Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

arkadaslar bi sorum olacak micro sd yi yerel disk olarak gosterme sansimiz varmi?

arkadaslar bilen varmi?

arkadaşlar bunu buldum
    http://www.hell-world.org/ownz/ingilizce-xpyi-turkce-yapmak/ şimdi indiriyorum alet henüz gelmedi ama dursun şimdiden.

Buarada dostum sen napcaksın yerel disk olarak gösterip ha c olarak göstermeyi diyorsan varsa bilen ısrar edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

quote:

arkadaslar bi sorum olacak micro sd yi yerel disk olarak gosterme sansimiz varmi?

arkadaslar bilen varmi?

arkadaşlar bunu buldum
    http://www.hell-world.org/ownz/ingilizce-xpyi-turkce-yapmak/ şimdi indiriyorum alet henüz gelmedi ama dursun şimdiden.

Buarada dostum sen napcaksın yerel disk olarak gösterip ha c olarak göstermeyi diyorsan varsa bilen ısrar edelim

ya eğer yerel disk olarak gösterip c ile birleştirebilirsek çok iyi olur

• heheeyyt beee...bir zamanlar oynamak için para verdiğimiz need for speed undergrand 2 yi yükledim en düşük ayarda araba 125 km/s hızın üstüne çıktıktan sonra biraz biraz 150km/s hızdan sonra kasılamalarla oynatıyor ama oyundan çıktıktan sonra ekran kartı dricerını iptal ediyor ve keran 4 bite düşüp ekran kartını görmüyor yeniden başlatmadan sorun çözülmüyor..iyi ki rastart 30 sn civarında sürüyor bu ekran kartının böyle olmasının nedenin bilen ve çözüm yolunu bilen varmı arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

heheeyyt beee...bir zamanlar oynamak için para verdiğimiz need for speed undergrand 2 yi yükledim en düşük ayarda araba 125 km/s hızın üstüne çıktıktan sonra biraz biraz 150km/s hızdan sonra kasılamalarla oynatıyor ama oyundan çıktıktan sonra ekran kartı dricerını iptal ediyor ve keran 4 bite düşüp ekran kartını görmüyor yeniden başlatmadan sorun çözülmüyor..iyi ki rastart 30 sn civarında sürüyor bu ekran kartının böyle olmasının nedenin bilen ve çözüm yolunu bilen varmı arkadaşlar??

acaba videodan görüntü ayarlarını düşürsen bu sorunla karşılaşır mısın?

• quote:

quote:

heheeyyt beee...bir zamanlar oynamak için para verdiğimiz need for speed undergrand 2 yi yükledim en düşük ayarda araba 125 km/s hızın üstüne çıktıktan sonra biraz biraz 150km/s hızdan sonra kasılamalarla oynatıyor ama oyundan çıktıktan sonra ekran kartı dricerını iptal ediyor ve keran 4 bite düşüp ekran kartını görmüyor yeniden başlatmadan sorun çözülmüyor..iyi ki rastart 30 sn civarında sürüyor bu ekran kartının böyle olmasının nedenin bilen ve çözüm yolunu bilen varmı arkadaşlar??

bütün ayarları en dipte açtım 640*480 yaptım çözünürlüğü details i de custom yapıp herşeyi kapattım :s şimdi command conquer generals ı deniyorum ama herşeyi en dipte halde kasmalar var yine buna bi çözüm yolu bulalım overclock yapalım dicem ama saten aktif soğutma yok yakarız makarız Allah muhaza o kadar para verdik boşa gitmesin

• bunun adina ne denir bilmiyorum ama aptalligima yaniyorum yedek almadigima COK PISMANIM
  • quote:

quote:

quote:

bütün ayarları en dipte açtım 640*480 yaptım çözünürlüğü details i de custom yapıp herşeyi kapattım :s şimdi command conquer generals ı deniyorum ama herşeyi en dipte halde kasmalar var yine buna bi çözüm yolu bulalım overclock yapalım dicem ama saten aktif soğutma yok yakarız makarız Allah muhaza o kadar para verdik boşa gitmesin

CARPani kilitli oc zor is kirilirmi bilmem ama kirsak bile degisecegini sanmiyorum

• Beyler ben sim kartı takiyorum oturuYor ancak hiç bir işlem olmuyor..bir de bu cihazdan wifiye bağlaninca belli bir süre sonra internet kullanılamaz oluyor yani İnternet'e girmiyor.neden olabilir sizce?
  • benim cihazda dün gelmişti fırsat bulup kurcalama başladım şuan yedekleme yapıyorum bi çok arkadaş bu konuda sorun yaşamış sanırım yardımcı olmaya çalışım

öncelikle
    http://hotfile.com/dl/128807100/cf866aa/GhostBa...rar.html
    burdan usb için ghost indirin.

1 :HP_USB_Boot_Utility_2.00.006b Kur
    2: HP USB Disk Storage Format Tool proğramı çalıştır
    3: Quick format ve create a Dos startup disk leri işaretle
    4: ... ya tıklayıp yeri göster win98boot klasörünü göster
    5: start
    6: oluşturulan diskin içine GHOST ve autoexec kopyala

bunları yaptıkdan sonra usb disk takın reset yapın açılışta fn ile f11 basın boot menuden usb seçin sonra yedek alabilirsin yedek geri yükleyebilirsiniz

Yedek almak için: Local>Partion>to image
    Geri yüklemek için: Local>Partion>from image

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ERH@N_ -- 29 Aralık 2011; 1:34:52 >

• Benim cihaz daha doğru düzgün bişey yüklememiş olmama rağmen yer yok demeye başladı bile. Sadece windows update leri yaptı ben de chrome ve vlc yükledim. Bu sorunu nasıl çözücez şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_37

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i900-s5233-kulaklik-cevirici-kulaklik-49690717?pnv=1#product-information

Bu ürün sanırsam Spigaya uygun kulaklık çevirici için

Hocam ben i900 omina kullanıcısıyım. i900 ün girişiyle spiganın girişi farklı. Girişler çok benziyor ama spiganın girişi omniadan küçük. Girişleri denedim olmadı bilginize.....

• Merhaba Arkadaşlar,
    Benim spiga da geldi kamera nasıl çalışıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pl7864

Merhaba Arkadaşlar,

hayırlı olsun inş benim de bugün gelecek
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Fn Ve b tuslarina bas kamera acilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce, Team marka 32gb class 4 microsd kartı denedim, görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

dediğinizi yaptım ama görüntü yok!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey_ber -- 29 Aralık 2011; 9:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

Biraz önce, Team marka 32gb class 4 microsd kartı denedim, görüyor.

Hız testi bekliyoruz o zaman Darboğaz varsa boşuna class10 için kasmayalım. 32gb'ı görmesi çok iyi.
  • isteyen olursa cihazı verebilirim.sadece bir kez şarj edildi.kulaklığı kullanılmadı.ekran jelatini dahi sökülmedi.cihazda burada bazı arkadaşların belirttiği sorunlar kesinlikle yoktur (tuşlar-sim yuvası-sd yuvası-kamera-wlan vs....).fiyat olarak 300 tl düşünüyorum.ufak bir pazarlık payı olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

dediğinizi yaptım ama görüntü yok!!!!

fn ve b tusu kameraya giden elektirigi aciyo bi anlamda bilgisayara takiyosun kamerayi daha sonra bilgisayarimda kamera logosu cikacvaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

Biraz önce, Team marka 32gb class 4 microsd kartı denedim, görüyor.

Hız testi bekliyoruz o zaman Darboğaz varsa boşuna class10 için kasmayalım. 32gb'ı görmesi çok iyi.

Eve gidince 16gb class10 kart ile test yaparım vakit olursa. Class 4 pek verimli olmaz sanırım.

Simkartı takıp 3g'yi açtıktan sonra, bağlantıyı nasıl yapıyoruz bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.