Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hyasing40

quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

heheeyyt beee...bir zamanlar oynamak için para verdiğimiz need for speed undergrand 2 yi yükledim en düşük ayarda araba 125 km/s hızın üstüne çıktıktan sonra biraz biraz 150km/s hızdan sonra kasılamalarla oynatıyor ama oyundan çıktıktan sonra ekran kartı dricerını iptal ediyor ve keran 4 bite düşüp ekran kartını görmüyor yeniden başlatmadan sorun çözülmüyor..iyi ki rastart 30 sn civarında sürüyor bu ekran kartının böyle olmasının nedenin bilen ve çözüm yolunu bilen varmı arkadaşlar??

acaba videodan görüntü ayarlarını düşürsen bu sorunla karşılaşır mısın?

bütün ayarları en dipte açtım 640*480 yaptım çözünürlüğü details i de custom yapıp herşeyi kapattım :s şimdi command conquer generals ı deniyorum ama herşeyi en dipte halde kasmalar var yine buna bi çözüm yolu bulalım overclock yapalım dicem ama saten aktif soğutma yok yakarız makarız Allah muhaza o kadar para verdik boşa gitmesin

CARPani kilitli oc zor is kirilirmi bilmem ama kirsak bile degisecegini sanmiyorum

ekran kartı driver, gelsin çözücez. uçacak makina

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaslar bi sorum olacak micro sd yi yerel disk olarak gosterme sansimiz varmi?

arkadaslar bilen varmi?

arkadaşlar bunu buldum
    http://www.hell-world.org/ownz/ingilizce-xpyi-turkce-yapmak/ şimdi indiriyorum alet henüz gelmedi ama dursun şimdiden.

Cihazım Çarşamba günü elime ulaştı. Tercih edilen kurye firması maalesef tam bir kabus olmasına rağmen beklediğimden erken geldi. Hemen pilini doldurmak için cihazı elektriğe bağladım. Pilin dolmasını bekleyemediğim için açarak birtakım denemeler yaptım.,

Sonuç Olarak;
    -Malzeme kalitesini beğendim,
    -Kamera fena değil,
    -Cihaz kesinlikle çok ısınıyor, ama bunun sorun çıkaracağını sanmıyorum,
    -Kargo dahil 203 liraya gelen bir cihazdan beklenemeyecek ciddi özelliklere sahip (Bedava denilebilir)
    -Pilini 3 saatte tam olarak doldurdu (Üstelikte kullandığım halde) ve yaklaşık 3,5-4 saate varan bir kullanım sonucu pil az uyarısı aldım. İlk testlerden dolayı bu süre bana çok iyi gibi geldi.
    -Dokunmatik ekran ve tepki hızı iyi sayılır, Ekran çözünürlüğü gayet başarılı,
    -Sim kart farkında olmadan ters takılabiliyor o zaman sim kartı (elbettek ki) görmüyor. Doğru takılınca kalemle de ittirince yuvasına oturduğunu anlayabiliyrsunuz. Doğru takınca "Globe Trotter Connect" adlı programı ile parola girerek sorunsuz bağlandı. Şimdi Vodafone'dan ikiz kart almak lazım. Bazı bayiler ellerinde olmadığını söyledi.
    -Netteki birçok Türkçeleştirme yaması işe yaramadı. Güncellemeleri yapıp şu anda XP SP3 olarak kullanmaktayım.
    -Bir sürü gereksiz programı kaldırdım (Messenger ve Ofis te dahil), Sonra da, CCleaner, Filezilla, Chrome, Avast, Slim Drivers(Geçici kurdum), 7zip kurdum. Ofis olarak ta Libre Ofis kuracağım. Bir de dreamweaver8'i kurabilirsem benim için cihaz amacına ulaşmış demektir.
    -Wi-Fi için her modeme bağlanmak maalesef mümkün olmuyor. Kontrol edebildiğiniz modemde wireless g yi standart olarak ayarlamanız gerekecek. Bu mümkün değil ise wi-fi'yi unutun.
    -Daha ofis ve dw8 kurmadan kalan alan 1.33gb. 16 GB bir de hafıza kartı ile kullanmaktayım,
    -Donanım ve işletim sistemine bakarsak performansı oldukça tatmin edici.

• benim cihaz da geldi testlere baktım çok şükür çalışmayan hiç bir aksamı yok, 3gyi denemedim bir tek. yedek alıp başka işletim sistemi deneyen var mı? bir de yukarıda bahsettiğim türkçeleştirmeyi deneyen?
  • quote:

benim cihaz da geldi testlere baktım çok şükür çalışmayan hiç bir aksamı yok, 3gyi denemedim bir tek. yedek alıp başka işletim sistemi deneyen var mı? bir de yukarıda bahsettiğim türkçeleştirmeyi deneyen?

hayırlı olsun güle güle kullanın, niyeyse sevindim sizin cihaz geldi diye :D
  • Benim spigamda şimdi geldi yuppiii

Çok şirin bir alet ya bayıldım resmen. Pahalı aldık ama olsun

Evet arkadaşlar bu disk olayına bir çözüm bulmalıyız daha makineyi yeni açtım 3gb yer kaldı diyo
  • arkadaşlar hepimize hayırlı olsun çok pahalıya geldi beleşten biraz pahalı harbi akşam direk yedek alıp usbden nasıl yükleme yapılır onu araştıracağım, bişeyler yapanlar direk paylaşsın
  • Kurumda notebook'um wirelessi görürken spigam görmedi ne yapmalıyım arkadaşlar. Modemde bir ayarmı yapmak lazım? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

arkadaşlar hepimize hayırlı olsun çok pahalıya geldi beleşten biraz pahalı harbi akşam direk yedek alıp usbden nasıl yükleme yapılır onu araştıracağım, bişeyler yapanlar direk paylaşsın

güle güle kullan dostum. bir problem olmadığına sevindim, benim ekranın tam altında çizgi şeklinde ölü piksel var.
  • Globe Trotter Connect programı kurulu mu geliyor? Ben bir türlü bulamadım, kuruluysa konumu neresidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

Globe Trotter Connect programı kurulu mu geliyor? Ben bir türlü bulamadım, kuruluysa konumu neresidir ?

evet dostum kurulu bende

@pl7864 çok sağol dostum, üzüldüm valla senin adına çok farkediliyor mu direk irtibat kurup yollayın sizde
  • quote:

quote:

Globe Trotter Connect programı kurulu mu geliyor? Ben bir türlü bulamadım, kuruluysa konumu neresidir ?

evet dostum kurulu bende

@pl7864 çok sağol dostum, üzüldüm valla senin adına çok farkediliyor mu direk irtibat kurup yollayın sizde

bakınca gözüküyor ama hiç bir yeri etkilemiyor, kasa ile ekranın tam kesişme yerinde, bende ne yapacağımı bilemedim iade etsem yenisi gelir mi diye düşünüyorum, en iyisi galiba ucuz etin yahnisi deyip kullanırım herhalde.

• Arkadaşlar usb'den yedek alacağımıza usb'den windows kurabiliriz. Google'a yazsanız birçok yöntemi var. Ben netbook'uma öyle yapıyorum. Spiganın driverlarını bulamam derseniz link veriyim indirin. Yalnız dil korece. Chrome kullananlar kore dilini türkçeye çevir seçeneğini kullanabilirler. Herkese spigasıyla iyi eğlenceler

Spiga driver link : http://i-mbook.com/service/download.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: pl7864

quote:

quote:

evet dostum kurulu bende

bakınca gözüküyor ama hiç bir yeri etkilemiyor, kasa ile ekranın tam kesişme yerinde, bende ne yapacağımı bilemedim iade etsem yenisi gelir mi diye düşünüyorum, en iyisi galiba ucuz etin yahnisi deyip kullanırım herhalde.

yerinizde olsa hiç göndermem, birde elimizde ürün yok, paranızı iade edelim derlerse o zaman kötü olur :)

• benim sipgamda gelmiş dün akşam şubeye, telefon ettim yarın getirir arkadaşlar adresinizde diyolar. ohooo. ben de dedim tamam ben gelir alırım bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolas

Arkadaşlar usb'den yedek alacağımıza usb'den windows kurabiliriz. Google'a yazsanız birçok yöntemi var. Ben netbook'uma öyle yapıyorum. Spiganın driverlarını bulamam derseniz link veriyim indirin. Yalnız dil korece. Chrome kullananlar kore dilini türkçeye çevir seçeneğini kullanabilirler. Herkese spigasıyla iyi eğlenceler

Bu adresteki pot player ı yükledim incorrect device gibi bir uyarı verdi. Driverlar ile ilgili aynısını yapar mı bilmem ama buraya çok güvenilmez gibi geliyor bana. Buradaki programlar umid md1 için çıkan programlar, cihaz tamamen aynı değil.

• quote:

Kurumda notebook'um wirelessi görürken spigam görmedi ne yapmalıyım arkadaşlar. Modemde bir ayarmı yapmak lazım? Şimdiden teşekkürler...

modemde wireless ayarı b/g/n/mixed olarak kalmıştır büyük ihtimalle bu cihazın görmesi için onu g olarak ayarlamak gerekiyor.
  • Arkadaşlar sim kart problemi ile ilgili teleservice ile görüştüm, telefondan teknik servisimiz yok cihazı gönderin dediler bende gönderdim. İçine de problemi açıklayan bir not yazdım. Kargo ücretini de karşılıyorlar ama telefonda biraz bekletiyorlar

Cihazı gönderecekseniz göndermeden önce imei ve seri numarasını not alın derim. Daha sonra internet üzerinden imei numarası ile takip edilebiliyormuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

benim sipgamda gelmiş dün akşam şubeye, telefon ettim yarın getirir arkadaşlar adresinizde diyolar. ohooo. ben de dedim tamam ben gelir alırım bugün.

siparisini teslim alan arkadaslar gecen hafta hangi gun siparis vermislerdi acaba ?

ben 22/12 de (gecen hafta bugun siparis verdim)

teslimat adresim istanbul da kuryenetin merkez ofisine

10 dk lık yuruyus mesafesinde olmasina ragmen

kargodan bi haber yook,

interlink kargoda diyor, narpost bizde gorunmuyor diyor,

ne garip is yaa. =( =(

bizeemiii denkk geliyorr ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

Arkadaşlar usb'den yedek alacağımıza usb'den windows kurabiliriz. Google'a yazsanız birçok yöntemi var. Ben netbook'uma öyle yapıyorum. Spiganın driverlarını bulamam derseniz link veriyim indirin. Yalnız dil korece. Chrome kullananlar kore dilini türkçeye çevir seçeneğini kullanabilirler. Herkese spigasıyla iyi eğlenceler

Bu adresteki pot player ı yükledim incorrect device gibi bir uyarı verdi. Driverlar ile ilgili aynısını yapar mı bilmem ama buraya çok güvenilmez gibi geliyor bana. Buradaki programlar umid md1 için çıkan programlar, cihaz tamamen aynı değil.

http://i-mbook.com/service/download_view.php?num=16&id=38&record_start=1&x=2

bu adresteki m1 için, bunu yüklediniz ve sorun mu verdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

http://i-mbook.com/service/download_view.php?num=16&id=38&record_start=1&x=2

bu adresteki m1 için, bunu yüklediniz ve sorun mu verdi?

http://i-mbook.com/service/download_view.php?num=22&id=59&record_start=1&x=2

buradakini yükledim diye hatırlıyorum, diğerlerini denemeye vaktim olmadı.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.