Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

21.05.2015 Perşembe günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı.

Ver. 4.5.2 yazılımı ile eklenen/düzeltilen özellikler:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    - Dilediğin Zaman uygulamasında içerik detay ekranında favoriye ekle/çıkar ikonları eklendi.
    - Uydu alıcısının mobil ve tablet cihazları ile lokal ağ üzerinden uzaktan kumanda olarak kontrol edilebilme özelliği eklendi. (Bu özellik mobil/tablet cihazlarına çıkılacak yeni güncel uygulama ile aktiflenecektir.)
    - Kutuda nadiren oluşan kilitlenme problemleri giderildi, performansa yönelik iyileştirmeler yapıldı.
    - Bazı durumlarda gözüken detay bilgi ekranı gözükmeme problemi giderildi.
    - Dilediğin Zaman uygulamasında bazı içeriklerin satılabilme özelliği eklendi.
    - Dilediğin Zaman uygulamasında dizi içeriklerinde bir sonraki bölümü oynat seçeneğinin bazı durumlarda çalışmama problemi giderildi
    - Bazı küçük hatalar çözüldü.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

NOT:
    1. Yeni yazılım yüklendikten sonra “Ayarlar -> Temel Bilgiler -> Yazılım Versiyonu” menüsünden Yazılım Sürümü değerini kontrol edip henüz yüklenmemişse yüklemenizi rica ederiz.
    2. Yeni yazılımın yüklenmesi için uydu alıcınızı kullanmadığınız zamanlarda Standby modunda bırakmanız yeterli olacaktır. Kutunun fişini çıkarıp taktığınızda da hava güncel bir yazılım varsa yükleyecektir.
    3. Yazılım güncelleme esnasında bu işlemi iptal etmek için ön panelde yer alan Standby tuşuna 1-2 saniye basılı tutmanız yeterlidir.

Olumlu, olumsuz tüm bildirimlerinizi DIGITURKPLUSIQ@digiturk.com.tr adresine yapabilirsiniz.
    Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Digiturk Plus IQ Ar-Ge Takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: patric

Değerli Test Kullanıcımız,

21.05.2015 Perşembe günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı.

Ver. 4.5.2 yazılımı ile eklenen/düzeltilen özellikler:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    - Dilediğin Zaman uygulamasında içerik detay ekranında favoriye ekle/çıkar ikonları eklendi.
    - Uydu alıcısının mobil ve tablet cihazları ile lokal ağ üzerinden uzaktan kumanda olarak kontrol edilebilme özelliği eklendi. (Bu özellik mobil/tablet cihazlarına çıkılacak yeni güncel uygulama ile aktiflenecektir.)
    - Kutuda nadiren oluşan kilitlenme problemleri giderildi, performansa yönelik iyileştirmeler yapıldı.
    - Bazı durumlarda gözüken detay bilgi ekranı gözükmeme problemi giderildi.
    - Dilediğin Zaman uygulamasında bazı içeriklerin satılabilme özelliği eklendi.
    - Dilediğin Zaman uygulamasında dizi içeriklerinde bir sonraki bölümü oynat seçeneğinin bazı durumlarda çalışmama problemi giderildi
    - Bazı küçük hatalar çözüldü.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

NOT:
    1. Yeni yazılım yüklendikten sonra “Ayarlar -> Temel Bilgiler -> Yazılım Versiyonu” menüsünden Yazılım Sürümü değerini kontrol edip henüz yüklenmemişse yüklemenizi rica ederiz.
    2. Yeni yazılımın yüklenmesi için uydu alıcınızı kullanmadığınız zamanlarda Standby modunda bırakmanız yeterli olacaktır. Kutunun fişini çıkarıp taktığınızda da hava güncel bir yazılım varsa yükleyecektir.
    3. Yazılım güncelleme esnasında bu işlemi iptal etmek için ön panelde yer alan Standby tuşuna 1-2 saniye basılı tutmanız yeterlidir.

Olumlu, olumsuz tüm bildirimlerinizi DIGITURKPLUSIQ@digiturk.com.tr adresine yapabilirsiniz.
    Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Digiturk Plus IQ Ar-Ge Takımı

s.a bende 4,2 yazıyor yazlım ara yazılımınz günceldir diyor
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    A.s hocam, güncel yazılım test kullanıcılarına çıkılmıştır. Daha sonra normal kullanıcılara çıkılacaktır.
  • Eskiden bazi film ve dizi kanallariniz 5.1'i desteklerdi. Simdi hepsi 2.0 yayin yapiyor. 5.1 ses sistemiyle doyurucu bir film dizi keyfi yasamak icin trt hd, bbc hd ve mtv live hd.yi kullanmak zorundayiz. Önce kurulumdan zannettim, kolay kurulum yaptim. Sonra optik kablo dendi, gittim aldim. Olmayinca müşteri hizmetlerini aradim kutudan diye dusundum. Fakat sanirim sorun kutuda da değil cunku öyle olsa o 3 kanal da calismazdi. Film ve dizi kanallarini acaba tasarruf icin mi stereoya cevirdiniz. Tlf no 0506 9124993 üyelik esimin adina. Ben Engin Büküm aydinlatmanizi rica ediyorum. Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasengin -- 29 Mayıs 2015; 0:21:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar garip ama soyle bir sorunum var. Bu sagemcom kutudan var evde. Yakininda oturan birinin cep telefonu caldiginda konusma yaptiginda vs ekranda donmalar ve sinyal bozukluklari oluyor. Basina boyle bir durum gelen var mi nasil cozebilirim?

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Aynı şey eski humax kutuda da oluyordu çok aşırı derecedeydi ama sagemcomda o kadar fazla olmuyor.

• Merhaba arkadaşlar
    bende bu kutudan mevcut ve abone olduğum paketler
    1) giriş paketi =20 TL
    2) platin paketi ( şampiyonlar paketi ) = 58TL
    3) ek paket ( çocuk ve belgeseller ) = 4TL + 4TL
    4) dilediğin zaman dilediğin yerde servisi = 18TL

bunlar için engelli statüsünde 58TL ödemekteyim

Şimdi asıl soruya geçeyim aboneliğimi yenilediğim için bana 4 ay
    "film paketi" ve dizi paketi" ve 3 ay "sinema salonları" hediye edilmişti
    ve "dilediğin zaman" servisinden sorunsuz faydalanıyordum, yani istediğim
    zaman film veya dizi veya spor seyrediyordum net sayesinde.
    Ama bu hediye paketler yeni bittiği için şimdi bu "dilediğin zaman" servisinden
    hiçbir şekilde faydalanamıyorum, NEDEN ACABA..
    ben niçin bu kutuya sahibim ve neden 18TL "dilediğin zaman" servis bedeli ödüyorum
    eğer bu servisten faydalanamayacaksam, bunun gibi sorun yaşayan ve çözüm önerebilecek VAR mı?
    teşekkürler
  • Bugün Sagecom plus iq kutuya yeni yazılım yüklendi güncelleme ile gelen yenilikler nedir arkadaşlar tşk ederim

• DT-HY6100 ve 6101 arasında ne fark olduğunu bilen var mı acaba?
  • Selamun Aleyküm beyler.TURKSAT DİGİTURK kullanmaktayım ancak Türksat kullananlar sadece LİGTV izleyebiliyor yoksa ulusal kanalların HDsi artık bütün platformlarda var.EUTELSAT DİĞİTURK DİLEDİĞİN ZAMAN PLUS üyeliği başlatacağım. Kimde varsa görselliğini çekip atabilirmi hem merak edenler içinde iyi olur.Veya bir video.Bu arada DİGİTURK bağlatacaklara tavsiyem TURKSAT bağlatmayın EUTELSAT bağlatın.Ve hangi PLUS kutu şu an iyidir
    TURKSAT sadece LİGTV için
    EUTELSAT Digiturk gezegenidir :)
  • boraa28 B kullanıcısına yanıt
    Yazilim sürümün ne hocam bugün benim kutuya da (hy6101) güncelleme geldi versiyon 4.6.1 yaziyor herhangi bir fark göremedim

• Evet aynen bende bir degisiklik görmedim

• Sürüm sizin dediğiniz versiyon

• Sagemcom hy 6101 kutu takildiktan sonra hd kanallarda eksilme oldu özellikle tv8 hd trt1 hd moviemax kanallarindan ve dizi kanallarindan bazi kanallar cikmiyor lig tv hd lig tv 3 hd kanallarini da ne yaptiysam cikmadi sd yayinlari var ama hd keri yok sinyal de %70 lerde kolay gelismis kurulum da yapiyorum ama nafile servis cagirdim yine cikmazsa sagem kutuyu degistirip eski humax 9504 kutuyu isteyecegim veya almisken 9505 isterim ayni sorunu yasayan var mi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: hermogenes

Sagemcom hy 6101 kutu takildiktan sonra hd kanallarda eksilme oldu özellikle tv8 hd trt1 hd moviemax kanallarindan ve dizi kanallarindan bazi kanallar cikmiyor lig tv hd lig tv 3 hd kanallarini da ne yaptiysam cikmadi sd yayinlari var ama hd keri yok sinyal de %70 lerde kolay gelismis kurulum da yapiyorum ama nafile servis cagirdim yine cikmazsa sagem kutuyu degistirip eski humax 9504 kutuyu isteyecegim veya almisken 9505 isterim ayni sorunu yasayan var mi arkadaslar

MDU 5 LNB takildi mi canaga hocam LNB degisimi gerekir plus kutulara..

• Evet hocam mdu5 lnb de takili zaten servis kutuyla beraber lnb yi de degistirmisti olmazsa 9505 e gecmeyi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermogenes -- 8 Temmuz 2015; 15:50:22 >
  • hermogenes H kullanıcısına yanıt
    Servisi çağırın baksın kutuda problem olabilir.Servis çözer sorunu.
  • Merhaba arkadaslar bende digiturk plus kullanicisiyim bende digiturk plus vardi dthy9100 6 ay ucretsiz gelmisti ama kullanmaz olaydim cok kotu agir surekli donuyor goruntu kotu.tam eski makina dt5103e donecektim ama bu hd plus degil ama hiz bakimindan cok guzel super makina.internetten bi arastirayim dedim sagemcom makinayi gordum baktim yorumlara falan guzel makinaya benziyor aradim m.h.lerini istedim digiturk plus iq makinayi tm dediler aylik 15 tl faturaya ek olarak bide 30 tl kurulum ucretiyle aldim.suan bende dt6101 yani en son cikan makina var az once guncellendi kanal logolari degisti cok guzel oldu bence hiz olarak dt5103un yanindan gecmez ama hizi guzel donma falan yok.goruntu kalitesi mukemmel sd yayinlardada cok guzel iyileştirme olmus digiturk iq uygulamalar cok guzel seri calisiyor takilabilir harddisk cok guzel kutunun yan tarafindan takiliyor cikik degil icine giriyor dugme ile cikiyor.yotube falan guzel calisiyor.program rehberinide beğendim. Kanal listesi cok guzel degismis kisacasi begendim digiturkun cikardigi en guzel makina bu bence.tek begenmedigim yonu bu kanal listesinin bu kırmızı tus degilde ok tusunun olmasi cunku o daha rahat olur.herkes kullanamiyor onlari.yani digiturk plus alacaksaniz bunu kesinlikle oneririm.kutu hakkinda bilgi isteyenler bana msj atabilirler faceden bi kac resim cektim onlara bakabilirsiniz.bide digiturk satildi bakalim alan kisi yeni degisiklikler getirebilecekmi

• arkadaslar bıde kumanda hakıında bırsey dıyecem bana turkce kumanda gelmedı eskı plusun aynı kumandası geldı

• qqserkan5656 Q kullanıcısına yanıt
    Ayni kumandasi sIkinti yok.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.