Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
11
Favori
107.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kargo gelmedi ya yer alibeykoy istanbul. Bu arada aleti kotuleyenler fiyatina bakip kotulemistir. Bu fiyattan satilsa hickimse laf etmezdi bence.
  • 720p oynatır. Gerekli kodekler ve ayarlar ile. Gelince yedekleme+720 oynatmayı anlatırım.
  • bir pasajın 3. katında bulana kadar canım çıkdı narpostu ama gelmemiş, ığdır adres sanırım en son ben alacağım :)) bu arada 2,5 inç hdd takınca performansı nasıl pilde bi dengesizlik yaratıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

bir pasajın 3. katında bulana kadar canım çıkdı narpostu ama gelmemiş, ığdır adres sanırım en son ben alacağım :)) bu arada 2,5 inç hdd takınca performansı nasıl pilde bi dengesizlik yaratıyormu

Ben Horasandayım hocam. Horasandaki kurye gece 12 de arayacak beni. Bende gidip evinden alacağım :)
  • umarım yarında bana gelir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

keşke 2 tane alsaydım birini okuturdum bide iktisat okuyorum

:) sen iktisat okuyorsun ben bir gayserili olarak kaçırdım ona yanıyorum
  • arkadaslar cihaz geldi ilk izlenimlerim cok basarili bir alet bence, 200 liraya bu kadar islevi bulunan baska bir cihaz bulabilecgimizi zannetmiorum su anda sagemden yaziyorum. Cihazi anneme almistim kurulumunu yapip yyarin kargolucam birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim,

Oncelikle az kasan bir antivirus programi varmi? annem format atamaz surekli.
    32gb hafiza karti deneyen oldumu?
    Cihazin dilini turkce yapamiyormuyuz? klavye dili degil kullanim dili.

Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden. Bu arada cihaz cok iyi bence anneme gondermesemmi diyorum bazen:D
  • mozillaya flash yukleyemeyen ve surekli onay belgesiyle ilgili bi soruyla karsilasan varmi benden baska?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaslar cihaz geldi ilk izlenimlerim cok basarili bir alet bence, 200 liraya bu kadar islevi bulunan baska bir cihaz bulabilecgimizi zannetmiorum su anda sagemden yaziyorum. Cihazi anneme almistim kurulumunu yapip yyarin kargolucam birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim,

Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden. Bu arada cihaz cok iyi bence anneme gondermesemmi diyorum bazen:D

-antivirus icin avg free indirin kurun

-gelen xp 'de bir suru gereksiz fonksiyon olabilir. c: diskinde ki boslan nedir toplam alan nedir onu bi yazın

-ısınma sorunu hakkınd hala cevap bekliyoruz

-sim kart takıp deneyen var mı?

-istanbulda eline ulasmayan bi benmi kaldıkm arkideş?

• quote:

mozillaya flash yukleyemeyen ve surekli onay belgesiyle ilgili bi soruyla karsilasan varmi benden baska?

arkadaşım sisteminin saati ayarılı değildir
    edit: saati ve tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 27 Aralık 2011; 19:03:23 >
  • quote:

mozillaya flash yukleyemeyen ve surekli onay belgesiyle ilgili bi soruyla karsilasan varmi benden baska?

-firefox gec , chrome hız+ hafıza kullanımı acısından bana gore daha iyi.
    -firefox ancak ileri seviye web kullanımı icin gerekli, eklentileri cok fazla

cevap bekleyen sorular

-ısınma sorunu?
    -c: boş alan? toplam alan?
    -ilk açılma süresi, standby açma kapama süresi?
    -özel bir arayüz geliyormu hızlı erişim için?
    -xp cd 'si dvd si?
    -recovery için dvd?
    -ekstralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

arkadaslar cihaz geldi ilk izlenimlerim cok basarili bir alet bence, 200 liraya bu kadar islevi bulunan baska bir cihaz bulabilecgimizi zannetmiorum su anda sagemden yaziyorum. Cihazi anneme almistim kurulumunu yapip yyarin kargolucam birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim,

-gelen xp 'de bir suru gereksiz fonksiyon olabilir. c: diskinde ki boslan nedir toplam alan nedir onu bi yazın

Bana da ulasmadi daha sen nerede oturuyorsun?

• ben izmirdeyim bana da ulaşmadı ve sanırım en az 2 gün sonra gelecek bana, saçma firma yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

@hyasing40 saate hic bakmamistim cok tesekkurler hallettim.

toplam disk alani 7.44, bos alan 2.42gb fakat gereksiz bir program gormedim biraz arastirdimda. avg yeterli olacakmidir? avast cokmu kasar sizce?

• ARKADAŞLAR BU CİHAZ NASIL PROJEKSİYONA BAĞLANIR ACABA?
  • 2.42 :( çok saçma hemde çoook saçma :( arkadaşlar bi prog vardı tüm dosyaları klasörleri boyut olarak gösderiyordu hatırlayan varmı adını hatta böyle bir sürü vardır prog biriniz bakıp paylaşssanız neden sistem bu kadar yer kaplıyor anlamıyorum
    önemli değil arkadaşım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 27 Aralık 2011; 19:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKFİDAN

ARKADAŞLAR BU CİHAZ NASIL PROJEKSİYONA BAĞLANIR ACABA?

arkadaşım usb li projeksiyonlar var ama eskiyse projeksiyon önceki sayfada bu konuyu konuşmuşduk 30-40 dolar bayılman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKFİDAN

ARKADAŞLAR BU CİHAZ NASIL PROJEKSİYONA BAĞLANIR ACABA?

usb to vga aparati vardi heralde bu konuda paylasilmis olmasi lazim.

Bu arada isinma problemi en buyuk sorunu cihazin yaniyor su anda ve fan calismiyo gibi duruyor ama calisiyor.
  • bu makinada fan olduğundan eminmisiniz arkadaşlar bence bunda sadece pasif soğutucu var
  • usb to vga adaptöründen alacağım karar verdim, yüzde onbeş indirim le benim gösterdiğim siteden alıyorsunuz, linki ve resmini bir önceki sayfada paylaştım. Şu iğneyle ısınmayı çözemedi mi ısınıyor diyen arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.