Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar office falan yüklü birazda o yer kaplıyor toplamda 7.44 üne izin veriyor zaten 2.5gb ı boş 5 gb gibi kullanılan yer var oda ne kaplıyor bilmiyorum. bu arada ısısına nerden bakabilirim xp kullanmayınca bulamadım unuttum

http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.18-setup.exe bu program ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

quote:

Orijinalden alıntı: sablsm

quote:

ben 6 gb xp kullanacağımı hiç sanmıyorum kesin formatlarım o zamanda türkçeleşir yedeğinide alır paylaşırım driverlerini zaten aldığım gün indirmişdim ama bu ısı işi kafamı kurcaladı...

xp mi atmayı düşünüyosun ? aslında windows 7'nin modifikasyonlu olanları var onlarıda denemek lazım bi gelseydi

7 yide deneyeceğim win 2000 de 8 beta çıksın onuda xubuntu backtrack hepsini deneyeceğim ama temel sorunları bi türlü aşamadıkki :(

aynen neyse zaten yarın büyük bi ihtimal gelir gibime geliyo geldiği zman hallederiz bu sorunları :/ aslında elinde olan arkadaşlar sonuçları paylaşsalar sorunu şimdide çözeriz neyse salla

• ısı bilgilerini birazdan göndereceğim, bu arada 2 adet cihaz aranıyor max. 230 tl ye kadar varsa düşünen pm ile iletişime geçerse sevinirim.
  • benim cihazda gelmedi hala istanbuldayım.sabırsızlıkla bekliyorum ya
  • Arkadaslar ben aleti sarja taktim simdi doldu gosteriyor cihaz kapali ne yapayim 12 saat sarjda tutayim mi yoksa sarjdan cikartayim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz94 -- 27 Aralık 2011; 21:36:13 >
  • Bu cihaz tutulur Diye düşünüyorum
  • 250TLden satmak isteyen arkadaşım benimle temasa geçebilir
  • yokmu arttıran hadi 300 :)) ne tutacak 300 cihazlamı en baba 500 satmışlardır 200 tl den 5000 adet satsalar belki :)
  • ARkadaşlar cihazı yeni yeni kurcalıyorum cihazla iligli ilk olarak modemi görmeme problemi yaşadım bendeki modem cisco linksys 320 modeli. Apartmandaki tüm modemleri gördü benimkini görmedi, sonra modem ayarlarından b/g/n mixed olan ayarı g olarak değiştirdim şu anda çalışıyor.

Cihazla ilgili bir püf noktası uyku modundan açarken direk power düğmesi yerine 3g+power düğmesine basarak açarsanız wireless direk açık olarak geri geliyor diğer türlü tekrar wireless açmak gerekiyormuş

Cihaz ısınıyor ama elde tutulmayacak kadar ısınmadı bendeki daha, yukarıda verilen program ile bakacağım birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

ARkadaşlar cihazı yeni yeni kurcalıyorum cihazla iligli ilk olarak modemi görmeme problemi yaşadım bendeki modem cisco linksys 320 modeli. Apartmandaki tüm modemleri gördü benimkini görmedi, sonra modem ayarlarından b/g/n mixed olan ayarı g olarak değiştirdim şu anda çalışıyor.

Cihazla ilgili bir püf noktası uyku modundan açarken direk power düğmesi yerine 3g+power düğmesine basarak açarsanız wireless direk açık olarak geri geliyor diğer türlü tekrar wireless açmak gerekiyormuş

Cihaz ısınıyor ama elde tutulmayacak kadar ısınmadı bendeki daha, yukarıda verilen program ile bakacağım birazdan.

Ne kadar sarjda tuttunuz cihazi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lion batarya ise eğer ilk kullanımda tamamen dolu olmasu kafidir bknz lion bataryalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz94

quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

ARkadaşlar cihazı yeni yeni kurcalıyorum cihazla iligli ilk olarak modemi görmeme problemi yaşadım bendeki modem cisco linksys 320 modeli. Apartmandaki tüm modemleri gördü benimkini görmedi, sonra modem ayarlarından b/g/n mixed olan ayarı g olarak değiştirdim şu anda çalışıyor.

Ne kadar sarjda tuttunuz cihazi?

yaklaşık iki saattir şarjda duruyor daha şarj olması bitmedi.

• Yok arkadaş bana göre değil bu. biz okulda projeksiyona bağlayacaktık. kutusunu açmadan 300 e satacağım almak isteyenler pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKFİDAN -- 27 Aralık 2011; 22:38:22 >
  • 21.30 itibariyle ürünü aldım. Ürün takdire şayan. Gerçekten çok estetik birşey. Ekran jelatinli olduğu için dokunmatiği tam test edemedim. İyi bir ürün.

Aklında soru işareti olanlar için söylüyorum. Ürünle ödediğimiz para kıyası mukabil değil. Alanlar için hayırlı olsun.
  • Cokda sicak degil gibi ama akti yaniyor resmen kucuklugunden dolayi olabilir yada plastiginden. halen 2 adet araniyor.

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ
  • bugün teslim aldım ama bilgisayar açılmıyor ekranda American Megatrends yazısı kalıyor sorun nedir
  • nihayet arkadaşım eğer bu en az 2 saat çalışmış bir sistemse çok güzel üründe fan yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

bugün teslim aldım ama bilgisayar açılmıyor ekranda American Megatrends yazısı kalıyor sorun nedir

fn f2 arkadaşlar yazıyor herşey sizden saati ayarlamanızı rica ediyor sadece :) f2 ile atlıyosunuz bu ekranı daha sonra xp den ayarlıyorsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

bugün teslim aldım ama bilgisayar açılmıyor ekranda American Megatrends yazısı kalıyor sorun nedir

fn f2 arkadaşlar yazıyor herşey sizden saati ayarlamanızı rica ediyor sadece :) f2 ile atlıyosunuz bu ekranı daha sonra xp den ayarlıyorsunuz

teşekkür ederim
  • quote:

nihayet arkadaşım eğer bu en az 2 saat çalışmış bir sistemse çok güzel üründe fan yok zaten

2 saat degil saat 6 dan beri acik sagem ve 15 dakika once o fotoyu cekjtim iyi yani bayaa
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.