • Arkadaşlar gelip yerinde bulunamayan alicilar icin bu kurye net ne yapiyor bir bilgi telefon haberi veriliyormu ben gelip gelmedigini bilemiyorum ,başkasina teslim edebiliyorlarmi ve de. Kargosunu alan arkadaşlarin kamupanya sipariş sayfasinda. Durum hala kargoda seklinde mi görülüyor musteri hizmetlerinede ulasamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Arkadaşlar gelip yerinde bulunamayan alicilar icin bu kurye net ne yapiyor bir bilgi telefon haberi veriliyormu ben gelip gelmedigini bilemiyorum ,başkasina teslim edebiliyorlarmi ve de. Kargosunu alan arkadaşlarin kamupanya sipariş sayfasinda. Durum hala kargoda seklinde mi görülüyor musteri hizmetlerinede ulasamiyorum

Ben iş yerini adres olarak göstermiştim ve o gün mesaide başka bir arkadaşım vardı. O'na teslim ettiler.
    Ayrıca adresi bulamadıkları için de beni bir kez aradılar.

Ayrıca Kamupanya'da şuan: Sipariş Tamamlandı yazıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Arkadaşlar gelip yerinde bulunamayan alicilar icin bu kurye net ne yapiyor bir bilgi telefon haberi veriliyormu ben gelip gelmedigini bilemiyorum ,başkasina teslim edebiliyorlarmi ve de. Kargosunu alan arkadaşlarin kamupanya sipariş sayfasinda. Durum hala kargoda seklinde mi görülüyor musteri hizmetlerinede ulasamiyorum

Ben iş yerini adres olarak göstermiştim ve o gün mesaide başka bir arkadaşım vardı. O'na teslim ettiler.
    Ayrıca adresi bulamadıkları için de beni bir kez aradılar.

Ayrıca Kamupanya'da şuan: Sipariş Tamamlandı yazıyor bende.

Tamam demek ki benimki hala kargoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 29 Aralık 2011; 17:59:01 >

• Format atan yok mu beyler cihaza ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.