Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
11
Favori
107.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: act02

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

herkesde bir telaş arkadaş kamera kimin aklına geliyorda :) hiç çıkmasa orada kamera en erken 1 haftada farkına varırdık :)

Bu yorumlardan sonra sanırım cihaz bi 4-6 ay daha 350 lira altında satılmaz sanırım

bu yazdiklarimin hepsini ufakliktan yaziyorum gercekten guzel alet gobegimi sicak tutuyor 6 saattir acik en guzelide sifir ses

Ne güzel iste gazını alır

Ben de almıştım ama ben Adıyaman'da oturuyorum yani benim ki ancak bu gün gelir değil mi?

vayy adiyamanin dagini tasini ozledim yazin ordaydim kerge yaptik. bende adiyamnliyim kahta

Vay hemşerim ben Adıyaman merkezdenim ama su anda Kahta'dayim menzile yakın bir koyde çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her sayfaya bir alım ilanı bırakıyorum satmak isteyen pmm atsınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

her sayfaya bir alım ilanı bırakıyorum satmak isteyen pmm atsınn

bence bırakma satacak olan yazsın, bu şekilde anca konu 7. sayfaya geliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

herkesde bir telaş arkadaş kamera kimin aklına geliyorda :) hiç çıkmasa orada kamera en erken 1 haftada farkına varırdık :)

Bu yorumlardan sonra sanırım cihaz bi 4-6 ay daha 350 lira altında satılmaz sanırım

bu yazdiklarimin hepsini ufakliktan yaziyorum gercekten guzel alet gobegimi sicak tutuyor 6 saattir acik en guzelide sifir ses

Ne güzel iste gazını alır

Ben de almıştım ama ben Adıyaman'da oturuyorum yani benim ki ancak bu gün gelir değil mi?

vayy adiyamanin dagini tasini ozledim yazin ordaydim kerge yaptik. bende adiyamnliyim kahta

Vay hemşerim ben Adıyaman merkezdenim ama su anda Kahta'dayim menzile yakın bir koyde çalışıyorum

ben kahtanın gölgeli köyündenim belki bilirsin

• Arkadaşlar benim spiga'da geldi. Güzel alet gideri var. Fakat i yazmayı bir türlü beceremedim.
    "P" "I" "L" tuşlarını çalıştıramadım. FN ile felan hepsini denedim.
    Acaba alettemi sorun var diye düşünmeye başladım
    windows ve klavye ingilizce tamam.
    Böyle sorunu olan varmı başka?

EK olarak yukarı ve aşağı ok tuşu ve nokta tuşuda çalışmıyor. Sanırım alette donanımsal problem var.
    hepte bana denk gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 28 Aralık 2011; 11:32:28 >
  • arkadaşlar benim spiga gelmedi :( istanbuldayım.istanbulda olupta spigası gelmeyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pl7864

arkadaşlar ankara da ürünü teslim alan var mı?

Benim elime biraz önce geçti. Öveçler'deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

quote:

arkadaşlar ankara da ürünü teslim alan var mı?

Benim elime biraz önce geçti. Öveçler'deyim.

batıkente şaşmaza da gelsinler ya heyecanla bekliyorum, şimdilik bu da sevindirici haber

edit: hayırlı olsun demeyi unutmuşuz, bir de hangi kargoyla geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 28 Aralık 2011; 12:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Arkadaşlar benim spiga'da geldi. Güzel alet gideri var. Fakat i yazmayı bir türlü beceremedim.

EK olarak yukarı ve aşağı ok tuşu ve nokta tuşuda çalışmıyor. Sanırım alette donanımsal problem var.
    hepte bana denk gelir.

Arkadaşlar böyle sorunu olan başkası yokmu acaba deneyebilirmisiniz?

P I L veya yukarı ok aşağı oklar çalışıyormu?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim spiga'da geldi. Güzel alet gideri var. Fakat i yazmayı bir türlü beceremedim.

hepte bana denk gelir.

Arkadaşlar böyle sorunu olan başkası yokmu acaba deneyebilirmisiniz?

P I L veya yukarı ok aşağı oklar çalışıyormu?

dostum aklıma hemen num lock olayı geldi ona bir baksana

• 8 lik ya da 16 lik micro sd kart deneyen oldu mu? ve tabi şu class 4-6-8-10 meselesi hakkında bi seyler yapmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
    dostum aklıma hemen num lock olayı geldi ona bir baksana

hocam o benimde aklıma geldi ama numlock yok ki cihazda.
    ayrıca ms dos'ta ve biosta denedim yine aynı.
    yıkarı aşağı ok tuşları ve P I L . tuşları ordada çalışmıyor.

Cihazın servisine Teleservice bakıyormuş. şimdi orayı arıyorum.
    Artık nasıl biyerse telefonda bekliyorum yarım saattir. ilk açtığımda bekleyenler arasında 26.sıradasınız diye başladı.
  • bende 1saat önce aldım ama inceleme fırsatı hala bulamadım ama ilk izlenimlerim oldukça güzel ben taaaa ığdırdan aldım istanbulda nasıl alamadınız arkadaşlar :))
  • quote:

bende 1saat önce aldım ama inceleme fırsatı hala bulamadım ama ilk izlenimlerim oldukça güzel ben taaaa ığdırdan aldım istanbulda nasıl alamadınız arkadaşlar :))

hocam yaramıza tuz basma, şu narpost bana kafayı taktı galiba, ben kendimi iki hafta diye şartlandırdım, daha erken gelirse bana süpriz olur, çocuklar gibi sevinirim herhalde.
  • quote:

quote:

bende 1saat önce aldım ama inceleme fırsatı hala bulamadım ama ilk izlenimlerim oldukça güzel ben taaaa ığdırdan aldım istanbulda nasıl alamadınız arkadaşlar :))

hocam yaramıza tuz basma, şu narpost bana kafayı taktı galiba, ben kendimi iki hafta diye şartlandırdım, daha erken gelirse bana süpriz olur, çocuklar gibi sevinirim herhalde.

hahh. hocam şu yedek işine bi el atsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

arkadaşlar benim spiga gelmedi :( istanbuldayım.istanbulda olupta spigası gelmeyen varmı

+1
  • quote:

Hayirli olsun sonunda senin eline ulasti
  • sivastayim, gelen giden yok :)
  • Mersin deyim elime saat 10 gibi geçti cihaz flash player yüklemeyi deneyen var mı hata verdi bende.
  • Arkadaş ısınma sorununa eğlenceli bir çözüm biraz mukavva bir tane 5cm fan yarım saat zaman. yaptım taktım sıcakcık yeri 5 dk buz gibi yaptı

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act02 -- 28 Aralık 2011; 14:14:12 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.