Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wirellesi açılmıyor bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_37

Arkadaşlar wirellesi açılmıyor bir fikri olan var mı?

fn + 3g düğmesine basıyorsun değil mi?
  • Cihaz eline yeni geçen arkadaşlar eğer sim kart ile denemedilerse bir denesinler bendeki cihaz sim kartı tanımıyor, turkcell ve vodafone denedim ikisini de algılamadı cihazda mı sorun var yoksa kartlarda mı bilmiyorum. Akşam çıkışta vodafone bayisine uğrayacaktım başka kartla denemek için ama kapalıydı (bu arda 100 metre ilerdeki turkcell bayisi vızır vızır çalışıyordu ) Yarın teknik servis ile görüşmeyi düşünüyorum belki onlar bir fikir verir olmadı geri yollayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

Arkadaşlar wirellesi açılmıyor bir fikri olan var mı?

fn + 3g düğmesine basıyorsun değil mi?

Driverini silip yeniden yükleyince düzeldi ironik bir sorun
  • quote:

Cihaz eline yeni geçen arkadaşlar eğer sim kart ile denemedilerse bir denesinler bendeki cihaz sim kartı tanımıyor, turkcell ve vodafone denedim ikisini de algılamadı cihazda mı sorun var yoksa kartlarda mı bilmiyorum. Akşam çıkışta vodafone bayisine uğrayacaktım başka kartla denemek için ama kapalıydı (bu arda 100 metre ilerdeki turkcell bayisi vızır vızır çalışıyordu ) Yarın teknik servis ile görüşmeyi düşünüyorum belki onlar bir fikir verir olmadı geri yollayacağım.

Jetin içindeki hattı taktım hiçbir ayar yapmadan sorunsuz çalıştı..
  • bu gün toshiba 16gb lık class4 hafıza kartı aldım 38tl ye,bunun hız testini nasıl yapıcam?merak edenler yardım etsinler şu kardeşlerine
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i900-s5233-kulaklik-cevirici-kulaklik-49690717?pnv=1#product-information

Bu ürün sanırsam Spigaya uygun kulaklık çevirici için

yabancı bir forumda bu kablonun bağlantısı aynı ama içindeki konnektörler farklı olduğu için çalışmaz gibi bir yorum okumuştum deneme şansın varsa deneyerek al derim.

• Arkadaslar spigayi nasil turkce yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

Arkadaslar spigayi nasil turkce yapabilirim?

umarim kisa zamanda hallolacak format atacagiz cihaza ama o kadar tatli bi buyusu varki yedek alin diye bas bas bagiran ben yedek dahi almadim cihazla ugrasiyorum ama idare et biraz az kaldi turkce spiga icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

Arkadaslar spigayi nasil turkce yapabilirim?

umarim kisa zamanda hallolacak format atacagiz cihaza ama o kadar tatli bi buyusu varki yedek alin diye bas bas bagiran ben yedek dahi almadim cihazla ugrasiyorum ama idare et biraz az kaldi turkce spiga icin

Yedek almayi ogrenelim once yapariz onuda bu arada ilk mesaja kullanicilarin isimlerini alsana. Donanimhaber de kac kisi kullaniyor spiga yi ogrenelim
  • guncelleyecegim ilk mesaji aldigim yedegi nasil turkce yapilacani vs herseyi paylasacagiim ins
  • acronis ile yedek almak için anladığım kadarıyla acronis ile bilgisayarı boot etmek gerekiyor, ama bu cihazın boot seçeneklerinde sadece hdd var ikinci bir seçenek yok acaba bios update mi yapmak lazım bunun için? bu şekilde yedeği nasıl alacağız?
  • quote:

acronis ile yedek almak için anladığım kadarıyla acronis ile bilgisayarı boot etmek gerekiyor, ama bu cihazın boot seçeneklerinde sadece hdd var ikinci bir seçenek yok acaba bios update mi yapmak lazım bunun için? bu şekilde yedeği nasıl alacağız?

normal windowsta programı çalıştırıp alamıyor musunuz ben böyle yapılıyordu diye biliyorum? winde iken programı çalıştırdınız mı hiç?
  • arkadaslar bi sorum olacak micro sd yi yerel disk olarak gosterme sansimiz varmi?
  • quote:

acronis ile yedek almak için anladığım kadarıyla acronis ile bilgisayarı boot etmek gerekiyor, ama bu cihazın boot seçeneklerinde sadece hdd var ikinci bir seçenek yok acaba bios update mi yapmak lazım bunun için? bu şekilde yedeği nasıl alacağız?

USByle boot edebilirsin ben Xubuntu yu çalıştırdım ilk izlenimlerim çok güzel yakında paylaşıcam fotolarını felan. USByle acronisi aratırsanız bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

her sayfaya bir alım ilanı bırakıyorum satmak isteyen pmm atsınn

300 liradan verebilirim kutusunu açamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

normal windowsta programı çalıştırıp alamıyor musunuz ben böyle yapılıyordu diye biliyorum? winde iken programı çalıştırdınız mı hiç?

Acronis True Image Home 2012 Ben bu versiyonla denedim windowsa kurulum dosyaları içinden çıkmadı. Sadece cd ile boot edilebilen bir versiyon çıktı.

Usb ile nasıl boot ettiniz cihazı ben setup da boot için sadece tek bir seçenek gördüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

Acronis True Image Home 2012 Ben bu versiyonla denedim windowsa kurulum dosyaları içinden çıkmadı. Sadece cd ile boot edilebilen bir versiyon çıktı.

Usb ile nasıl boot ettiniz cihazı ben setup da boot için sadece tek bir seçenek gördüm.

O seçeneğin bir altına Hard Diski seçme yeri var ordan usbyi seçebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaslar bi sorum olacak micro sd yi yerel disk olarak gosterme sansimiz varmi?

arkadaslar bilen varmi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.