Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende de bu cihaz var ancak ciddi bir problemim var kimse çözemedi..Yardımcı olabilireniz sevinirim.
    Site ortak anteninden gelen kablo takılı, özellikle HD kanal eksikliği var.77-79 Lig TV yok 78 var. TRT Müzik ve Spor yok, TV8 yok,film kanallarının bir kısmı var.HD olanları standart yayın kanallarında buluyor ama.
    Ne site tesisatını yapan ne de servis çözemiyorr..5 defa kutu değişti.
    Sonunda Plus olmayan kutu geirip denediler o zaman bütün kanalları buldu...

Ama onda da kayıt özelliği yok....
  • akay16 A kullanıcısına yanıt
    Lnb de sorun var gibi.
  • s.a arkadaşlar dt 9102 hd kutu kullanıyorum taahhütlü aylık 7 tl ödüyorum hd için
    şimdi digitürk plus kutu istiyorum kanalları programları istediğim zaman kaydedebilimek için 15 tl ücreti var bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim

hangi kutu tavsiye edersiniz en ideali hızlısı hangisidir
    bu kayıt ettiğim zaman istediğim zaman silebiliyormuyum
    istediğim her programı kaydedebiliyormuyum
    9102 hd kutusunun arkasına usb bellek takıp kayıt edebiliyorum ama sorun çok çıkarıyor bazen kaydetme yapmıyor bazen yapıyor
    bu digitürk plus kutularında kayıt etme hatası oluyormu
    kaç saate kadar geri alıp izlenebiliyor
    kutular arıza çok yapıyormu ( 9102 hd yi 2013 nisan dan beri kullanıyorum sorun çıkmadı hiç )
  • Benim sagemcom cihazdan fan sesi gelmeye başladı sizdede böyle bir sorun varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhangun84 kullanıcısına yanıt
    bana ilk geldiğinde vardı, hatta eski laptoplar kadar yüksekti. aradım servis gelip ücretsiz değiştirdi gitti.
  • Sagemcom cihazı cumartesi günü takıldı.fakat internet bağlantısı yapamıyorum..kablo ile bağlantı denedim 2 faklı kablo kullandım.fakat olmadı..bunun çözümü nedir arkadaşlar.yardımcı olabilirseniz sevinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavram

Sagemcom cihazı cumartesi günü takıldı.fakat internet bağlantısı yapamıyorum..kablo ile bağlantı denedim 2 faklı kablo kullandım.fakat olmadı..bunun çözümü nedir arkadaşlar.yardımcı olabilirseniz sevinirm.

s.a hayılrı olsun

ben 2 yıldır 9102 kd kullanıyorum sorun çıkmadı hiç

bende bu cihazı düşünüyorum da nasıl kullanımı hd görünümü net mi // kanal geçişleri hızlı mı // kayıt özelliği nasıl kayıtları sorunsuz kayıt ediyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 16 Mart 2015; 14:27:02 >
  • hd görüntüsü bence gayet iyi..kanal geçiş hızlarıda iyi..kayıt olayı kolay..ben bir problem görmedim bu konularda fakat internet bağlantısını yapamadım..olmazsa tekrar servisi çağıracam..
  • quote:

hd görüntüsü bence gayet iyi..kanal geçiş hızlarıda iyi..kayıt olayı kolay..ben bir problem görmedim bu konularda fakat internet bağlantısını yapamadım..olmazsa tekrar servisi çağıracam..

plus ıq üye oldun kutunun üzerinde ne yazıyor sagemcom 6101 ıq mu 6100 mı yoksa

ne kadar a üye oldun intenet bağlantısı ile 17,99 dan 14,99 düşüyor bu şekilde mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

hd görüntüsü bence gayet iyi..kanal geçiş hızlarıda iyi..kayıt olayı kolay..ben bir problem görmedim bu konularda fakat internet bağlantısını yapamadım..olmazsa tekrar servisi çağıracam..

plus ıq üye oldun kutunun üzerinde ne yazıyor sagemcom 6101 ıq mu 6100 mı yoksa

ne kadar a üye oldun intenet bağlantısı ile 17,99 dan 14,99 düşüyor bu şekilde mi

şu anda işteyim hocam.eve geçince bakar cevap yazarım sorularınıza
  • son yazılımdan sonra kayıt ettiğim içeriği izledikten sonra kutu 10-15 sn kadar donuyor

benzer sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

son yazılımdan sonra kayıt ettiğim içeriği izledikten sonra kutu 10-15 sn kadar donuyor

var. bende de aynı sorun var. tekrar izle den sectigim diziler de de, film tavsiyelerinde de aynı şey oluyor. donuyor. sonra başlamıyor. ileri almak zorunda kalıyorum. başlayınca tekrar geri alıyorum. sorunsuz çalışıyordu son güncellemeden sonra ortaya cıktı. umarım düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

son yazılımdan sonra kayıt ettiğim içeriği izledikten sonra kutu 10-15 sn kadar donuyor

var. bende de aynı sorun var. tekrar izle den sectigim diziler de de, film tavsiyelerinde de aynı şey oluyor. donuyor. sonra başlamıyor. ileri almak zorunda kalıyorum. başlayınca tekrar geri alıyorum. sorunsuz çalışıyordu son güncellemeden sonra ortaya cıktı. umarım düzeltirler.

Tekrar İzle'de sadece Star TV'de oluyor donma sorunu,10-15 sn donuyor kendiliğinden başlıyor geri donuyor falan,takıla takıla izliyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Tekrar İzle'de sadece Star TV'de oluyor donma sorunu,10-15 sn donuyor kendiliğinden başlıyor geri donuyor falan,takıla takıla izliyoruz

benim hepsinde oluyor
  • arkadaşlar bu akşam maçı izlerken dikkat ettim, görüntü 720p olarak oynatıyordu, ayarlardan 1080i'ye getirdim bu sefer ekran küçüldü.
    tv'nin ayarlarında bir sıkıntı yok, 1080i'ye göre ayarlı. kutuyu resetledim, olmadı ne yapacağız başına böyle bir şey gelen varmı?
  • Arkadaşlar Dizimax Sci-fi Hd kanalında ara sıra saniyelik ekranda renk degişimi oluyor sizde de mavi gibi yarım sn oluyor geçiyor sanki eski bir Vhs bant seyredersin de yıpranır zamanla onun gibi.Sizden acil cevap bekliyorum.Yarım saat falan kanalda kalınca rastamanız lazım eğer sorun bende değilse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar sagemcom 6101 ile 6100 arasında ne fark var arkadaşlar

plus kutu alacağım hangisini isteyim servisinden 6101 mi 6100 mi
  • s.a arkadaşlar sagemcom 6101 kutum geldi taktılar güzel yalnız trt nin kanalları çıkmıyor trt nin sd kanalları hiç birisi çıkmıyor bu neden olabilir
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun mdu 4 LNB kaynaklı mdu 5 takılırsa eksik kanal sorunu olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimEsad

Bu sorun mdu 4 LNB kaynaklı mdu 5 takılırsa eksik kanal sorunu olmaz.

servis mdu 5 ile değişecek ücrteisz
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.