Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkide gelmiş ben işteyken açtım gayet güzel.malum yabancı dil sıfır hep ileri dedm sistem kuruldu.yanlız bir yerde registireted seçenekleri vardı ben alttakini işaretledim yani herhangi bir serial girmedim.acaba cihazın altındaki lisans kodunu girmek gerekiyor muydu?bu arada bilen arkadaşlar şu yeekleme işini bir anlatsa çok sevinirim.
  • Ya yorumları okuyunca kahroldum.bayadır bekliyordum cihazi cep'e mesaj geldi spiga 200tl diye inanmadım.hemen baktım alıcaktım anında stoklar tükenmiş.
    Güzele Güzel Demem Spiga benim olmayınca şimdiden alabilen arkadaşlara hayırlı olsun güzel,pratik bir cihazdir.acaba pil ömrü ne kadar :D malum 12 15 ay sonra performansı düşecektir.
  • Arkadaşlar modemlerde kullanılan sim kartlar ile telefonda kullanılan sim kartlar arasında fark var mı? Çünkü ben telefonda sorunsuz kullandığım bir sim kartı bu cihaza taktığımda no sim card inserted uyarısı alıyorum. Eğer öyle bir durum yoksa cihazda arıza var deyip iade edeceğim. Yoksa akşam dönüşte Vodafone a uğrayıp onlara soracağım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

Arkadaşlar modemlerde kullanılan sim kartlar ile telefonda kullanılan sim kartlar arasında fark var mı? Çünkü ben telefonda sorunsuz kullandığım bir sim kartı bu cihaza taktığımda no sim card inserted uyarısı alıyorum. Eğer öyle bir durum yoksa cihazda arıza var deyip iade edeceğim. Yoksa akşam dönüşte Vodafone a uğrayıp onlara soracağım konuyu.

Hayır sim kartlar arasında fark yok yok bir göster istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

herkesde bir telaş arkadaş kamera kimin aklına geliyorda :) hiç çıkmasa orada kamera en erken 1 haftada farkına varırdık :)

Bu yorumlardan sonra sanırım cihaz bi 4-6 ay daha 350 lira altında satılmaz sanırım

bu yazdiklarimin hepsini ufakliktan yaziyorum gercekten guzel alet gobegimi sicak tutuyor 6 saattir acik en guzelide sifir ses

Ne güzel iste gazını alır

Ben de almıştım ama ben Adıyaman'da oturuyorum yani benim ki ancak bu gün gelir değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu aleti nereden alıyoruz internette satış göremedim d
  • Benide az once aradilar . Spigam en gec oglen 12 de elimde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

bu aleti nereden alıyoruz internette satış göremedim d

200e satıldı stoklar bitti, 1000 küsüre belki başka yerde vodafone hariç yada 600 civarı fiyatlara da 2. el bulabilirsin şuan. Bu konuda 200-300 arası satmak isteyen de olabilir.
  • 32 gb. kartta problem olur mu acaba? Almışken 32gb. ebayden almak lazım eğer okuyabilecekse.
  • quote:

Arkadaşlar modemlerde kullanılan sim kartlar ile telefonda kullanılan sim kartlar arasında fark var mı? Çünkü ben telefonda sorunsuz kullandığım bir sim kartı bu cihaza taktığımda no sim card inserted uyarısı alıyorum. Eğer öyle bir durum yoksa cihazda arıza var deyip iade edeceğim. Yoksa akşam dönüşte Vodafone a uğrayıp onlara soracağım konuyu.

Pc yi kapatıp takıyorsun dimi simi bende alet yok ama netbookda öyle bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kargo geldi :) bu arada alibeykoy civarinda oturanlardan birine daha gelmis gordum cantada
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Pc yi kapatıp takıyorsun dimi simi bende alet yok ama netbookda öyle bende

yani cihaz kapalıyken sim kartı takıp sonra cihazı açmak gerekiyor anladığım kadarıyla. ama kart içindeyken kaç kere restart ettim bişey değişmedi ona dikkat ederek değişik kartlarla da deneyeyim bakalım sonuç değişecek mi

• 3g yi açınca direk driver istiyor. Kitapçıkta yazan simge masaüstünde yok. Umid sitesinden indirdiğim yazılımda olmadı. Recovery yapabiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

herkesde bir telaş arkadaş kamera kimin aklına geliyorda :) hiç çıkmasa orada kamera en erken 1 haftada farkına varırdık :)

Bu yorumlardan sonra sanırım cihaz bi 4-6 ay daha 350 lira altında satılmaz sanırım

bu yazdiklarimin hepsini ufakliktan yaziyorum gercekten guzel alet gobegimi sicak tutuyor 6 saattir acik en guzelide sifir ses

Ne güzel iste gazını alır

Ben de almıştım ama ben Adıyaman'da oturuyorum yani benim ki ancak bu gün gelir değil mi?

vayy adiyamanin dagini tasini ozledim yazin ordaydim kerge yaptik. bende adiyamnliyim kahta

• Ben makine çalışırken sim kartı takıp çıkardım. 3g tuşuyla modemi kapatıp açınca restart gerekmeden sim kartı görüyor ve nete bağlanıyor. Yani her kart takılışında restart gerekmiyor.

Birde ben istekte bulunayım. Class 10 micro SD kartı olan varsa hız testi yapabilir mi? Eğer hızlı okuma yazma yapıyor(15-20 MB/sn) ona gore Class 10 kart sipariş verecem. Eğer yavaşsa zaten class 4 veya class 6 iş gorur.
  • arkadaşlar ankara da ürünü teslim alan var mı?
  • allah rızası için bir rkadaş yedekleme işlemini anlatsın.heehangi ir bişey yüklemedim daha durduk yerde çöker virüs bulaşır vs...elimde flash bellek yok acaba hafıza kartını kart okuyucusuna taksam bu yedekleme işinde flash bellek vazifesi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

allah rızası için bir rkadaş yedekleme işlemini anlatsın.heehangi ir bişey yüklemedim daha durduk yerde çöker virüs bulaşır vs...elimde flash bellek yok acaba hafıza kartını kart okuyucusuna taksam bu yedekleme işinde flash bellek vazifesi görür mü?

görür, o dediği programı bir kere kurup yedek almıştım hddnin fakat sonra tekrar yükleyememişmiydim tam hatırlayamıyorum, yedek almada sıkıntı olmuyor windows üzerinden alınıyordu, kurarken tekrar nasıl kuruluyor bilemiyorum. bilen yapan varsa anlatsın da herkes yapsın başta sonra win7 denensin
  • arkadaslar disk sikstirma ozelligini bulamadim acaba nerden sikstira biliriz bu c yi durduk yere disk doluyor 1 gb bosyer kaldi
  • quote:

arkadaslar disk sikstirma ozelligini bulamadim acaba nerden sikstira biliriz bu c yi durduk yere disk doluyor 1 gb bosyer kaldi

local settingsteki tempi sık sık boşaltacaksın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.