Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hyasing40

quote:

Orijinalden alıntı: brightmobil

Merhaba

Sagem Spiga Brightmobil stoklarına girmiştir.

http://www.brightmobil.com/Sagem-Spiga-El-Bilgisayar%C4%B1SWAP-P451.aspx

sanırım bu site için çalışıyorsunuz keşke pilde ithal ettirip satsanız

+ Adaptör

Yedek parçalar daha çok satar.

• Sagem Spiga bilgisayarların Yedek parçalarını TELESERVİCE yetkili servisinde bulabilirsiniz. 2yıl garantiyi bu firma vermektedir.
  • arkadaşlar format attım windows xp prof. kurdum tüm driverleri yükledim ama birtek 3g sıkıntı yaşıyorum, şaunda 3g proğramını açtığımda radio is off diyor bunun sebebi nedir? lütfen bana acil yardımcı olun.
  • wallahi orjinal proğramı filan bilmiyorum ne olduğunu ama intermetten tüm driverlerini buldum yükledim tüm donanımların, ama bir türlü 3g bağlanmadım.
  • arkadaşlar spiga cihazını satacak olan varsa 250 tl kadar temizliğine ve durumuna göre alabilirim, benimle 5 3 7 3 4 7 1 8 5 3 ulaşabilirsiniz isa ben.
  • anneme hediye aldığım sagem spigayı satıyorum arkadaşlar, ihtiyaç fazlası artık. almak isteyenler pm ile irtibat kurabiliri. tek eksiği kulaklığı bulamadım hiçte kullanılmadı, bunun dışında herşey tam. Bunuda bulabilirim heralde evde biyerde.
  • Merhaba

2 yıl garantili olarak alabilirsiniz üstelik taksit imkanıda var.

http://www.brightmobil.com/Search.aspx?k=sagem+spiga
  • guzel alet. bende de vardı fakat sattım. performans sorunu beni bezdirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKCoNDoR -- 22 Ocak 2013; 20:57:54 >
  • merhaba. xp kurdum ama kart okuyucu ve wifi driverlerinda sorun var.yardimci olabilecek var mi? orjinal driverlar gerekiyor.pm atabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar bu cihazı telefon olarak nasıl kullanabiliriz? messenger veya onun benzeri bir yazılımlamı yoksa buna özel bir yazılım varmı? malum simkart ve 3g olduğu için özel bir yazılım olabilir diye düşünüyorum
  • windows 8 deneyen varmi
  • Slm arkadaşlar bu sitedehttp://www.brightmobil.com/default.aspx
    sagem satılıyor almayı düşünüyorum ancak güvenilir mi alan var mı ürünler sağlam mı
    site hakında bilgisi olan var mı
  • quote:

windows 8 deneyen varmi

Yok artık :) Xp'de anca nefes alıyor aygıt :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

windows 8 deneyen varmi

betasını kurmuşlardı yavaşdı biraz ama belki stabil son sürümde hızlandığını umuyorum xp dede zor nefes almıyor o kadarda bence idare eder cs 1.6 bile oynanıyor:) maksat xp dokunmatik tasarlanmadığından belki 8 de daha iyi olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

windows 8 deneyen varmi

betasını kurmuşlardı yavaşdı biraz ama belki stabil son sürümde hızlandığını umuyorum xp dede zor nefes almıyor o kadarda bence idare eder cs 1.6 bile oynanıyor:) maksat xp dokunmatik tasarlanmadığından belki 8 de daha iyi olabilir

Windows Phone 8 ile bak çok iyi olur o donanımla, tabi telefon özelliğide getirilirse :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. spigaya format atamıyorum. flaşa xp attım wintoflash programıyla. usbden boot ediyorum. ilk başta dosyaları yüklüyor sonra tam f8 e basıp kabul diyeceğimiz ekran gelmiyor. şunu diyor: kur son kullanıcı sözleşmesini bulamadı. ve sadece f3=çık seçeneği var. acil yardım lütfen
  • hocam usb ye yanlış atmışındır xp cd sinde eula diye bir yazı arat onu flasha kopyala hangi programları kullanıyorsun bilemiyorum ama bana sorarsan usb cd-rom sürücüsü ile kur
  • iyi gunler arkadaslar soylev arkadasin paylastigi yoube den vsorunsuz video izleme olmuyor mozilla da eklentiyi bulamiyorum yardımcı olur musunuz arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai -- 2 Aralık 2012; 8:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

@laider daha önce 3g ile ilgili yazdığım mesaj vardı onu okudunuz mu?

@RS modemin modeli nedir?

Youtube da 720p/1080p oynatmayı yazıyorum.

İhtiyacımız olanlar; Firefox, purecodec, flvreplacer ve daha önce linkini verdiğim modlu sürücü.

Purecodec yüklü ve ayarları yapılı olarak varsıyıyorum.

Firefoxu açıphttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashvideoreplacer/ bu eklentiyi kuruyoruz.

Youtube adresine girip herhangi bir yerinde sağ tıklayıp sayfa bilgilerini göster diyoruz. izinler kısmından çerez göndermeyi kapalı konuma getiriyoruz.

Firefoxu baştan başlatıyoruz. flvreplacer da embedded seçilidir. Youtubeda otomatik devreye girmesi lazım. Herhangi bir video açılınca videoya sağ tıklayıp plugins-options kısmından bufferı 20 sn yapıyoruz.

Sorunsuzca 720p / 1080p oynatabilirsiniz artık. Takılma olursa internet hızındandır. Videoyu büyültüp durdurun. Yüklenince sorunsuz izlersiniz.

konu hortlaycak arkadaslar ama ne yapailim
    dediginiz yontemleri hepsini olmadi mozilla da eklentiyi silmisler google den aradim bulamadim suan youtube den 480p izleyemiyorum yardimci olur musunuz
    purre codec ayarlarindan sonra windows media player 720p rahat aciyor ancak pure ve km player her videoda siyah ekrandavideo oynatiyor goruntu yok ses var yani ardimlarinizi bekliyorum

• kimse yardımcı olmuyor herkes kabuguna çakılmış
    windows 7 inin driverlarını verecek kımse yok mu
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.