Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fare ayarlarını gösderecek kimse yokmu birisi bi zahmet cevap versin hocam cihaz kardeşim de olsa 5 dk lik iş hallederiz hemen
  • İzmir deyim satma niyetinde olan varsa bana pm atabilir lütfen mantıklı fiyat verin nakit ödeyeceğim
  • evet 2. spigamıda satın aldım kardeşime forumdan yokmu başka satan .. 30 sn de para hazır ..
  • Okuldaki memurun sagem spiga bilgisayarını buradan indirdiğim programlar sayesinde rahatça kurdum..Teşekkür ederim, yanlız bir sorum olacak, konuda bulamadım, avea 3g modem ile bağlanıyor arkadaş ama sim kartı cihaza taktığımızda, modem bağlanmaya çalışıyor, sinyal görüyor ama daha sonra hata verip "radio off" diye bir yazı çıkıyor modem programında..olayı anlamadım, bilgisi olan var mı acaba? orjinal xp yüklü ikende aynı hatayı veriyordu, formattan sonra düzelir sanmıştım ama olmadı...belkide avea dan kaynaklanıyordur, bilemedim...
  • keşke kurcalamadan servise yolasaydın bazı arkadaşların 3g si bozuk çıktı yoladı haletiler .. 3g bozuksa yapcağın çok bişi yok aea da hiç denemedim ama vodafonede simi koyuyon iş bitiyor
  • merhaba..gittigidiyordan hemen alabilirim..ilan actıgınızda aramanız yeterli..5453726272..
  • gittigidiyordan bir ilan açıp linkini pm atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: argural

Elimizde 3 adet Spiga bulunuyor.

İsteyen arkadaşlar için Gittigidiyor' dan özel satış açabiliriz.

Gitti Gidiyor Hemen Al fiyatı 275 TL, Peşin 250 TL olacaktır.

argural hala cihaz var mı elinde ?
  • Beyler benim cihazın kendisi açılıyor fakat ekrana enerji gelmiyor...aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • sagem kullanıcıları timsaha yatmış yav ubuntu kurdum cihaza ama bataryayı sömürüyor maşallah xpye devam anlasıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartowski_! -- 7 Mart 2012; 14:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Beyler benim cihazın kendisi açılıyor fakat ekrana enerji gelmiyor...aynı sorunu yaşayan var mı ?

ekrana çok dikkatli bakıldığında aslında görüntü var ise inventeri gitmişdir çok pahalı bişe değil ama genede servise gönder
  • Ben de win7lite yukledim. Suan icin cok takilma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torq

Ben de win7lite yukledim. Suan icin cok takilma yok.

hocam biraz detaylandırırmısın? ve tabi xp ye göre kıyasslarmısın?
  • SIFIR KUTUSUNDA SPİGA ARIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Orijinalden alıntı: torq

Ben de win7lite yukledim. Suan icin cok takilma yok.

hocam biraz detaylandırırmısın? ve tabi xp ye göre kıyasslarmısın?

tabii ki xp'ye gore daha yavas ama 7 nin yeni ozelliklerini kullanmak ve 7 nin gorunumunde calıstırmak cok daha hoş duruyor.
    son guncellemelerini yapıp bir kac gun deneyip performansını gorecegim
    sonra xp yi tekrar yedekten alıp onun performansını karsılastırıp tam detaylı bir cevap verebilirim.
  • Arkadaşlar 13. sayfada verilen linklerle erhan nickli arkadaşın image dosyasını kurdum ancak xp açılırken ürün etkinleştirme hatası veriyor ve etkinleştirme onayı verildiğinde zaten etkinleştirilmiş deyip tekrar oturum kapatıyor. Yeni image dosyası yedekleyen varsa yada önerdiğiniz bi dosya varsa linkini paylaşabilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMARFAROOQ

Arkadaşlar 13. sayfada verilen linklerle erhan nickli arkadaşın image dosyasını kurdum ancak xp açılırken ürün etkinleştirme hatası veriyor ve etkinleştirme onayı verildiğinde zaten etkinleştirilmiş deyip tekrar oturum kapatıyor. Yeni image dosyası yedekleyen varsa yada önerdiğiniz bi dosya varsa linkini paylaşabilirmisiniz...

17. sayfada yazdıklarıma bak ama bilgisayar açılırken f8 ile açıp güvenli kipte aç büyük ihtimal açılır aynen dediklerimi uygularsan sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum
  • bu ekranı nasıl kalibrize ediyoruz yahu. ekranınn kenarları işlemiyor dokunmatik.
  • ANKARADA SPİGA SATAN VARSA SIFIR GARANTİLİ BİR CİHAZ ARIYORUM.İLGİLENENLER MESAJ ATSIN
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 25 Mart 2012; 12:43:50 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.