Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • THNPC nin çalışma mantığı çok farklı evet dediğiniz gibi ayrıca aktivasyon sorunlarıda var ancak win xp den daha iyi olduğunu söyleyebilirim kullanım rahatlığı açısından ancak ne yaparsam yapayım ram kullanım miktarını 350 mb nin altına çekemedim hala uğraşıyorum olmadı w7 lite deneyeceğim
  • nereden bulaşdım bu lanet alete bilmiyorum gece saat 2 olmuş yarın mesayi var dahan traş olacağım gözlerim acıyor ama uyku yok bu gün buna belki 10 defa format attım en iyisi w7 lite oldu tüm driverler sorunsuz çalışıyor ram kullanımınıda biraz daha azaltırsam mükemmel olacak bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

nereden bulaşdım bu lanet alete bilmiyorum gece saat 2 olmuş yarın mesayi var dahan traş olacağım gözlerim acıyor ama uyku yok bu gün buna belki 10 defa format attım en iyisi w7 lite oldu tüm driverler sorunsuz çalışıyor ram kullanımınıda biraz daha azaltırsam mükemmel olacak bilginize

Hocam w7 lite'ı nerden buldunuz?
  • torrentten çektim 3 tane - 4 tane oldu ama kafama göre birtane bulamadım oynuyorlar sistemle sadece eksiltme yapıp ram kullanımı düşüren bir tane bulsam onu kullanacağım w7 lite makinede çok güzel çalışıyor w8 i beğenmedim
  • 200 lira verebilirim satan varsa
  • 300 e satıyorum. format vs atılmadı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsekeer -- 6 Mart 2013; 6:23:07 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsekeer -- 6 Mart 2013; 6:23:18 >
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler , Sagem spiga'nın bright mobil de hala satışı devam ediyor mu ?
  • Konu sahibi arkadaşımdan özür dileyerek, bu mesajın yerinin burası olmadığını kabul ederek bu başlığın takipçilerinden özür dileyerek....

Geçen yıl malum kampanyada 200 Tl ye almıştım. Şu an ihtiyaç fazlası gibi duruyor. Derslerin yoğunluğu evdeki masaüstü laptop pda lar derken. Çok fırsatım olmuyor. Kargo dahil aldığım fiyatı geçmeden istekli arkadaşlara satabilirim. Antalya merkezdeyim. Elden verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwbeko

Evet Windows-8 imajını, driver sorunlarını çözünce yayınlayabilirim.

Driver problemiyle ilgili küçük de olsa bir yol kadettim.
    Marvell sd8686 wireless çalıştırdım, kamerayı çalıştırdım.
    Dokunmatikte sorun yok, fakat ŞUNU UNUTMAYIN:

WINDOWS-8 HİÇBİR ZAMAN BİR ANDRID KULLANIMINI TAKLİT EDEMEZ.
    BİR METRO ARAYÜZÜ İNŞA ETMEKLE BU İŞİN OLMAYACAĞI AÇIKTIR.
    YİNE HANTAL KULLANIMLI, KULLANICI DOSTLUĞUNDAN ÇOK ÇOK UZAK,
    NE ÜDÜĞÜ BELLİ OLMAYAN METRO EKRANIYLA; BİR ANDROID SİSTEME ULAŞAMAZ.
    ANLAYACAĞINIZ WINDOWS GENE BİR WINDOWS...

YANİ KISACA;
    NE BİR ANDROID WINDOWS'UN YERİNİ TUTABİLİR;
    NE DE BİR WINDOWS, ANDROID'İN YERİNİ TUTABİLİR...

Bu seferde görüntü driver'nda GMA 500 (Atom Z500 serisi)
    Sony Vaio P: için kullandığım driver sorun çıkarıp kasmalar yaratmaya başlayınca,
    Windows-8 in kendince tanıdığı standart driver'la ve 800 x 600 çözünürlükle şimdilik devam edeceğim;
    Daha iyi bir sürücü uydurana dek...

Bu arada donanım üreticileri henüz Windows-8 için yeni driver üretmekte çok geç kalmışlar,
    Hatta bazı donanımlar için Winows-8 driver'ı çıkmayacak gibi görünüyor.

Bu durumda uyabilen alternatif driver'larla bu cihazı şahlandırıp, değerine değer katmak amacım.
    Olacak gibi inşallah..

Ancak wireless'i uydurma yöntemlerle, alternatif sürücülerle
    çalıştırmaya başlayınca çekim gücü zayıf olarak çalışıyor., ama çalışyor mu çalışıyor..
    İki oda sonrasında çekiyor mu diye sorarsanız, evet zayıf da olsa çekiyor.

İnşallah şu minicik aygıtı performans canavarı yapıp; kısa zamanda imajı yayınlayabilirim..

İmage ı hazırlayabildiniz mi? Sabırsızlıkla bekliyoruz

• SAGEM SPİGA ARANIYOR KUTUSUNDA TEMİZ 250 TL DEN AŞAĞI FİYATA.05354233237
  • sagem sipigavar elimde konya beyşehirden elden satabilirim 300tl den aşşağı olmaz herşey full çalışır win8 kurdum bataryası güzel gidiyor
    tel 05456568728 alacaklara@
    TOPLU ALIMLAR YAPILIR.
  • istanbuldayım cihazını satmak isteyen varise iletişime geçmelerini rica ederim.
  • Merhaba arkadaşlar, benim bir tanıdığım şu şekilde bir soru sormuş, yardımcı olabilirseniz sevinirim. aynen yazdığını yapıştırıyorum buraya,

Normal bir klavyede, “Alt+Shift+Num Lock” tuşlarıyla klavyeyi fare olarak kullanma imkanı olmasına rağmem bu cihazda Num Loock tuşu olmadığından bu fonksiyonu aktif edemiyorum. Ekran klavyesi ile de denedim. olmuyor.

Fare sağ tık işlevini bir tuşa, (F) fonksiyon tuşlarından birine ya da tuş kombinasyonuna aktarabilme imkanı var mı? Nette çok aradım ama bir yöntem bulamadım.

Boş bir vaktinizde (tabii varsa!) bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Shift + F10

Yetmezse;

AutoHotkey,
    FastClicker,
    iMouse,
    mouseemulator,
    mousemu.

Ya da benzerlerini yükleyip kullanın.

Bu arada ben birşey sorayım;

16 GB' tan büyük micro SD kart takıp, deneyen kullanabilen var mı?

Esenlikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut4.bahtiyar -- 10 Nisan 2013; 10:27:26 >
  • Merhaba arkadaşlar. Elimdeki spigayı kullanmadığımdan dolayı DH üyelerine 220TLye satabilirim ilgilenen arkadaşlar pm atabilir. İş saatlerimin değişken olmasından dolayı 1 gün içinde kesin dönüş yaparım. ürünün ilan linki bu. taksit, get, kargodan dolayı oluşacak masraflar\komisyonlar alıcıya aittir. Bu fiyattan sadece DH üyeleri alabilir.

edit:forumdan DeLLyCeM nickli arkadaşımıza satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvso -- 3 Ağustos 2013; 11:32:00 >

• birşem soracam arkadaşlar bu alete wi 8'in tablet sürümünü kuran oldumu
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.