Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
11
Favori
107.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar avast yükledim banamısın demiyor cihaz helal olsun bu arada bu xp yi türkçe yapma şansımız yokmu? varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. cihaz 200 ü hakediyor 201 lira verilmez ama satacak olanlar varsa hani 200 e versin işte
  • 300 verseler yine vermem cihazı bu paraya böyle taşınabilir vede inanılmayacak derecede hızlı üstünde hemen herşeyi olan bir cihaz varmı,alet şak diye xp'yi açıyor vede gram tekleme yok hakikaten şaşılacak şey
  • beğenmeyip de 200 e satan olursa pm lütfen.
  • arkadaşlar forumun en aktif 4. konusuyuz bu arada buna bt gps almayı planlayan varmı navigatör amaçlı
  • ben de sizdenim arkadaşlar bu akşam elime geçti wireless modeme bağlanana kadar kafayı yedim modeme şifre koyunca görmüyor şifreyi kaldırınca görüyordu web isimli şifreden koydum ve gördü çok şükür..makina hakkında ilk izlenimim süper hızlı ama usb den usb bellek taktım görmedi nedense :s şimdilik chromedan başka birşey kurmadım sizce hangi programları kurmalıyım?
  • avastı yüklemeden çok uğraştım laptop da ve şu anda farkettim gizli klasörleri açamıyorum aptal bir virüs var o bulaşmış format atmakda istemiyorum ilk günden
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

Orijinalden alıntı: sablsm

quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

Cihazı şu an kullanan arkadaşlar sim kart ile ilgili problem yaşayan var mı? Bende bir adet boşta duran vodafone sim kartı vardı cihaza onu takıyorum, globetrotter connect "sim card is not inerted" uyarısı veriyor. Turkcell ile de denedim olmadı. Bu sorunu yaşayan var mı?

3g simkart olcak normal simkartlarla olmaz

ben dun avea 5gb taraftar hatti aldim bu gun taktim pin istedi girdim connect tikladim fakat su hatayi aliyorum the connection has failed (0x84000011) ayni sorunu yasayan varmi ????

yabancı forumlarda kullanıcı adı ve şifre ayarları diyor eğer nete bağlanan programın bi kaç resmini atarsanız yardımcı olabilirim sanırım yada 1-2 gün bekleyin elbet benimkide gelecek :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 28 Aralık 2011; 0:13:04 >

• ısınma sorunundan naber millet? bir şekilde çözüme kavuşturabildiğiniz mi bakalım?
  • Benim ilk izlenimlerim ; mouse sart,elde kalem yoruyor insani yada eskiden laptoplarda klavyenin ortasinda ufak navi key gibi bi joistik olurdu,ondan olabilirdi.birde pixeller cok kucuk , dibindenn bile bakarken gozlerim yoruldu.onun disinda fazla kurcalamadim ama stabil bi alet.birde microsoft works u sildim ; 400mb yer tutuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

avastı yüklemeden çok uğraştım laptop da ve şu anda farkettim gizli klasörleri açamıyorum aptal bir virüs var o bulaşmış format atmakda istemiyorum ilk günden

combofix sorununu düzeltir ama bu cihaz için xp nin ince ayarları ile oynanmış muhdemelen yoksa 2 sn de uykudan uyanması 20 snde açılması bence mümkün değil eğer combofix bu ayarlarıda orjinaline getirirse cihaz bize saç baş yoldurabilir ama tamamen yanılıyorda olabilirim ince ayar fln hikaye tamamen farklı bir sistemde kullanıyor olabilirler denememiz lazım bu yüzden demişdim ilk işimiz yedek almak olmalı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

ısınma sorunundan naber millet? bir şekilde çözüme kavuşturabildiğiniz mi bakalım?

ısınma sorun değil arkadaşlar sanırım 3. sayfada cihazın anakartının resimleri var cihazda aktif yani fanlı bir soğutma sistemi konulmamış muhtemelen aliminyum yada bakırdan yada basit bi demir parçası bilemiyorum artık cihazın tek soğutma sistemi bu buda pasif soğutucu yani adam onu oraya hesaplamışda koymuşdur heralde:)) 58 derece felan yazıyordu arkadaşın bi tanesi intelin resmi sitesindeki verilere göre işlemci kendini 90 derecede kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

quote:

ısınma sorunundan naber millet? bir şekilde çözüme kavuşturabildiğiniz mi bakalım?

ısınma sorun değil arkadaşlar sanırım 3. sayfada cihazın anakartının resimleri var cihazda aktif yani fanlı bir soğutma sistemi konulmamış muhtemelen aliminyum yada bakırdan yada basit bi demir parçası bilemiyorum artık cihazın tek soğutma sistemi bu buda pasif soğutucu yani adam onu oraya hesaplamışda koymuşdur heralde:)) 58 derece felan yazıyordu arkadaşın bi tanesi intelin resmi sitesindeki verilere göre işlemci kendini 90 derecede kapatıyor

garantiden çıkmayacağı bilinse, farklı yollar denenirde işte..

• quote:

quote:

quote:

garantiden çıkmayacağı bilinse, farklı yollar denenirde işte..

keşke çıkmasa ama bir süre sonra sıkılan arkadaşlar olacakdır muhtemelen bu ben olabilirim o zaman açarım gibime geliyor :) hatta hiç acımam ilk mavi ekranda amelyathaneme yatar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazı şu an kullanan arkadaşlar sim kart ile ilgili problem yaşayan var mı? Bende bir adet boşta duran vodafone sim kartı vardı cihaza onu takıyorum, globetrotter connect "sim card is not inerted" uyarısı veriyor. Turkcell ile de denedim olmadı. Bu sorunu yaşayan var mı?

ben dun avea 5gb taraftar hatti aldim bu gun taktim pin istedi girdim connect tikladim fakat su hatayi aliyorum the connection has failed (0x84000011) ayni sorunu yasayan varmi ????

yabancı forumlarda kullanıcı adı ve şifre ayarları diyor eğer nete bağlanan programın bi kaç resmini atarsanız yardımcı olabilirim sanırım yada 1-2 gün bekleyin elbet benimkide gelecek :))))

internet ayarlarını yapınız avea da
    user name: Internet
    parola : (yok yani boş bırakın =) )
    APN:İnternet

yada otomatik tuşuna basın ben ilk de manuel yaptım avea da çalıştı sonra vodafone hattımı taktım internetten ayarlarına bakmaya üşenip otomatiğe bastım direk kendi ayarlanıp bağlandı

• iyi bir sorunumuz daha böylelikle çözülmüş oldu :)) peki bağlandığın program sms atıyormu bide tırafik kaydı tutuyormu son olarak cihazı eline alınca böyle sağlamlık hissi veriyormu alet böyle taş gibimi yoksa çin malları gibimi
    edit: taksit taksit soruyoruz birde avea taraftar 19 tl nasıl performansı nerde oturuyosun kalabalık biryerdemi yani nüfusun yoğun olduğu birde 3g açıkken cihazın pil performansı düşüyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 28 Aralık 2011; 0:40:40 >
  • Mobile Partner programını deneyebilir mi bir arkadaş? Uyumluysa gsm arama yapabilir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

quote:

quote:

quote:

yada otomatik tuşuna basın ben ilk de manuel yaptım avea da çalıştı sonra vodafone hattımı taktım internetten ayarlarına bakmaya üşenip otomatiğe bastım direk kendi ayarlanıp bağlandı

bende bu cikiyor username falan nereye yazacaz connect tikladigimda soldaki hatayi aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act02 -- 28 Aralık 2011; 0:43:31 >

• bende uzun süredir kullanmadığım royaltek bt gps var, kutusu da duruyor olmalı, kontrol edip piyasasını da araştırıp almak isteyene satabilirim.
    tablet aldığımdan beri bt gps ihtiyacım olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBiLiSiM -- 28 Aralık 2011; 0:43:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

quote:

quote:

quote:

bende bu cikiyor username falan nereye yazacaz connect tikladigimda soldaki hatayi aliyorum

buldum arkadaslar orda ufacikk show details yaziyormus simdi gordum arkadasindedigibi internet yazdim baglanti tamamdir

• 3 saattir cihaz açık. Öyle aman aman bir sıcaklık gözlemlemedim. Kromu kurdum İnternet resmen uçtu. 500 gb hariciyi taktım. Tak açtı. Filimleri test edeyim dedim. media payer 9. Tabi codec sıkıntısı oldu. vlc player kurdum. Filmi çok güzel oynattı. 200 tl yi bu ürün için çok görenler yakında neyi kaçırdıklarını anlıyacaklar. Şuan ürüne 400 versinler satmam. O kadar. usp mouse ile çok güzel kullanılıyor. Hatta bu makinanın kullanma şeklini de çözdüm. Uzanıyorsunuz cihazı gögsünüze koyup seyrediyorsunuz.

Dokunmatiğine gelince jelatini söktüm attım. bilenler için söylüyorum. i900 omnianın dokunmatiğinden çok çok iyi. Ben tatminkar buldum. Ama rahat bir durumda kullanmak için fare şart. Açılışı harika birşey. saniyeler sürüyor. Uyku modunda bir masa üstünün açılmasından biraz daha uzun süresi var..

Makina kendisine beni hayran bıraktı doğrusu. Lor peyniri beklerken 200 tl ye. küçük bir dünya çıktı karşıma :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.