Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
11
Favori
107.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar isinma cok buyuk sorun hala bisey bulamadium fanlar calismiyor gibi
  • Lütfen diğer teslim alan arkadaşlar da yorum yapsın.
    Eğer genel sorun ise teslim almadan iade edebilirim cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 27 Aralık 2011; 20:06:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaslar isinma cok buyuk sorun hala bisey bulamadium fanlar calismiyor gibi

muhtemelen bu üründe sadece pasif soğutucu var fan yok
  • düşük ihtimal ama yinede şeytan dürtüyor, bize hatalı üretim/çok ısınan bir parti cihazı satmış olmasınlar.
  • 5 saat pili gitsin cepte ısıtıcı niyetine taşırım ben bunu abartıyosunuz, alacak çok satın ozaman 230a
  • ucuz etin yahnisi hesabı olabilir ama bilmiyorum keşke bi paylaşssanız hw-monitor ile ölçümlerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

5 saat pili gitsin cepte ısıtıcı niyetine taşırım ben bunu abartıyosunuz, alacak çok satın ozaman 230a

bu kış üşümeyeceğiz desene
  • Bende teslim aldım şükür. Daha çok çalıştırma fırsatım olmadı, denedikten sonra yorumda bulunacağım.
  • ısınma problemi için iade edilmesi gerektiğini düşünmüyorum 200 liraya bu kadar şey alıyoruz bence bikaç hatası olmasıda normal çalışmayacak durumda olmadıktan sonra, bir sorun daha var xp sp3 den dolayımı neyden anlayamadım microsoft un ve msn in sitelerine girmiyor messenger ı update edemiyorum bilgisi olan varmı?

Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar, aynısı yaşayan varsa eğer denetim masası/administrative tools/services kısmında dns clients var onu durdurun problem ortadan kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 27 Aralık 2011; 20:41:44 >
  • arkadaşlar bi paylaşssanız ısı değerlerini makine kaç gösderiyor
  • türçeleştiremediniz mi arkadaşlar şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

arkadaşlar bi paylaşssanız ısı değerlerini makine kaç gösderiyor

ürün eline geçen burayı unutuyor, artık bundan sonra işleri buraya düşerse ancak yorum yaparlar.....
  • kargosu gelen arkadaşlar bulunduğu yerle kargonun gelme saatini yazarlarsa bizde ona göre bir tahmin çıkartırız .
  • ben 6 gb xp kullanacağımı hiç sanmıyorum kesin formatlarım o zamanda türkçeleşir yedeğinide alır paylaşırım driverlerini zaten aldığım gün indirmişdim ama bu ısı işi kafamı kurcaladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pl7864

quote:

arkadaşlar bi paylaşssanız ısı değerlerini makine kaç gösderiyor

ürün eline geçen burayı unutuyor, artık bundan sonra işleri buraya düşerse ancak yorum yaparlar.....

arkadaşlar googleye hw monitor yazıp progu indireceksiniz isder ekran fotosunu çekeceksiniz isder gördüğünüz dxeğerleri yazacaksınız çok zor olmasa gerek hadi ama
  • quote:

ben 6 gb xp kullanacağımı hiç sanmıyorum kesin formatlarım o zamanda türkçeleşir yedeğinide alır paylaşırım driverlerini zaten aldığım gün indirmişdim ama bu ısı işi kafamı kurcaladı...

xp mi atmayı düşünüyosun ? aslında windows 7'nin modifikasyonlu olanları var onlarıda denemek lazım bi gelseydi
  • Ben narpost denen kurye firmasını aradım. Ürünler merkez şubelerinden gidecekleri şehir ve semtlere bugün sevkedilmiş. İstanbul için yetiştiren semtler bugün dağıtımını yaptı kalanlarda yarın gelir. Arayınca bir 10 dakika bekletip size teslimat yapacak şubeyi arayıp ne zaman teslim edeceklerini öğrenip size söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 27 Aralık 2011; 20:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sablsm

quote:

ben 6 gb xp kullanacağımı hiç sanmıyorum kesin formatlarım o zamanda türkçeleşir yedeğinide alır paylaşırım driverlerini zaten aldığım gün indirmişdim ama bu ısı işi kafamı kurcaladı...

xp mi atmayı düşünüyosun ? aslında windows 7'nin modifikasyonlu olanları var onlarıda denemek lazım bi gelseydi

7 yide deneyeceğim win 2000 de 8 beta çıksın onuda xubuntu backtrack hepsini deneyeceğim ama temel sorunları bi türlü aşamadıkki :(
    edit: herşeyden önce cihazım gelmedi gelen arkadaşlar yardımcı olmuyorlar ama bunlar sonraki işler. 2 temel sorunumuz xp neden 1.5 değilde 6 gb
    2 gerçekden bir ısınma problemi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 27 Aralık 2011; 20:57:48 >

• arkadaşlar office falan yüklü birazda o yer kaplıyor toplamda 7.44 üne izin veriyor zaten 2.5gb ı boş 5 gb gibi kullanılan yer var oda ne kaplıyor bilmiyorum. bu arada ısısına nerden bakabilirim xp kullanmayınca bulamadım unuttum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.