Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bende Sagem Spiga aldım ve kardeşim Windows güncellemesi yapmış HDD hiç boş yer kalmamış boş yer açayım derken driver dosyalarınada zarar verdim ve temiz bir Windows kurulumu yapmam lazım. Elinde Windows imaj - iso dosyası olan varsa paylaşabilirmi
  • xp Driverlari isterseniz upload edebilirim imaj olup paylasacak olacagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vga cıkısı var mı ?
  • hocam peki stabilmi durumu nasıl daha kullanışlı bir hal alıyormu

bu arada bu cihaz gözlerinizi acıtıyormu ben 1 saat bakamıyorum
  • hocam peki imajını paylaşırmısınız varmı oyle bir durum birde yardımcı olcağımız birşey varmı?
  • İyi gunler arkadaslar sagem spiga aldim netten 480p videolari izlemek iskence olmuyor sagem kullanicilar kulubunu bastan sona okudum soylev arkadasin verdigi bi yontem var onuda denedim olmadi,verdigi grafik surucusunude hicbir yerde bulamadim
    Netten epey ekran karti surucu indirdim hepsinde ayni
    simdi sagem kullanan arkadaslara sesleniyorum :) netten sorunsuz video izleyen arkadaslara yani yardimci olur musunuz kullandiginiz suruculeri ve yontemi paylasir misiniz lutfen
    Bi de Sagemden 720 p videolari altyazi destegi ile rahat izliyorum ama netten izleyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wwwbeko

Evet Windows-8 imajını, driver sorunlarını çözünce yayınlayabilirim.

Driver problemiyle ilgili küçük de olsa bir yol kadettim.
    Marvell sd8686 wireless çalıştırdım, kamerayı çalıştırdım.
    Dokunmatikte sorun yok, fakat ŞUNU UNUTMAYIN:

WINDOWS-8 HİÇBİR ZAMAN BİR ANDRID KULLANIMINI TAKLİT EDEMEZ.
    BİR METRO ARAYÜZÜ İNŞA ETMEKLE BU İŞİN OLMAYACAĞI AÇIKTIR.
    YİNE HANTAL KULLANIMLI, KULLANICI DOSTLUĞUNDAN ÇOK ÇOK UZAK,
    NE ÜDÜĞÜ BELLİ OLMAYAN METRO EKRANIYLA; BİR ANDROID SİSTEME ULAŞAMAZ.
    ANLAYACAĞINIZ WINDOWS GENE BİR WINDOWS...

YANİ KISACA;
    NE BİR ANDROID WINDOWS'UN YERİNİ TUTABİLİR;
    NE DE BİR WINDOWS, ANDROID'İN YERİNİ TUTABİLİR...

Bu seferde görüntü driver'nda GMA 500 (Atom Z500 serisi)
    Sony Vaio P: için kullandığım driver sorun çıkarıp kasmalar yaratmaya başlayınca,
    Windows-8 in kendince tanıdığı standart driver'la ve 800 x 600 çözünürlükle şimdilik devam edeceğim;
    Daha iyi bir sürücü uydurana dek...

Bu arada donanım üreticileri henüz Windows-8 için yeni driver üretmekte çok geç kalmışlar,
    Hatta bazı donanımlar için Winows-8 driver'ı çıkmayacak gibi görünüyor.

Bu durumda uyabilen alternatif driver'larla bu cihazı şahlandırıp, değerine değer katmak amacım.
    Olacak gibi inşallah..

Ancak wireless'i uydurma yöntemlerle, alternatif sürücülerle
    çalıştırmaya başlayınca çekim gücü zayıf olarak çalışıyor., ama çalışyor mu çalışıyor..
    İki oda sonrasında çekiyor mu diye sorarsanız, evet zayıf da olsa çekiyor.

İnşallah şu minicik aygıtı performans canavarı yapıp; kısa zamanda imajı yayınlayabilirim..

inşallah hocam bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

hocam peki imajını paylaşırmısınız varmı oyle bir durum birde yardımcı olcağımız birşey varmı?

Merhaba ben bu cihaza nasıl yedekleme yaparım. Şuan sıfır olarak bi yerden buldum, ilk iş olarak sistem yedekleme yapmak istiyorum.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • hocam ilk mesajda yazıyor ayrıntılı olarak ama benim anlatımım sanki çok iyi olmadı arada söylevinmiydi birisinin daha anlatımı var dilerseniz onada bakabilirsiniz layın mantığı çok basit usb diskinizi boot olabilir bi şekilde formatlayıp usb diskden bilgisayarınızı açıyorsunuz sonrada ghost programı ile sistem görüntüsünü alıyorsunuz
  • orjinalin yedeği olsa hepimizin işine yarar.
  • quote:

Windows-8 kalıbını bir kaç güne yayınlayacağım.

Tüm sürücüleri çalıştırmayı başardım.
    Ekran kartı sürücüsü sadece Sony Vaio P serisininkiyle yaklaşık uymakta.
    Fakat ekran kartı sürücüsü devredeyken genel anlamda sistem performansı düşüyor.
    Ancak ekran kartını devreye alıp sadece bir oyun uygulaması açarsanız o uygulama için başarılı oluyor.
    Genel anlamda windows-8 kullanırken performans kaybı yüzünden buna bir script yazıp,
    gerektiğinde ekran kartini devreye sokup, gerekmediğinde standart ekran karti olarak calismasini saglamam gerek.

Ekran karti devrede olmayinca sistem performansı güzel.

Intel GMA 500 veya Intel Z510 Atom Graphic kartının maalesef windows-8 sürücüsü yok.

süreci paylaştığınız için teşekkürler,

takipteyiz

• quote:

Fakat ekran kartı sürücüsü devredeyken genel anlamda sistem performansı düşüyor.
    Ancak ekran kartını devreye alıp sadece bir oyun uygulaması açarsanız o uygulama için başarılı oluyor.
    Genel anlamda windows-8 kullanırken performans kaybı yüzünden buna bir script yazıp,
    gerektiğinde ekran kartini devreye sokup, gerekmediğinde standart ekran karti olarak calismasini saglamam gerek.

Intel GMA 500 veya Intel Z510 Atom Graphic kartının maalesef windows-8 sürücüsü yok.

http://gma500booster.blogspot.com/2012/12/capitolo-chapter-7-iemgd-116-november.html?m=1
    optimize driverlar isinize yarar mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

süreci paylaştığınız için teşekkürler,

takipteyiz

Aynen, takibe devam

• @wwwbeko,

şu tüketim çılgınlığı çağında, devrini çoktan kapamış, ancak kanımca hala muadili olmayan bu minik cihazı kolay yoldan satmak-vermek-çöpe atmak yerine,
    güncel ve işlevsel tutmak adına sarf ettiğiniz çabayı takdir ediyor, sonuca doğru attığınız adımları heyecanla takip ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 29 Ocak 2013; 10:34:21 >
  • Merhaba Bu ürün şu an biryerde satılıyormu fiyatı nekadar bende almak istiyorum internet sitesi olabilir satılan yer olabilir birisi yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysal11

Merhaba Bu ürün şu an biryerde satılıyormu fiyatı nekadar bende almak istiyorum internet sitesi olabilir satılan yer olabilir birisi yardımcı olabilir mi ?

Merhaba

Ben aldıgımdan beri dogru durust kullanmadım, kutusuyla duruyor. 250 tl ye verebilirim. Yaklasık o fiyattan da ben almıstım.
  • çok kolayca windows thin pc kurdum driverleri henüz deneyemedim ancak sorun çıkaracağını sanmıyorum bilginize
  • windows thin pc kesinlikle mükemmel oldu yanlız ram kullanımı %90 larda adam gibi bi hafıza kartı alıp readybost yaparsam sistem sanırım rahatlar gözlerim eskisi gibi acımıyor...

birde aklıma şöyle bir yöntem geldi bir program vardı flash bellekleri cd rom a çeviriyordu çiplerini değiştiriyordu eğer harddiske çeviren birşey varsa 32 lik class 10 bir kar alıp windowsu ona kurup mevcut hdd yide ram şekline getirmeyi düşünüyorum lakin olabilirliği konusunda emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

çok kolayca windows thin pc kurdum driverleri henüz deneyemedim ancak sorun çıkaracağını sanmıyorum bilginize

''Sadece güvenlik yazılımları, uzak masaüstü bağlantı programları ve medya oynatıcılar kurulabiliyor. MS Office uygulamalarına bile uzaktan erişmek zorundasınız. Aslına bakılırsa Windows TPC, sanal bir masaüstünden ibaret, tüm diğer bilgiler ana sunucuda bulunuyor.''
    Böyle bir yazı buldum. Gerçekten öyleyse pek iyi değilmiş gibi...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.