Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a günaydınlar gece kırmızıdan kutuyu kapattım sabah kutuyu kırmızıdan açmak istedim açılmadı biraz geç mi açılıyor o yüzdenmi

arka arka aç kapama tuşuna bastım 9102 alıştım çabuk açılıyordu

bu biraz geçmi açıyor sagemcom 6101 ler

kırmızı ya basıp beklemem mi gerekiyor
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Değiştirmek zorundalar zaten. Kutuyu ilk getirdiklerinden değiştirmeleri gerekiyor ama tekrar servis kaydı açılınca digiden para alıyorlar o yüzden degistirmiyorlar sanırım🙌

Cihaz açılırken biraz geç açılıyor normal sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimEsad

Değiştirmek zorundalar zaten. Kutuyu ilk getirdiklerinden değiştirmeleri gerekiyor ama tekrar servis kaydı açılınca digiden para alıyorlar o yüzden degistirmiyorlar sanırım🙌

Cihaz açılırken biraz geç açılıyor normal sıkıntı yok.

s.a hocam kutunun ilk açılırken sabah geç açılması normal mi cihazda sorun yok deme

eski kutum 9102 hd açılırken sabah çabuk açılıyordu bu açmadı ondna sordum

lnb değişecek yarın gelecekler mdu5 takacaklar ücretsiz

teşekkürler
    Cihazın sabah geç açılmasını ben gece saat 3'te güncelleme yapmasına bağlıyorum.
    Daha sonra açıp kapadığımda gayet hızlı açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimEsad

Cihazın sabah geç açılmasını ben gece saat 3'te güncelleme yapmasına bağlıyorum.
    Daha sonra açıp kapadığımda gayet hızlı açılıyor.

slm s.a

cihazım dün bağlandı daha güncellemesini dün yaptı her gece kapatınca tekrar güncelleme yaparmı her gün
  • Arkadaşlar sizde de Dizimax Sci-fi Hd Dizimax Comedy Hd kanallarında ara ara flash çakması gibi sn'lik görüntüler oluyor mu 30 40 dk kanalda kalınca denk geliyorum.Digiturk 10792 H tp'den 4K test yayını yapıyor bu mu etkiliyor acaba.Dizimax Scifi Hd 10804 H den yayın yapıyor gözüküyor Eutelsat 7a da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tp den yayın yapan diğer Hd kanalları o anda seyrettiğimde Dizimax Scifi Hd deki gibi bir sorunla karşılaşmıyorum.Bu da benim lnb ve çanak kablo arızası olmadığını göstermez mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Her gün saat 3'te güncelleme arar otomatik olarak

• Bu kutunun aylık ücret verecek kadar diğer normal kutulardan farkı ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu kutunun aylık ücret verecek kadar diğer normal kutulardan farkı ne acaba?

Güncel cihaz olmasından dolayı 2 ayda bir yazılım alması ve 1080p özelliği sayesinde görüntü kalitesini özellikle SD kanallarda gözle görülür şekilde arttırması

Bunun dışında 2 farklı kutunun yaptıklarını tek başına yapıyor ( Dilediğin Yerde ve kayıt özellikleri )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Güncel cihaz olmasından dolayı 2 ayda bir yazılım alması ve 1080p özelliği sayesinde görüntü kalitesini özellikle SD kanallarda gözle görülür şekilde arttırması

Bunun dışında 2 farklı kutunun yaptıklarını tek başına yapıyor ( Dilediğin Yerde ve kayıt özellikleri )

2 farklı kutu derken? Bende Humax var ve hem portala bağlanabiliyorum hem de kayıtta yapabiliyorum ek bir ücret ödemeden...
  • quote:

quote:

quote:

2 farklı kutu derken? Bende Humax var ve hem portala bağlanabiliyorum hem de kayıtta yapabiliyorum ek bir ücret ödemeden...

sonuçta siz harici disk bağlayarak yapabiliyorsunuz,kendiliğinden kayıt özelliği yok o kutunun
  • s.a arkadaşlar

Sagemcom Digiturk Plus IQ nun yazılım sürümü sizlerde kaç görüküyor

yeni yazılım nasıl yükleniyor bende 4,05 görünüyor

en son yazılım 4,2,0 diye duydum 4,2,0 ise nasıl yüklerim ben
    Cihazı kullanmadiginizda standby konumunda bırakın kendi kendine en son sürüme yükler siz müdahale edemiyorsunuz diye biliyorum.Gerçi yeni yazılım ara diye bir menü var cihazda deneyin ama güncel diye uyari verir cihaz.

• arkadaslar bu kutunun aylık kirasına ne kadar ödüyorsunuz ? bana zam yapılmısta. itiraz edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar bu kutunun aylık kirasına ne kadar ödüyorsunuz ? bana zam yapılmısta. itiraz edicem.

Platin paketiniz varsa 27.99 TL yerine 17.99 TL

internete bağlarsanız cihazını 3 TL indirim oluyor
  • quote:

quote:

arkadaslar bu kutunun aylık kirasına ne kadar ödüyorsunuz ? bana zam yapılmısta. itiraz edicem.

slm hocam haftada 1 kez internete bağlayıp portala girsem bile 3 tl indirim geçerli oluyor mu
  • quote:

quote:

anladım. evet öyle . benden hiç para alınmıyordu. o yuzden demiştim. şu an bana maliyeti 14,99 TL. Demekki herkeste aynı. itiraza gerek yok. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

quote:

slm hocam haftada 1 kez internete bağlayıp portala girsem bile 3 tl indirim geçerli oluyor mu

bağlayın bağlı dursun bir zararı yokki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

quote:

bağlayın bağlı dursun bir zararı yokki ?

zararı yok biliyorum ama ethernet kablosu istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.