Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
11
Favori
107.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sablsm

benim kargo hala gelmedi narpostu aradım TAKIPNO verdi ordada sadece çıkış saati tarihi falan yazıyo ne iş anlamadım

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu cihaza usb cogaltici takmayin fanla sogutacam derken guney koprusunu sogutulamayacak kadar isinmasina sebep olmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

bende spigayı gece biraz kurcaladım. sıcak oluyor arkadaşların dediği gibi ama cayır cayır olmuyor katlanılabilir bi sıcaklık internex explorerda facede video izleyemedim flashı güncellemek gerekti güncelleyemedim sorun oluştu java bende chrome kurdum. gece foruma girmeye çalıştım ama yazılar içiçe geçmiş ve okunmuyordu başlıklarada tıklayamadım. bir arkadaş çözünürlüğü 1200e 600 denememizi söylemiş ayarlardan girince öyle bi seçenek yok. 640*480 800*600 1024*600 1024*768 var 1024*600de şimdi önümde açık internet expoler 8 kurdum. yine flash güncellemesi istiyo ama güncellenmiyo. sd kart ve 3g deneyemedim kartım ve hattım müsait değil. dili ingilizce seçince alt tire koyamıyorum :) alttire için dil çubuğundan türkçeye çeviriyorum sonra tekrar ingilizceye çeviriyorum :) aleti çok beğendim çin malı gibi durmuyor. kaliteli duruyor. bayan kullanıcılar ellerinde şık bir cüzdan taşıyo gibi olurlar o derece kaliteli ve şık duruyo bence.

_ yazabilmek için ingilizce klavye secili iken [ fn shift (enterın üstündeki tuşa)] bu 3 üne aynı anda basman gerekiyor. Shifte basmazsan -(tire) olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

arkadaslar bu cihaza usb cogaltici takmayin fanla sogutacam derken guney koprusunu sogutulamayacak kadar isinmasina sebep olmayin

Alıntıları Göster
    microsoft works ve power pointi sildim bu arada flash playeride güncellemeyi başardım :)

bu linktede yedek almanın yanında alınan yedeği geri yüklemede resimli anlatılmış.
    birazdan programı kurup yedeği usb belleğe alıcam.

http://www.canipzilan.com/acronis-true-image-yedek-alma-ve-geri-yukleme.html

• quote:

Orijinalden alıntı: altcha

quote:

bende spigayı gece biraz kurcaladım. sıcak oluyor arkadaşların dediği gibi ama cayır cayır olmuyor katlanılabilir bi sıcaklık internex explorerda facede video izleyemedim flashı güncellemek gerekti güncelleyemedim sorun oluştu java bende chrome kurdum. gece foruma girmeye çalıştım ama yazılar içiçe geçmiş ve okunmuyordu başlıklarada tıklayamadım. bir arkadaş çözünürlüğü 1200e 600 denememizi söylemiş ayarlardan girince öyle bi seçenek yok. 640*480 800*600 1024*600 1024*768 var 1024*600de şimdi önümde açık internet expoler 8 kurdum. yine flash güncellemesi istiyo ama güncellenmiyo. sd kart ve 3g deneyemedim kartım ve hattım müsait değil. dili ingilizce seçince alt tire koyamıyorum :) alttire için dil çubuğundan türkçeye çeviriyorum sonra tekrar ingilizceye çeviriyorum :) aleti çok beğendim çin malı gibi durmuyor. kaliteli duruyor. bayan kullanıcılar ellerinde şık bir cüzdan taşıyo gibi olurlar o derece kaliteli ve şık duruyo bence.

_ yazabilmek için ingilizce klavye secili iken [ fn shift (enterın üstündeki tuşa)] bu 3 üne aynı anda basman gerekiyor. Shifte basmazsan -(tire) olur

sağol :)

• quote:

benim kargo hala gelmedi narpostu aradım TAKIPNO verdi ordada sadece çıkış saati tarihi falan yazıyo ne iş anlamadım

takip no verildi mi?

ben kamupanyayı aradım 10 gün süresinden önce takip no verilemiyor dedi, ancak 10 günde ulaşmazsa kargo takip no takibatı başlatılyormuş.

444 9394 aradım 20 dk abartmıyorum, bir türlü baglanamadım mhizmetlerine.

istanbulda hala bekleyen var mı benim gibi?

2000 km uzağa varıyor ama 20 km ötedeki adrese gelemiyor kargo acayip bi durum bu.

Bu arada teslim alınınca yapılacakları listeleyelim de herkes faydalansın

-tuşların hepsi kontrol edilecek, yukarıdaki örnek canımı sıktı

- tüm bağlantılar kontrol edilecek, bluetooth, wireless, 3g, usb

-ekran menteşeleri kontrol edilecek

-harddisk (ssd diyor yeni yetmeler artık :D) taratılacak, herhangi bir sorun varmı bakılacak

-kamera kontrol edilecek

-...

*ilk açılışta orjinal bi yedekleme yapmayı düşünyorum,
    *daha sonra gereksiz programları silicem
    *daha sonra gereksiz yer kaplayan xp fonksiyonları ve hizmetlerini silicem
    *duruma göre verim alamıyorsam tiny7 veya microxp kurulacak yada flash karta micro xp kurup hız istediğim durumlarda ordan boot edicem, normal kullanımda orjinal ssd kurulumunu kullanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 28 Aralık 2011; 17:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

takip no verildi mi?

ben kamupanyayı aradım 10 gün süresinden önce takip no verilemiyor dedi, ancak 10 günde ulaşmazsa kargo takip no takibatı başlatılyormuş.

444 9394 aradım 20 dk abartmıyorum, bir türlü baglanamadım mhizmetlerine.

istanbulda hala bekleyen var mı benim gibi?

2000 km uzağa varıyor ama 20 km ötedeki adrese gelemiyor kargo acayip bi durum bu.

Bu arada teslim alınınca yapılacakları listeleyelim de herkes faydalansın

-tuşların hepsi kontrol edilecek, yukarıdaki örnek canımı sıktı

- tüm bağlantılar kontrol edilecek, bluetooth, wireless, 3g, usb

-ekran menteşeleri kontrol edilecek

-harddisk (ssd diyor yeni yetmeler artık :D) taratılacak, herhangi bir sorun varmı bakılacak

-kamera kontrol edilecek

-...

*ilk açılışta orjinal bi yedekleme yapmayı düşünyorum,
    *daha sonra gereksiz programları silicem
    *daha sonra gereksiz yer kaplayan xp fonksiyonları ve hizmetlerini silicem
    *duruma göre verim alamıyorsam tiny7 veya microxp kurulacak yada flash karta micro xp kurup hız istediğim durumlarda ordan boot edicem, normal kullanımda orjinal ssd kurulumunu kullanıcam.

Alıntıları Göster
    zaten millet bu kuryenetten nefret etmiş yorumları filan bi okudum aha dedim hapı yuttuk 1 ay gelmez kargo ama salı günü şak diye geldi nasıl sevindim anlatamam :) kamupanyayı bende aradım pazartesi kargoda gözükünce cumartesiye kadar elinize ulaşacak dediler bana . sanada umarım en geç cumartesi gelir.

• quote:

zaten millet bu kuryenetten nefret etmiş yorumları filan bi okudum aha dedim hapı yuttuk 1 ay gelmez kargo ama salı günü şak diye geldi nasıl sevindim anlatamam :) kamupanyayı bende aradım pazartesi kargoda gözükünce cumartesiye kadar elinize ulaşacak dediler bana . sanada umarım en geç cumartesi gelir.

Alıntıları Göster
    az önce aradım kuryeneti acenta degişikligi sebebiyle kargonuz ulaşamamış v.s v.s birşeyler söylediler en geç cuma günü gelecekmiş hesapta

• quote:

Alıntıları Göster
    peki bütün işte evde değilim, adreste teslim yapamazlarsa

-telefon ederler mi sizce?
    -belirli bir saate randevu verirler mi?

baktım 2-3 şubesi var ve bana hepsi uzak, işin yoksa taa oralara araba sür benzin yak.
    işin kötüsü yılbaşında şehir dışındayım, inş. ordan oraya sürüklenirken başına bişey gelmez spigacığımın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 28 Aralık 2011; 17:08:24 >

• quote:

peki bütün işte evde değilim, adreste teslim yapamazlarsa

-telefon ederler mi sizce?
    -belirli bir saate randevu verirler mi?

baktım 2-3 şubesi var ve bana hepsi uzak, işin yoksa taa oralara araba sür benzin yak.
    işin kötüsü yılbaşında şehir dışındayım, inş. ordan oraya sürüklenirken başına bişey gelmez spigacığımın :D

evet verdiler ama sadece orda çıkış yapıldığı gün yazıyo pazartesi günü çıkış yapmış istanbuldan başka bişey yok büyük bi ihtimal yarın gelir tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar avast yükledim banamısın demiyor cihaz helal olsun bu arada bu xp yi türkçe yapma şansımız yokmu? varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. cihaz 200 ü hakediyor 201 lira verilmez ama satacak olanlar varsa hani 200 e versin işte

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim spiga da bugün elime ulaştı akşama kurcalamaya başlayacağım inşallah, şuan çalışıyorum...

• quote:

bu husus önemli millet.. dikkatinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu cihaz neden microsoftun sitesine giremiyor bi fikri olan

• cevap iki sayfa önce verilmiş üstad

quote:

quote:

ısınma problemi için iade edilmesi gerektiğini düşünmüyorum 200 liraya bu kadar şey alıyoruz bence bikaç hatası olmasıda normal çalışmayacak durumda olmadıktan sonra, bir sorun daha var xp sp3 den dolayımı neyden anlayamadım microsoft un ve msn in sitelerine girmiyor messenger ı update edemiyorum bilgisi olan varmı?

Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar, aynısı yaşayan varsa eğer denetim masası/administrative tools/services kısmında dns clients var onu durdurun problem ortadan kalkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

cevap iki sayfa önce verilmiş üstad

quote:

quote:

ısınma problemi için iade edilmesi gerektiğini düşünmüyorum 200 liraya bu kadar şey alıyoruz bence bikaç hatası olmasıda normal çalışmayacak durumda olmadıktan sonra, bir sorun daha var xp sp3 den dolayımı neyden anlayamadım microsoft un ve msn in sitelerine girmiyor messenger ı update edemiyorum bilgisi olan varmı?

Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar, aynısı yaşayan varsa eğer denetim masası/administrative tools/services kısmında dns clients var onu durdurun problem ortadan kalkıyor.

Alıntıları Göster
    microsoft siteleri sorunu ÇÖZÜLDÜ START>CONTROL PANEL>AMİNSTARTIVE TOLS>SERVİCES>DNS CLİENTE TEK TIKLA sol tarafda stop var bas girsin :)

BENDEN ÖNCE ÇÖZMÜŞLER:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 28 Aralık 2011; 18:48:55 >

• quote:

quote:

bu aynı zamanda usb den el ayak ısıtıcısı, usb den ayak masajı, usbden havalandırma vs bütün akım çekecek cihazları da içeriyor.
    zaten herkes pil tüketiminin artacağını az çok tahmin eder ama aşırı akım devreye zararlıdır , risk içerir, hele hele böyle tamiri imkansız/üretimden kalkmış bir alet için riskli bi iş. mouse keyboard vb. sinyal üreten, alan, faydalı iş üretmeyen cihazları takın sadece.

• quote:

quote:

quote:

bu aynı zamanda usb den el ayak ısıtıcısı, usb den ayak masajı, usbden havalandırma vs bütün akım çekecek cihazları da içeriyor.
    zaten herkes pil tüketiminin artacağını az çok tahmin eder ama aşırı akım devreye zararlıdır , risk içerir, hele hele böyle tamiri imkansız/üretimden kalkmış bir alet için riskli bi iş. mouse keyboard vb. sinyal üreten, alan, faydalı iş üretmeyen cihazları takın sadece.

Alıntıları Göster
    Benimki dün gelmiş sözde evde bulamamışlar. Yalan tabi kimse gelmedi. Firma iyi niyetlide çalıştığı elemanlar.... Gelmediği halde geldim demiş ... neyse.
    Bekliyorum bakalım gelir 1-2 güne.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kutudan xpp cdsi cıkmıyor ama orjinal badrolu hologramı ve xp ürün şifresi var arkasında.

acaba bu durumda microsoft Türkiye'yi arayıp eve orjinal xp cdsi göndermelerini isteyebiliyor muyuz?
    sonuçta esas olan bandrol ve ürün akviasyon şifresidir.

• arkadaşlar suanda bu cihazı 200tl ye alabilir miyim ? Bi fikir verin bizahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

arkadaşlar suanda bu cihazı 200tl ye alabilir miyim ? Bi fikir verin bizahmet

alamazsın satan biyer yok o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

arkadaşlar suanda bu cihazı 200tl ye alabilir miyim ? Bi fikir verin bizahmet

alamazsın satan biyer yok o fiyata

tüh :(
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.