Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: ender_077

adaptörümü kaybettim adaptör üzerindeki değerleri yazar mısınız ona uygun bir tane almak için

CLİCK
    MODEL: CPS024095252*
    INPUT: AC 100-240V 50/60HZ 0. 554
    output:9 .5V 2520mA

çok sağol.şimdilik elimde 12v 2 A lik adaptör vardı onu kullanıyorum kısa süre için
  • sagem spiga aldım ,benim kardeşim yanlışlıkla ses kartını sildi internetten bir sürü ses kartı indirdim ama hiç biri olmadı lütfen yardım edinn :(
  • ilk sayfalarda vardı 15 e kadar bi tara bulursun muhakkak
  • Sagem spiga'yı sıfır olarak hangi teknoloji marketten alabilirim?Veya vodafone'da hala var mı?
    Sıfır gerekiyor çünkü 2.el veya internetten almam yasak.
    Lütfen yanıtlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlanlanl -- 29 Mayıs 2012; 11:01:16 >
  • Sıfır vodafone bayilerinde bulunurda 1000 lira civarı fiyatı vardı en son. Tabi o fiyada ipad alınır bunu almak mantıklı değil. Gittidiyor, Sanalpazar, DH ikinci el de bulursanız uygun fiyata bulursunuz başka yolu yok.
  • Gittigidiyorda buldum da kapanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlanlanl -- 29 Mayıs 2012; 14:56:53 >
  • Vodafone'da hala satılıyor mu bilen var mı
  • izmir karşıyakada var 2 vodafone bayisinde de, ama fiyatı malum 1000 TL civarı.
  • arkadaşlar elimde çok temiz kutulu tüm aparatları ile var. Almak isteyen olursa 350 liraya verebilirim.
  • sagem spiga almak isteyen olursa bana ulaşsın vodafone kampanyasından almış olup 1 ay felan kullandım sonra kaldırdım kutusunda duruyor tüm aparatları mevcut işletim sistemine dokunmadım hiç yani sıfır alacağınız ile aynı..İstanbul Kadıköy 0542 218 4248
  • Sagem spiga'ya izin alamadım oyuncak dedi.Ancak sony vaio p alabiliyorum.Sony center'larda bulunur mu?
    Malatyapark sony center'dan alacağız.Sony center'larda sony'nin tüm ürünleri bulunur mu?
    (Kusura bakmayın sony vaio p başlığı bulamadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlanlanl

Sagem spiga'ya izin alamadım oyuncak dedi.Ancak sony vaio p alabiliyorum.Sony center'larda bulunur mu?
    Malatyapark sony center'dan alacağız.Sony center'larda sony'nin tüm ürünleri bulunur mu?
    (Kusura bakmayın sony vaio p başlığı bulamadım)

Ipad veya onun ayarında android tablet tavsiye ederim. Sony pahaldır baya performansı ile fiyatı mantıklı olmaz.
  • sonyde spigadan çok farklı değil o kadarparan vasa bencede ipad al
  • Tablet almama izin yok ama sorunu çözdüm izin verdi.
    Şimdi alacak yer arıyorum.ama İnternetten alma konusunda hala soğuk.
  • Artık benim de spigam var.Sipariş verdik.Sahibinden sitesinden tuzluya aldık.(güvenli e-ticaret) var diye.
  • Bu şeye linux kuran ve tüm donanımı çalıştırabilen var mı?
  • uygun fiyata satan var mı? varsa taibim.. ama dediğim gibi, uygun fiyata.. aldığınız fiyattan ucuza alırım yani satan varsa
  • Hız aşırtma bile yapabilen var el kadar aygıtla :) 199 tl lik gecen seneki kampanya harbiden iyiydi ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Bu şeye linux kuran ve tüm donanımı çalıştırabilen var mı?

O biraz zor be sayın hocam. Az bir ihtimalde olsa Damn Small Linux ile dene diyeceğim ümitsizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Bu şeye linux kuran ve tüm donanımı çalıştırabilen var mı?

O biraz zor be sayın hocam. Az bir ihtimalde olsa Damn Small Linux ile dene diyeceğim ümitsizce.

live sürüm bir çok linuxu çalıştırıyor.
    Sorun tam olarak işlevsel hale getirmek.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.