Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cosine

http://www.zevkli-forum.com/windows-7-turkce-lite-cd-versiyon-3-alternativ-tek-link-rs-hf-mega-t182614.html?s=0babcef0b56675c9c3b41c4e9dd87808&t=182614

windows 7 lite linkleri buldum acaba olurmu cıhaza yapan varsa resımlı anlatabılırmı?

Aşağıdaki microsoftun programı ile iso dosyasını usb belleğe boot olarak yazıp açılışta FN+F11 ile spiganıza kurabilirsiniz.
    http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe

• Merhaba arkadaşlar, ben orjinal gelen WinXP ile kullanıyorum SAGEM SPIGA' yı, fakat birtürlü güncelleme yapamıyorum, nedenini bilen yada bunu nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olmak isteyen var mı? aceba,

Not: hiç bir şekilde Microsoft ile ilgili hiç bir siteye girmiyor...

teşekkürler...
  • w7 lite kullanıyorum 1 ay dır ama ağır oluyor sistem bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba bu cihaz için batarya nerdne satın alabiliriz .. iki bataryayla gün boyu idare eder bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanerce

w7 lite kullanıyorum 1 ay dır ama ağır oluyor sistem bilginiz olsun

bence bunun yerine micro xp ya da işte xp lite tarzı kırpılmış xp denemek gerek. benim 2 adet denemem oldu olumsuz şöyle bi kaç arkadas daha denesek süper olacak.
  • Arkadaşlar bazılarınız saçma diyebilir ama cihazla ilgili bisey kesfettim cihaz aslında ısınmıyor ellinizde tuttugunuz zaman ama altındaki delikler kapanınca yani bi masaya falan koydugunuzda cok ısınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosine

Arkadaşlar bazılarınız saçma diyebilir ama cihazla ilgili bisey kesfettim cihaz aslında ısınmıyor ellinizde tuttugunuz zaman ama altındaki delikler kapanınca yani bi masaya falan koydugunuzda cok ısınıyor

işlemciyi biraz kas bak bakalım nasıl ısınıyor.
  • Beyler Erh@n arkadasımızın yedeğini upload edecek bir baba yiğit var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 31 Ocak 2012; 0:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

@isolas

shift + 2 kombinasyonu ile çıkıyor @ karakteri

Olmuyor hocam bende shift ve 2 kombinasyonu ' (tırnak işareti) yapıyor. Klavyeden bi ayar falan mı değiştirmem gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolas

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

@isolas

shift + 2 kombinasyonu ile çıkıyor @ karakteri

Olmuyor hocam bende shift ve 2 kombinasyonu ' (tırnak işareti) yapıyor. Klavyeden bi ayar falan mı değiştirmem gerekiyor acaba?

Klavye ayarı Türkçe'dedir. İngilizce yapman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanerce

w7 lite kullanıyorum 1 ay dır ama ağır oluyor sistem bilginiz olsun

Ben de windows 7 lite kurdum şimdi. Kamera hariç tüm donanımı kurdum. Ama hiçbir şekilde kamera açılmıyor ve sistemde görünmüyor. Acaba ulauncher eski versiyon mu sen nasıl yaptın. Kamera çalışıyor mu? Ayrıca şu an codecler de dahil olmak üzere kurdum. Hibernate kapattım. hard diski de sıkıştırdım ve 4.24 gb. boş alan var şimdi. Tek sorun kamera onu da halledersem bence çok mükemmel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetkose

Merhaba arkadaşlar, ben orjinal gelen WinXP ile kullanıyorum SAGEM SPIGA' yı, fakat birtürlü güncelleme yapamıyorum, nedenini bilen yada bunu nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olmak isteyen var mı? aceba,

Not: hiç bir şekilde Microsoft ile ilgili hiç bir siteye girmiyor...

teşekkürler...

virüs yemiş olmayasın.
    bir de hosts dosyana bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Beyler Erh@n arkadasımızın yedeğini upload edecek bir baba yiğit var mı?

Hadi beyler yardımcı olacak yok mü?
  • ben bisey sormak istiyorum isletim sisteminin suresimi bitiyo bitince nasil duzelticem
  • Alet 4x4 sağolsun kargosunuda ödemiş çok ince bir satıcı .. sorunsuz alışveriş .. elime geçti tek şarjla teomanın bütün şarkılarını dinledik kar manzarası eşliğinde istanbulda .. aradığım alet buydu .. teşekürler
  • arkadaşlar başka satmak isteyen olursa anında alış yapabilirim aldığı fiyattan bana ulaşın .. 30 sn içinde paranız hazır ..
  • Bana hediye gelen sagem spiga kullanılmamış ürünü ilk tercih olarak samsung tablet p1000 ile takas yapmak istiyorum. Ürünü elden gösterebilirim.Satış fiyatını pm ile öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axesis

Alet 4x4 sağolsun kargosunuda ödemiş çok ince bir satıcı .. sorunsuz alışveriş .. elime geçti tek şarjla teomanın bütün şarkılarını dinledik kar manzarası eşliğinde istanbulda .. aradığım alet buydu .. teşekürler

güle güle kullanın, bazı cihazları kullanmak için genç olmak gerekiyor gerçekten. hayırlı olsun, ben teşekkür ederim hızlı ödemeniz için.
  • Sagem Spiga - Umid M1 Sürücüleri (Sagem Spiga - Umid M1 Drivers)

http://www.mirrorcreator.com/files/W1NYZQGO/Sagem_Spiga_UmidM1_ALL_DRIVERS_SOYLEV.7z_links
  • merhaba..
    forumu cook sık takip edemiyom..
    izmirdenm yaklasık 300 lira butcem war..
    satacak olan arkadaslar olursa 5453726272 no'lu telefondan ulasabilirler..
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.