Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
11
Favori
107.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hyasing40

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

avastı yüklemeden çok uğraştım laptop da ve şu anda farkettim gizli klasörleri açamıyorum aptal bir virüs var o bulaşmış format atmakda istemiyorum ilk günden

combofix sorununu düzeltir ama bu cihaz için xp nin ince ayarları ile oynanmış muhdemelen yoksa 2 sn de uykudan uyanması 20 snde açılması bence mümkün değil eğer combofix bu ayarlarıda orjinaline getirirse cihaz bize saç baş yoldurabilir ama tamamen yanılıyorda olabilirim ince ayar fln hikaye tamamen farklı bir sistemde kullanıyor olabilirler denememiz lazım bu yüzden demişdim ilk işimiz yedek almak olmalı diye

forum sagolsun 2 dakikada cozdum sorunu. microsoft works ude kaldirdim gereksiz zaten .

Souc olarak cihaz cok iyi ve stabil calisiyor gercekten 200 lirayi hakediyor yarin bide 16gb micro sd alcam anneme yeter. avastida kurdm hicbir takilma sorun yok saat 6 dan beri acik isisi kullanima gore artip azaldi ama su anda cok iyi fazla kasmayinca sorun yok alan herkese hayirli olsun. Satacak olan varsada 230 a kadar 2 adet araniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

3 saattir cihaz açık. Öyle aman aman bir sıcaklık gözlemlemedim. Kromu kurdum İnternet resmen uçtu. 500 gb hariciyi taktım. Tak açtı. Filimleri test edeyim dedim. media payer 9. Tabi codec sıkıntısı oldu. vlc player kurdum. Filmi çok güzel oynattı. 200 tl yi bu ürün için çok görenler yakında neyi kaçırdıklarını anlıyacaklar. Şuan ürüne 400 versinler satmam. O kadar. usp mouse ile çok güzel kullanılıyor. Hatta bu makinanın kullanma şeklini de çözdüm. Uzanıyorsunuz cihazı gögsünüze koyup seyrediyorsunuz.

Dokunmatiğine gelince jelatini söktüm attım. bilenler için söylüyorum. i900 omnianın dokunmatiğinden çok çok iyi. Ben tatminkar buldum. Ama rahat bir durumda kullanmak için fare şart. Açılışı harika birşey. saniyeler sürüyor. Uyku modunda bir masa üstünün açılmasından biraz daha uzun süresi var..

Makina kendisine beni hayran bıraktı doğrusu. Lor peyniri beklerken 200 tl ye. küçük bir dünya çıktı karşıma :)

+99999999999999999999

• Bu arada arkadaşlar 3g ile bağlantı halindeyken eğer wifiyi açarsanız ve modeme bağlanırsa 3g yi durduruyor android telefonlar gibi yani..3g internetini kapatmaya gerek kalmıyor
  • arkadaşlar makinenin üzerinde gelen program kaç mb tırafiğimiz olduğunu kaydediyormu yoksa ekstra bir data trafic control programına ihtiyacımız varmı kotamızı bilmemiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

3 saattir cihaz açık. Öyle aman aman bir sıcaklık gözlemlemedim. Kromu kurdum İnternet resmen uçtu. 500 gb hariciyi taktım. Tak açtı. Filimleri test edeyim dedim. media payer 9. Tabi codec sıkıntısı oldu. vlc player kurdum. Filmi çok güzel oynattı. 200 tl yi bu ürün için çok görenler yakında neyi kaçırdıklarını anlıyacaklar. Şuan ürüne 400 versinler satmam. O kadar. usp mouse ile çok güzel kullanılıyor. Hatta bu makinanın kullanma şeklini de çözdüm. Uzanıyorsunuz cihazı gögsünüze koyup seyrediyorsunuz.

Dokunmatiğine gelince jelatini söktüm attım. bilenler için söylüyorum. i900 omnianın dokunmatiğinden çok çok iyi. Ben tatminkar buldum. Ama rahat bir durumda kullanmak için fare şart. Açılışı harika birşey. saniyeler sürüyor. Uyku modunda bir masa üstünün açılmasından biraz daha uzun süresi var..

Makina kendisine beni hayran bıraktı doğrusu. Lor peyniri beklerken 200 tl ye. küçük bir dünya çıktı karşıma :)

kardeş umarım benim cihazda seninkinin yanındaydı erzuruma kadar umarım geçer yarın elime benimde :)

• bugun okula giderken yanimda goturdum gormemis misali otobuste vapurda hemen cikardim millet bakiyor bune bole diye guzel bir duygu arkadasla kebepciya gittik orda cikardim garsona wifi sifresi sorsum adam pcyi gorunce sasirdi bune abi bole bilgisayarmi bu falan hakikaten verdigim paraya katbe kat deydi. bu arada kamera hakkinda kimse birsey soylememis benim yorumum bekledigiminde ustunde

• herkesde bir telaş arkadaş kamera kimin aklına geliyorda :) hiç çıkmasa orada kamera en erken 1 haftada farkına varırdık :)

Bu yorumlardan sonra sanırım cihaz bi 4-6 ay daha 350 lira altında satılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 28 Aralık 2011; 1:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

herkesde bir telaş arkadaş kamera kimin aklına geliyorda :) hiç çıkmasa orada kamera en erken 1 haftada farkına varırdık :)

Bu yorumlardan sonra sanırım cihaz bi 4-6 ay daha 350 lira altında satılmaz sanırım

bu yazdiklarimin hepsini ufakliktan yaziyorum gercekten guzel alet gobegimi sicak tutuyor 6 saattir acik en guzelide sifir ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act02 -- 28 Aralık 2011; 1:08:18 >

• download sayacı var ne kadar süre bağlı kaldığınızı ve hızını da yazıyor fakat programı kapatıp açınca yada bağlantıyı koparıp tekrar bağlayınca sıfırlanıyor sayaçlar..3g için trafik kontrol programı öneriniz varmı acaba? (wifi den bağlanınca çalışmayan sadece 3g trafiğini sayan =/ )
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

download sayacı var ne kadar süre bağlı kaldığınızı ve hızını da yazıyor fakat programı kapatıp açınca yada bağlantıyı koparıp tekrar bağlayınca sıfırlanıyor sayaçlar..3g için trafik kontrol programı öneriniz varmı acaba? (wifi den bağlanınca çalışmayan sadece 3g trafiğini sayan =/ )

aslinda gerekyok adamlar onun yerine mesaj gonderme ozelligi koymuslar benim avea kullan yazip 5555 yolluyorum soluyor nekadar kaldigini
  • isisini dusurmek icin notbook sogutucularinin ufagi yapila bilir biraz pleksi bitane 5cm fan. finaller bitsin yapicam hemen bitane
  • sabah ola hayrola illaki buluruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

download sayacı var ne kadar süre bağlı kaldığınızı ve hızını da yazıyor fakat programı kapatıp açınca yada bağlantıyı koparıp tekrar bağlayınca sıfırlanıyor sayaçlar..3g için trafik kontrol programı öneriniz varmı acaba? (wifi den bağlanınca çalışmayan sadece 3g trafiğini sayan =/ )

aslinda gerekyok adamlar onun yerine mesaj gonderme ozelligi koymuslar benim avea kullan yazip 5555 yolluyorum soluyor nekadar kaldigini

geçersek kontör vs gitmesin bazen vodafone faturalı hattımı kullanıyorum onda fark etmeden geçersem kotayı vodafone hiç acımıyor biliyorsunuz..kontörlü olsa biyerde durur da faturalıda malum..ucu bucağı yok sonra mağdurları oynamayalım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

geçersek kontör vs gitmesin bazen vodafone faturalı hattımı kullanıyorum onda fark etmeden geçersem kotayı vodafone hiç acımıyor biliyorsunuz..kontörlü olsa biyerde durur da faturalıda malum..ucu bucağı yok sonra mağdurları oynamayalım..

sende biryerde haklisin

• genede geç güncelliyorlar felan kalan kotayı bence alalım ekranın bi köşesinde durur hatta hep göz önünde otomatik kilitleme özelliği uyarı verme özelliği felanda oluyor bu tip programlarda nerdeyim ne alemdeyim derdi yok programla bu arada aramada yapabilecekmiyiz acaba cihazla en çok merak ettiğim konulardan biri biriniz mobilpartneri indirseniz deneseniz keşke
  • updates istiyor baya yuklu dosya boyutu yapsakmiki?
  • arkadaşlar exa pc'den micro sd kart almayı düşünüyorum,toshiba ve kingstonun var ikiside class 4 satış fiyatlarında toshiba 19$+KDV kingston ise 21$+kdv ama benim bayiliğim var ve ikisinin de alış fiyatım 17,25$+kdv sizce class 4 yeterli mi ve bu fiyata alınır mı?alınırsa hangi markayı tercih edeyim..bu üçünü istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Benim ilk izlenimlerim ; mouse sart,elde kalem yoruyor insani yada eskiden laptoplarda klavyenin ortasinda ufak navi key gibi bi joistik olurdu,ondan olabilirdi.birde pixeller cok kucuk , dibindenn bile bakarken gozlerim yoruldu.onun disinda fazla kurcalamadim ama stabil bi alet.birde microsoft works u sildim ; 400mb yer tutuyo

güzel yorumlar, yavaş yavaş bu ufaklığı evcilleştirecez inş :D

-ekranın gerçek çözünürlüğü 1024*600 deniyor, masaüstünü bu çözünürlüğe getirip daha netleşme var mı yokmu bi kontrol edermisiniz? umid m1 1024*600 çünkü.
  • Ula pisi pisine kaçtı gitti güzelim alet:-)
  • C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp klasorunun icinde onemli birsey varmi 170mb yer kapliyor silsem sorun olurmu arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.