Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tema59

olmazmı hocam resmen kumlu görüntü anten ve lnb ayarlarını yeniden ayarlattım monsteer 750 hdmi kablo aldım yine aynı uydudan gelen kabloyu yukarıdan aşağı kadar sıfır taktım hemde karaköy osmanlı elektronik ten en iyi kabloyu aldım ama yine aynı acaba tv ayarlarındanmı diyorum diğer türksat uydumu bağlıyorum tertemiz net bir görüntü alıyorum ben bu kutuyu aldığımda mükemmel bir görüntü kalitesi vardı sd ve hd olarak ama son zamanlarda hd kanalların artması digitürk aynı tapeden yayın yapması kaliteyi iyice düşürüyor

Aynen yaşadıklarınız benimde başıma geldi 1 aydır daha evvel 9103 galiba modeli hd uydu alıcım vardı sonra bu cihaz bağlandı ilk izlenimim hd kanallarındaki kalite düşüşü oldu neta 6400 hd cihazımda var turksatı açıyorum hd yayınlar çok çok iyi fakat sagemde hd gibi değilde sd nin biraz ustu gibi geçenlerde eniştem geldi aaa senin Digitürk kutun değişmiş fakat eskiden görüntü daha iyiydi dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

şimdi müşteri himetlerini aradım hiçbirşeyden haberleri yok bana sadece görüntü modunda 1080i ve 1080p ayarlarını değiştir diyor burdan mudahele etmemiz imkansız dedi

müşteri temsilcilerinin içinde durumdan habersiz olanlar var.banada denk geldi.sen kapat ben başka birini arar sorunumu sonra çözerim dedim.öylede oldu.
    gündüz vakti arayın.kutunuza test sinyali, güncelleme sinyali göndermesini isteyin.bazen tek bir sinyalde durum düzeliyor.bazen ikinci test sinyalinde.ikinci aşamada ekranda görüntünün rengi bir kaç kez değişiyor, sonra yerine oturuyor.ama sanırım bu uygulamayı hepsi bilmiyor
  • DT-HY6100 cihazı o kadar yavaşki camdan atacam humax 9505 buna 32000 basar.

• Digitürk 'ün en iyi cihazı sagemcom 9100 ve 9101 bundan daha iyisi malesef şuan yok! He çok mu kusursuz hayır asla değil., ama bıdı bıdı yapmayalım., napalım gidelim humax alalım dimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaGilles -- 13 Nisan 2015; 1:56:14 >
  • 9100 mü 6100 6101 mi
  • forzaGilles kullanıcısına yanıt
    O model cihaz yok yavaş arkadaşım yalanmi söyleyecem.

• Son dönemde Moviemax kanallarından Dolby Digital ses almamaya başladım.
    Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Dün sabah yeni yazılım yüklenmiş kutuma 4.2.0.
  • son günlerde Dilediğin Yerde'den birşey izlerken veya kendi yaptığım kayıtı izlerken donmalar oluyor.

Dilediğin Yerde'de takıla takıla gitse de kendi kayıtlarımda görüntü donup ses parçalı parçalı gelmeye devam ediyor,bir süre sonra donuyor 10-15 dk kayıp ile tekrar düzeliyor.Bir akşam yapıyorsa bir akşam yapmıyor bu olayı ? Harddiskte sorun diyeceğim ama bir yapıp bir yapmaması garip,sorun harddiskte olsa portaldakiler niye takılıyor ?
  • Arkadaslar ben sagemcom cihaza gececem. Servis aradı 25 tl kutu değiştirme ücreti yanında 25 lirada LNB değişecek dediler. bu durum normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzsrt

Son dönemde Moviemax kanallarından Dolby Digital ses almamaya başladım.
    Aynı sorunu yaşayan var mı?

Digitürk yıllardır dolby digitali sorunlu verdiği için uğraşmaktan vazgeçti nisan ın başında tamamen kaldırdı.

Yazıklar olsun,daha çok geliştireceğine tamamen kaldırdılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkanss

Arkadaslar ben sagemcom cihaza gececem. Servis aradı 25 tl kutu değiştirme ücreti yanında 25 lirada LNB değişecek dediler. bu durum normal mi?

evet,Plus IQ cihaz MDU5 LNB'siz çalışmaz fakat LNB değişimi ücretsiz olabilir,siz bir sorun yine de
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de iq var gecen gün bir tanıdıkta sagemcom gördüm modelini bilmiyorum ama sd yayın çok başarılı idi. M.hizletleini aradim az önce sagemcom istiyorum diye. Aylik 27tl dedile? Bu nasıl bir fiyat böyle
    Normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de hangi modelini tavsiye edersiniz? Gerçi bu fiyata almam da..

• quote:

Orijinalden alıntı: figment

Arkadaşlar merhaba. Ben de iq var gecen gün bir tanıdıkta sagemcom gördüm modelini bilmiyorum ama sd yayın çok başarılı idi. M.hizletleini aradim az önce sagemcom istiyorum diye. Aylik 27tl dedile? Bu nasıl bir fiyat böyle
    Normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de hangi modelini tavsiye edersiniz? Gerçi bu fiyata almam da..

Platin paketiniz yoksa o fiyat doğru

İnternete bağlarsanız 3,platin paketiniz varsa 10 TL indirim oluyor.

14 TL ye izleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: gkanss

Arkadaslar ben sagemcom cihaza gececem. Servis aradı 25 tl kutu değiştirme ücreti yanında 25 lirada LNB değişecek dediler. bu durum normal mi?

evet,Plus IQ cihaz MDU5 LNB'siz çalışmaz fakat LNB değişimi ücretsiz olabilir,siz bir sorun yine de

hocam,
    mdu4 ilede çalışıyor ancak,

trt spor, trt müzik ve trt belgesel çıkmıyor...

onun dışında sorun yok...

aynı durum humax cihazlarda da var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 8 Mayıs 2015; 1:31:53 >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün servis ile konuştum. Süper Lig paketi olduğu için 10TL indirim ile +3TL de internetten sizin dediğiniz indirimli fiyata kurabileceklerini söyledir. Halbuki bunu müşteri hizmetleri söylememişti. Hala film paketi satmaya çalışıyorlardı.

Son sorum da 6100 ve 6101 kutuları arasında fark var mı? Hangisini tercih etmeliyim? Plus özelliklerini pek kulllanacağımı zannetmiyorum. Amacım sadece şu ankinden daha iyi görüntü kalitesi elde etmek.

Tekrar teşekkürler.
  • figment F kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bir soru sorayım madem hallettiniz şimdi bende şampiyonlar paketi var indirimli alabiliyormuyum ?
  • Dün evimideki cihazı değiştirdi digiturk ALTECH DT-PHI7100 marka cihaz verdi ücretsiz plus aboneliği vermişti.İlk izlenim olarak eski bir cihaz gibi geldi bana verdikleri ayrıca internet bağlantısı yapılmadığı ve dileediğinyerde uygulamasını tv de kullanamayacağımı söyledi servis.Acaba müşteri hizmetlerini arasam değiştirirler mi birde gerçekten değiştirmeme değecek mi bu cihaz?
  • Bir kaç arkadaş sormuş en iyi Plus kutu hangisidir diye.

Digiturk'ün tüm kutularını denedim.

HY6101 en iyi kutusudur (Sagemcom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 9 Mayıs 2015; 13:16:57 >
  • O konuda bir bilgim yok maalesef. 6101 bağlandı cuma akşamı. Arkadaşlar şunu çok net söyleyebilirim ki TV çağ atladı.
    SD yayınlar bile çok net (eskisine göre) Keşke daha önce taktırsaymışım. Eski kutuya baktım giderken humax'mış ama modelini hatırlamıyorum. 9304 gibi bir kutu var mıydı?

İlgilenen arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.