merhaba.. forumu cook sık takip edemiyom.. izmirdenm yaklasık 300 lira butcem war.. satacak olan arkadaslar olursa 5453726272 no'lu telefondan ulasabilirler..
Ben satmayı düşünüyorum simdi arıyorum
arkadaşlar bu arada i-mbook sitesinin kapanmasını fırsat bilerek çıkar elde etmek isteyen insanlar var, çeşitli sitelerde ürünün driver cdleri fahiş fiyatlarda satılıyor. buna sebebiyet vermemek için paylaşımlarınızı sürekli ve güncel tutmanızı tavsiye ederim saygılarımla
kuzenimde var daha hiç kullanılmadı izmir ve çevresine elden teslimatta yapabilir,elden fiyatı 400,get olursa kargo dahil olmak üzere 450 tl diyordu sorabilirim isterseniz
selam arkadaşlar ben yanlışıkla sagem spiganın dokumatik programını sildim Touchside bu brogramı olan varsa paylaşa bilirmi yada bulmam için yardımcı olsanız vetya sagem spigadan versiyonu felan nedir bakıp yazsanız çok sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: yoranli83
kuzenimde var daha hiç kullanılmadı izmir ve çevresine elden teslimatta yapabilir,elden fiyatı 400,get olursa kargo dahil olmak üzere 450 tl diyordu sorabilirim isterseniz
abartmasın bence ya, bu arkadasım 200e satıldı bu cihaz. hani tamam kar yapsın ama bu ne ya
quote:
Orijinalden alıntı: cenkozgen
quote:
Orijinalden alıntı: yoranli83
abartmasın bence ya, bu arkadasım 200e satıldı bu cihaz. hani tamam kar yapsın ama bu ne ya
Herkes istediği fiyata satar, onda sorun yok ama bir üstteki mesajıyla birlikte okununca daha bir ironik oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: nylnmrize
selam arkadaşlar ben yanlışıkla sagem spiganın dokumatik programını sildim Touchside bu brogramı olan varsa paylaşa bilirmi yada bulmam için yardımcı olsanız vetya sagem spigadan versiyonu felan nedir bakıp yazsanız çok sevinirim
söylevin bir kaç sayfa önce paylaştığı linkte bütün driverler var bence indir bi köşede dursun
fahiş fiyat söylemeyecek satan arkadaş varsa bana pm den ulaşabilirmi almak istiyorum bi spiga bende :)
yokmu satan ??
yardım eden ve driverları paylaşan arkadaşlara çok teşekkur ederım tum drıverlerın indırdm kay dettm cihaz ilk gun gbi çalışıyo artk mutlu oldum :)
kusura bakmayın satan ben değil kuzenim,bu arada paylaşımlarınız ve görüşleriniz için herkese teşekkürler
32 gb micro tanıyomu deneyen oldumu bide blootot 3g yi kapamadan açlılıyomu blootot mause için soruyorum
biz bu spigaları aldıkta ALLAH korusun 5 6 ay sonra arızalandı ne bir driver i var piyasada ne de bir teknik servisi, varmıdır arkadaşlar bir çaresi ?yasalara göre 2 yıl garanti 10 yıl da teknik destek vermek zorunda benim bildiğim tedarikçi firmalar ancak bu spiga işi biraz sakat geldi bana
quote:
Orijinalden alıntı: CheKirqe
yokmu satan ??
var istanbul içi elden satarım hiçbir yazılım denemesi format vs yapmadım sadece aylık internet paketim bitinceye kadar kullandım daha sonra koydum kenara duruyor..isteyene 300 tlden istanbul içi satarım..
arkadaslar ben yedekleme falan yapmadim nolur yapmayinca birde bu isletim sisteminin suresi bitiyomus galiba nasil yapicam bitinnce bi bk bildigim yok
quote:
Orijinalden alıntı: axesis
32 gb micro tanıyomu deneyen oldumu bide blootot 3g yi kapamadan açlılıyomu blootot mause için soruyorum
İlk sayfalarda birisi 32gb için denedim çalışıyor demişti
Birde hocam blootot değil Bluetooth olacak ve 3g ayrı Bluetooth ayrı açılabiliyor
arkadasımla beraber almıştık 1er tane, o satmaya karar vermiş. 300 TL ye satılıktır, düşünen arkadaslar Pm yolu ile iletişim kurabilirler.
sistem dosyaları 3 gb filan ama hdd full dolu ben size diyim bunun yedeği var içinde ama hangi tuşla geri yükleme yapıyor acep
quote:
Orijinalden alıntı: axesis
sistem dosyaları 3 gb filan ama hdd full dolu ben size diyim bunun yedeği var içinde ama hangi tuşla geri yükleme yapıyor acep
yedeklerde kaynak ile hedef aynı sistem diski olamaz
arkadaşlar cihazın butun sürücülerini yükledim ama wifi açamıyorum umid launcer diye bir program kurdu ondan wifi işaretleniyor ama işareti koyamıyorum ve wifi açılmıoyor bir bilgisi olan var mı ?