Şimdi Ara

Sagem Spiga Problemleri,Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spiga Cihazınıza dili ingilizce olduğu için yada program yüklemeyi kısıtladığı için format atmak zorunda kalabilirsiniz.
    Spiga nın formattan sonra diger bilgisayarlar gibi driver yüklemesi olmadığından kamera gibi özelliklerini ve dokunmatiğinde sorunlar yaşayabilirsiniz.
    Spiga nın 3G ,wifi-bluetooth ,Kamera gibi fonksiyonları "ulauncer " başlangıç programını yüklemenizle sorunsuz kurabilirsiniz.Ama şimdiki mevcut ulauncer programı UMID Mbook cihazlar için geliştirilmiş yazılımı yüklediğimizden kamera tuşunu bastıgınızda ses fonksiyonu devreye girmesi,wifi yi actıgınızda kamera fonksiyonu ortaya cıkması normal.Bu sorunu aşmak için orjinal Sagemin program filesindeki Ulauncer programı ile crack yapar gibi değiştirmeniz gerekiyor(umid için hazırlanan ulaunceri yükledikten sonra değiştirin)

3 G problemi sim kartının kaydı yapılmadığı veya no network hatası ise kartı görüyor ama şebekeye baglanmıyor hatası alabilirsiniz,bunun sebebi 2 şekilde olabilir. Mesela 32 k lik bir sim kart ile çalışması normal iken 64 k simkartta sorun cıkabiliyor. Bu sorun sim in 64 k olması olabilir. Diğer sorun ise Spigaların hatalarının cogunda olduğu gibi donanımsal olabilir ,bu durumda servsie gitmesi şart.

Dokunmatik programında kurulum yaparken seçeneklerde p2p seceneğini işaretlemesseniz açıldığında kalibrasyon yapmayacağı için işaretlerseniz sorunu halledersiniz.

Wireless driverinde bazen sorun cıkabiliyor. Bazı yüklenen Modifiye edilmiş olanlarda özellikle kurulumda wifisini otomatik kurduğu için wifi driveri ? sorunlu olarak görünebilir. bu durumda baska bir Xp versiyonu yüklemenizi tavsiye ederim. Ekran ,Ses ,wifi gibi driverleri backup tan alıp ,programı ile kurmassanız spiga için daha fazla disk alanına sahip olabilirsiniz.

Eğer ki ; yok yapamam derseniz donanımsal problemi yoksa 50 tl yi bana bağış yapıp kurabilirim.

• ya benim kardeşim yanlışlıkla ses kartını sildi ne yapıcam lütfen bilgi verin geri üklemek istiyorum internetten bir sürü ses kartı programı indirdim ama hiç biri olmadı LÜTFEN YARDIM EDİNN :(
  • Pek bilgim yok ama sistem geri yükleme veya Recovery sorunu çözebilir sanırım
  • ürün duruyorsa temizlik durumuna göre 250 tl verebilirim bana 5 3 7 3 4 7 1 8 5 3 isa ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.