Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6101 plus iq cihaz sahibiyim.Yazılım güncellemesi yapmak istediğimde 0x8003001A hatası alıyorum. Digiturk 35tl servis ucreti oldugunu soyluyor,biktim artik kavga etmekten. Ne kavgam bitti ne sevdam. Tamam servis gelmesin ben servise gideyim diyorum, yine ucret alinir diyorlar deliricem. Bu problemin cozumunu bilen var midir. Simdiden tesekkurler yardimlariniz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum var

Bugün sabah sagem hy6101 cihazımı fişe taktığımda rA hatasında takılı kaldığını gördüm.Digitürk servisi gelip kontrol için 35 TL istedi eğer cihazda problem varsa değiştirilir dediler.
    Çözümü kolaysa boşuna para vermiş olmayalım.Cihazı kendimiz bayiye götürsek cihazı ücret alınır mı değişim vs için
  • Merhaba ,

HM 9504 dekoder kullanıyorum ve yayınların kalitesinden hiç memnun değilim.(SD-HD)

Sagem iq plus istedim fakat aylık 7 tl bir fark çıkardılar.Sagem uyduyu takınca görüntü kalitesinde gözle görülür bir değişiklik oluyor mu ?

Ücret ödemeden HM 9505 istesem görüntü farklı olur mu ? HDMI kablosunun çok önemi var mı (altın uç v.s )

TV LG marka.TV'ye güveniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

Merhaba ,

HM 9504 dekoder kullanıyorum ve yayınların kalitesinden hiç memnun değilim.(SD-HD)

Sagem iq plus istedim fakat aylık 7 tl bir fark çıkardılar.Sagem uyduyu takınca görüntü kalitesinde gözle görülür bir değişiklik oluyor mu ?

Ücret ödemeden HM 9505 istesem görüntü farklı olur mu ? HDMI kablosunun çok önemi var mı (altın uç v.s )

TV LG marka.TV'ye güveniyorum.

LG tv lerin panelleri soğuk renklerden oluştuğunu biliyorum hocam ondan kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Orijinalden alıntı: bbreakermann

Cevaplar için teşekkürler. Cihaz bugün gelecek o zaman belli olacak gibi ne olduğu.

Geldimi hocam resim atabilirmisiniz.

Geldiyse bir resim lutfen.
  • sagem 6100 kullanmaya başladım aynı zamanda lnb mdu5 takıldı. 5 gün oldu. hiçbir sorun yoktu. dün akşam görüntü yoktu bayağı kurcaladım. başka bir hdmi kablo taktım. onda görüntü geldi ama bu seferde arada bir takılmalar oluyor. sinyal seviyesi %100 kalitesi %43. tv sony55w805c.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Arkadaşlar bu kutu beni deli edecek sabahları bazen kutu açılmıyor fişini çek tak yapıyorum eğer kilitlenmemişsede kutuda sorun oluştu yeniden başlatılacak deyip kutuyu yeniden başlatıyor hadi onuda geçtim gün içerisinde 3-4 kere kutuyu kapatıp açıyorum bunun 2 sinde kutu açılmıyor fişi sök tak yapıyorum bu sorun normalmi valla kırıp atacağım kutuyu birde internetten şüpheleniyorum bakalım arkadaki etherneti çıkartıp 1 hafta öyle deniyeyim.

bende 9505 den geçtim hediye verdiler benzer sorunlar bendede var sagem 6100 bendeki..bu kadar ovduler ama kutu bildigin çöp..ben hd yı cıkardım sorun çözülmedi neti çıakrtıcam bende oyle deneyecegım..birde kanal gecıslerı yavas kilitlenmeler var ses var goruntu yok vs vs..sorun cok bu kutuda..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Ben digiturk 4k ya geçtim kurtuldum şimdi çok rahatım.

• quote:

merhaba, kutu ne marka?
    ve aylık ücreti ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

merhaba, kutu ne marka?

Sagem iq plus 4k aylık ücreti henüz belli değil ocaktan sonra belli olacak ben test kullanıcısı olduğum için ucretsiz verildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

merhaba, kutu ne marka?

Sagem iq plus 4k aylık ücreti henüz belli değil ocaktan sonra belli olacak ben test kullanıcısı olduğum için ucretsiz verildi.

O zaman bende bunu isteyeyeim bakalım.
    Müşteri Hizmetlerinden mi isteyeceğiz yoksa servistenmi?
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Şuan verilmiyor ocakta.

• Selam,

Digiturk üyeliğine geçiş yapacağım. Ancak iq plus kutusu mu normal hd verdikleri kutu mu karar veremedim. Ekstraları nelerdir? Herkes sorun yaşıyor galiba iq kutularda.

Birde iq kutu için ekstra kaç tl istediler sizden?
  • zoraet Z kullanıcısına yanıt
    Plus durdurma kaydetme vs cihaz kalitesi vs güzel biraz ağırda olsa.

HD ücreti normalde 12 tl filandı sözleşme yenilince 7 tl ödüyorum 5 tl kardayım güya.

HD cihazları pek kaliteli değil bi humaxlar iyi sayılır .
  • slm arkadaslar bu sagemcom ıq plus lar merkezı sıstem kurulu bınalarda calısırmı aceba
  • lucifer50 kullanıcısına yanıt
    Evet çanaktaki lnb mdu5 olarak değişirler değilsede.
  • Sagem hy6101 plus ıq kutu kullanıpta ekranın üst tarafında

"Kutunuzda geçici bir problem yaşanıyor kutunuz tekrar başlatılacaktır"

hatası ile karşılaşan oldu mu karşılaşan olduysa çözümü nedir ?

EDİT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 29 Ağustos 2016; 9:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Sagem hy6101 plus ıq kutu kullanıpta ekranın üst tarafında

Karşılaştım cihaz yeniden başlatılıyor daha sonra çalışmaya devam ediyor şayet yeniden başlamıyor ise fişi çıkarıp takarsanız problem olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jodhpurs

quote:

Karşılaştım cihaz yeniden başlatılıyor daha sonra çalışmaya devam ediyor şayet yeniden başlamıyor ise fişi çıkarıp takarsanız problem olmayacaktır.

Neden böyle bir problem oluşuyor hocam zaman zaman bilginiz var mı ? ben bu durumdan dolayı komple kutuyu değiştirdim servisten değiştirdiler fakat bu daha az yapıyor bu problemi diğer kutum günde 3-4 defa yapıyordu. Çözemedi servisteki elemanlarda neden kaynaklandığını siz çözebildiniz mi hocam? neden oluyor yani..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jodhpurs

quote:

Neden böyle bir problem oluşuyor hocam zaman zaman bilginiz var mı ? ben bu durumdan dolayı komple kutuyu değiştirdim servisten değiştirdiler fakat bu daha az yapıyor bu problemi diğer kutum günde 3-4 defa yapıyordu. Çözemedi servisteki elemanlarda neden kaynaklandığını siz çözebildiniz mi hocam? neden oluyor yani..

Sizin bahsettiğiniz kadar sık karşılaşmadım, sanırım birkaç işlemi arka arkaya yapmak için kumandadan tuşlara basıldığında olmakta . . .

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.